מעצבת בקטנה
משתמש רשום
דווקא בגלל שנכוותי וראיתי שהכוויה לא כזו קשה אני ממליצה באותה נשימה להתנהל לבד
ו
ו
מסתבר שעוסקים פטורים שפתחו ב2024 לא יצטרכואם פתחתי עכשיו עסק, מתי צריך להגיש הצהרת הון?
אפשר לעבור לאתר אחר אין שום בעיה אתה יכול לנהל כמה רצפיםם של בקלות אבל בתוך כל סוג לשמור על רצףפתחתי ע.פ.
אני עוד מתלבט באיזה אתר להוציא את הקבלות שלי ויש לי מספר שאלות:
אם החלטתי על אתר מסויים ואח"כ אני עובר לאתר אחר, יש אפשרות לשנות את מיספור הקבלה שימשיך את הרצף של האתר הקודם?
אותה בעיה ואותה שאלה יש לי אם יש לי גם חשבון באתר וגם קבלות פיזיות על נייר - זה אפשרי למעשה?
היי!פתחתי ע.פ.
אני עוד מתלבט באיזה אתר להוציא את הקבלות שלי ויש לי מספר שאלות:
אם החלטתי על אתר מסויים ואח"כ אני עובר לאתר אחר, יש אפשרות לשנות את מיספור הקבלה שימשיך את הרצף של האתר הקודם?
אותה בעיה ואותה שאלה יש לי אם יש לי גם חשבון באתר וגם קבלות פיזיות על נייר - זה אפשרי למעשה?
אם זה הוצאות שקשורות לעסק אז אפשרשאלה נוספת:
האם אני יכול להגיש קבלות הוצאות מתאריך לפני פתיחה של העסק?
אסביר:
אני מוכר מוצרים שהזמנתי בחו"ל.
את הע.פ. פתחתי עכשיו ואת המוצרים לפני שבועיים, אפשרי להשתמש בקבלות האלו כהוצאות או שצריך דווקא קבלות לאחר הפתיחה של העסק?
מה נשתנה אם פתחו השנה ?מסתבר שעוסקים פטורים שפתחו ב2024 לא יצטרכו
למרות שעדיין אין דרך לבחון זאת במבחן המציאות
חלק מרפורמת עוסק זעיר, עדיין אין עימות להוראה זאת, היות וכאמור שהעוסקים שפתחו ב1.1.24 אמורים לקבל דרישה רק ב1.1.2025מה נשתנה אם פתחו השנה ?
כל עוסק פטור עם תנאים מסויימים (לא מעסיק עובדים, לא מקבל הכנסות ממעסיק לשעבר ועוד כמה סייגים)עוד שאלה באגב, כל הנושא של 30% הוצאות ללא צורך בהגשת דוחות זה שייך בכל עוסק פטור (עם התקרה של עו"פ), או דווקא עד סכום מסוים ?
לא, הקבלות צריכות להיות מוצאות החל מתאריך פתיחת העסק, ניתן להוציא קבלות אחורה מתאריך פתיחת העסק (אפשר לפתוח עד חצי שנה אחורה לדעתי..) ולהוציא מאז קבלות.. כעוסק פטור!.שאלה נוספת:
האם אני יכול להגיש קבלות הוצאות מתאריך לפני פתיחה של העסק?
אסביר:
אני מוכר מוצרים שהזמנתי בחו"ל.
את הע.פ. פתחתי עכשיו ואת המוצרים לפני שבועיים, אפשרי להשתמש בקבלות האלו כהוצאות או שצריך דווקא קבלות לאחר הפתיחה של העסק?
אם זה הוצאות שקשורות לעסק אז אפשר
אז...לא, הקבלות צריכות להיות מוצאות החל מתאריך פתיחת העסק, ניתן להוציא קבלות אחורה מתאריך פתיחת העסק (אפשר לפתוח עד חצי שנה אחורה לדעתי..) ולהוציא מאז קבלות.. כעוסק פטור!.
יש אפשרות לשנות את תאריך פתיחת העסק אחרי שהוא נפתח כך שהוא נפתח כאילו לפני חודש?אני יסביר: ניתן לפתוח עסק עד חצי שנה אחורה, קבלות על הכנסות מהעסק ניתן להוציא מתאריך פתיחת העסק!! שלא יהיו אי אלו אי הבנות.
חשבוניות על הוצאות ניתן להביא בתנאי שיצאו עבור העסק - והחל מתאריך פתיחת העסק.
(כנ"ל לגביי ארנונה, חשמל, מים וכד' שמחושבים באחוזים - נלקח יחסי).
לפי סעיף 17 לפקודת מס הכנסה.הסברא שלי נוטה שאי אפשר להביא חשבוניות לפני תאריך פתיחת העסק
60 יום בלבד, שאר התאריכים רק באישור פקידניתן לפתוח עסק עד חצי שנה אחורה,
אל תנסו אפילו, היו לי כמה חכמולוגים שניסו את האופציות האלו, והפקידים לא אוהבים את זה....יש אפשרות לשנות את תאריך פתיחת העסק אחרי שהוא נפתח כך שהוא נפתח כאילו לפני חודש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: