נשמע די טובפירות עם קצפת, הולך?
פותחים קופסת שימורי אפרסקים,
מחלצים את האפרסקים וחותכים לקוביות.
את המיץ מוזגים לסיר ומוסיפים כוס מים. מרתיחים.
במיץ/מים הרותחים מכינים קופס' של ג'לי בטעם משמש.
בקערה נפרדת מקציפים 1 ריצ'. מערבבים עם הג'לי.
לא נבהלים. על אף שנראה שהקצף נמס אל תוך הג'לי, אח"כ הם מתייצבים יחד.
מערבבים פנימה את קוביות האפרסק.
מחלקים לכוסות אישיות עם מכסה או בלעדיו.
שומרים בקרור עד להגשה.
אף פעם לא ניסיתי.נשמע די טוב
האם אפשר לעשות את זה גם בפירות טריים ?
איזה מתאים ?
אולי שילוב?
כמה יוצא בכמות אחת? קופסה אפרסקים וחבילת גלי?פירות עם קצפת, הולך?
פותחים קופסת שימורי אפרסקים,
מחלצים את האפרסקים וחותכים לקוביות.
את המיץ מוזגים לסיר ומוסיפים כוס מים. מרתיחים.
במיץ/מים הרותחים מכינים קופס' של ג'לי בטעם משמש.
בקערה נפרדת מקציפים 1 ריצ'. מערבבים עם הג'לי.
לא נבהלים. על אף שנראה שהקצף נמס אל תוך הג'לי, אח"כ הם מתייצבים יחד.
מערבבים פנימה את קוביות האפרסק.
מחלקים לכוסות אישיות עם מכסה או בלעדיו.
שומרים בקרור עד להגשה.
אני גם מחפשתקל לשינוע
עדיף לא דורש מקפיא
ארוז במנת אישיות
ועל בסיס פירות ולא שוקולדי וקצף..
אחרי סעודת פורים יותר מרענן פירות משוקולד וכו'
אהה.. אם אפשר להכין יומיים מראש אז בכלל עדיף
אני הכנתי לשבת בצורה קצת יותר פשוטה:נשמע די טוב
האם אפשר לעשות את זה גם בפירות טריים ?
איזה מתאים ?
אולי שילוב?
בערך ליטר וחצי.כמה יוצא בכמות אחת? קופסה אפרסקים וחבילת גלי?
זה מרקם כמו גלידה? (אני מנסה לחשוב אם אפשר להביא את זה בקופסה גדולה ולחלק עם כף...)
חשבתי אולי לנסות מה שהצעת.לטחון תותים קפואים, לערבב ריצ' גולמי עם ג'לי תות-הכל במעבד מזון,
לטחון אננס,- לערבב כל זה יחד
להוסיף משקה תות בננה, קוביות אננס, קוביות קיוי, פקאן גרוס גס (חתיכות)
חמוציות מסוכרות, לערבב הכל שוב יחד בתוך הפונצ' הטחון, להעביר לכוסות קינוח עם מכסה,
שילוב הצבעים מקסים! קל להכנה! טעים בטירוף! קל לשינוע ואפשר להכין יום קודם,
אכן! במעבד מזון שמים אננס קוביות\פרוסות, תותים קפואים וטוחנים,חשבתי אולי לנסות מה שהצעת.
מנסה להבין בדיוק איך זה עובד.
את החלק הראשון טוחנים ואחר כך מוסיפים קוביות בתוך הפונץ?
נשמע טעים רצח...
אשמח למתכון,קראמבל- עם מלית קנויה
יש לך כמויות יותר מדויקות של התותים, האננס, הג'לי והמשקה תות בננה?אכן! במעבד מזון שמים אננס קוביות\פרוסות, תותים קפואים וטוחנים,
ואחכ מוסיפים שאר המרכיבים ומערבבים,
והכמויות לא ממש משנה, מה שאת אוהבת יותר, שימי יותר,
ואם רוצים נוזלי יותר מוסיפים יותר מהמיץ תות בננה ונוזלי האננס
ואם מעדיפים סמיך יותר, אז מפחיתים מהנוזלים,
העליתי כאן:אשמח למתכון,
תודה!
קראמבל פירות:
פירורים:
כוס וחצי קמח
כוב וחצי קוואקר
1/2 כוס סוכר חום
כפית סודה לשתיה
2/3 כוס שמן (נהיה לי מידי שומני. הייתי מפחיתה)
1/2 כפית קינמון
שמים 2/3 מהפירורים בתבנית,
מפזרים מעל:
א. תפוחים קלופים פרוסים או אגסים
ב. או מלית אוכמניות או מלית דובדבנים או רוטב קרנברי משימורים או אננס מסונן משימורים
ג. או תותים מקולפים / דובדבנים טריים מעורבבים עם 2 כפות סוכר ו2 כפות קורנפלור
ד. או שילוב של א+ב או א+ג
מפזרים מעל המלית את השליש הנותר של הפרורים
אופים 40-45 ד' בחום 170 מעלות. בודקים שהפירות רכים והפירורים זהובים-חומים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: