כבר לא עושים שרות חידוש דרכונים בחיפהלידיעה
התורים בקונסוליה בתל אביב עוד הרבה זמן
יש אפשרות לעשות גם בחיפה -תורים יותר זמינים, קרוב לתחנת רכבת
ניתן להזמין תור דרך עו"ד מיכאל פפה -באתר
כבר לא עושים שרות חידוש דרכונים בחיפהלידיעה
התורים בקונסוליה בתל אביב עוד הרבה זמן
יש אפשרות לעשות גם בחיפה -תורים יותר זמינים, קרוב לתחנת רכבת
ניתן להזמין תור דרך עו"ד מיכאל פפה -באתר
פתחו כבר?נחסם לי באתרוג, שלחתי בקשה לבדיקה, אשלח בשמחה בהמשך אם יצליח, ואולי אפשר לנסות מכיוון אחר, לפנות לשגרירות ולבקש שישלחו לך פרטים של איש קשר כדי לאתר מסמכים
לאפתחו כבר?
אמא שלי עשתה את זה לבד. היא הלכה לעורך דין רק בשביל לעשות אישור נוטריון על המסמכים ותרגום של משהו. כל השאר עשתה לבד. צריך פשוט אישור על אזרחות גרמנית. לה היה דרכון גרמני של הסבתא.@לייצי כתבתם שעשיתם - האם בכוחות עצמכם או באמצעות משרד עו"ד?
ואז זה פשוט?צריך פשוט אישור על אזרחות גרמנית. לה היה דרכון גרמני של הסבתא.
מנסיון או מהגיון?עצה טובה.
אם יש מישהו מהמשפחה המורחבת (כלומר שמגיע מכוח אותו סבא או סבתא) שכבר עשה וקיבל אזרחות, אז זה הרבה יותר קל ומהר, פשוט צריך לציין את מס' התיק שלו במסמך מסויים (לא זוכר איפה), ואז הם לא צריכים לבדוק את כל העניין אלא את הקורבה ביניכם לבין אותו קרוב משפחה.
מניסיון.מנסיון או מהגיון?
זה עדיין לא כזה פשוט מנסיון של אבא ושווער עם אזרחות, אבל זה אפשרי, צריך רק סבלנות של ייקיםואז זה פשוט?
כי לפי התגובות שהיו פה כבר התחלתי לחשוב לרדת מזה.
ע"ע הפיצויים והשילומים, לכל הפחות עבור אלו המשתייכים לחוגים שרבניהם אמרו לקחת.2. עצוב.
יהודים מחפשים להיות אזרחים גרמנים.
נכון. זה רק משהו טכני.
אבל יש פה מיתוס וסמל.
לכו תמצאו מדינה אחרת.
נשמח לקבל פרטים נוספים.1. קרובת משפחה שלי שרצתה לקבל אזרחות גרמנית עבור בתה,
כשאמרו לה שהיא צריכה לספק מסמכים על מגורי הסב בגרמניה, היא ענתה להם;
"ממשלתכם הנכבדה רדפה אותם, הוא ברח כל עוד נפשו בו ללא יכולת להתארגן כגרמני טוב עם מסמכים, מה תרצו שנעשה כעת?!"
הפקידה, בלי להוסיף מילה, סידרה הכל על הצד הטוב ביותר וללא שום ביוקרטיה נוספת.
ע"ע הפיצויים והשילומים, לכל הפחות עבור אלו המשתייכים לחוגים שרבניהם אמרו לקחת.
נשמח לקבל פרטים נוספים.
בשונה מארה"ב לדוגמא בה כל מי שנולד הוא אזרח באופן אוטומטי. בגרמניה - לידה לא מהווה אזרחות. לנו הייתה תעודת לידה וזה לא הספיק. לעומת זאת דרכון כן הוכיח אזרחות.לאחר בירור:
בת לאזרחי פולין שנולדה בגרמניה - זכאית היא וצאצאיה לאזרחות?
אזרחות זה לקבל בחזרה זכויות והטבות שנלקחו מאבותינו.התאזרחות היא הזדהות, לא פיצויים.
ולגבי פיצויים,
ברור שזה נושא אחר לגמרי,
גרמני שדד לי את הבית, העסק, החנות; לא אקבל החזרים ?
התאזרחות היא הזדהות, לא פיצויים.
נכון. זה רק משהו טכני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: