אך לא בטוח ששוה להשקיע ביעוץ יש לך מושג מה העלות בערך?זה נכון שיש 30% הוצאות אוטומטי מהשנה צריך לחשבן את ההוצאות שלך
רק לשכיר לא לעצמאי
אתה צריך ייעוץ פרטני אל תסמוך על ניקים עלומים בפרוג ותעשה טעויות שתתחרט עליהם
אך לא בטוח ששוה להשקיע ביעוץ יש לך מושג מה העלות בערך?זה נכון שיש 30% הוצאות אוטומטי מהשנה צריך לחשבן את ההוצאות שלך
רק לשכיר לא לעצמאי
אתה צריך ייעוץ פרטני אל תסמוך על ניקים עלומים בפרוג ותעשה טעויות שתתחרט עליהם
לא אני לא יועץ אני סתם איש שמבין קצת באותיות הקטנות ובנבכי הבירוקרטיהאך לא בטוח ששוה להשקיע ביעוץ יש לך מושג מה העלות בערך?
ידוע לך מה עלות של יועץ מס'?לא אני לא יועץ אני סתם איש שמבין קצת באותיות הקטנות ובנבכי הבירוקרטיה
אני יכול לייעץ לך פרטני אבל בלי אחריות
לאידוע לך מה עלות של יועץ מס'?
תודה רבה על כל התשובות לשאלות הרבות.
עולה פחות מפסיכולוג.ידוע לך מה עלות של יועץ מס'?
תודהעולה פחות מפסיכולוג.
זו המסקנה שהגעתי אליה לאחר שניסיתי להסתדר לבד.
יועצת מס מתחילה לוקחת לי פחות מ1000 ש"ח לשנה, עונה לי על כל השאלות וכבר הרווחתי בחזרה את מה ששילמתי בעקבות הטיפים שלה.
בפרט אם במקביל יש גם תלוש שכר, אפילו חלק מהחודשים בשנה, זה עוד יותר מסבך.
לא בדיוק סיבוכים, פשוט זה עוד פרט בהגשת הדו"ח ובקביעת חבות המס והבט"ל. הכל תלוי גם בגובה ההכנסות לעומת גובה נק' הזיכוי (שזה קובע האם אתה חייב במס, אם ממילא לא חייבים בשום מס אז יותר קל).תודה
יכולה קצת לפרט מהם הסיבוכים כשבמקביל יש תלוש שכר
יש הרבה רואי חשבון ויועצי מס שעושים שיחה ראשונה בחינם ואז אתה מחליט אם לפתוח דרכם את העסק..ידוע לך מה עלות של יועץ מס'?
תודה רבה על כל התשובות לשאלות הרבות.
צריך גם לשמור את כל הקבלות של ההוצאות או שברפורמה החדשה א"ציש הרבה רואי חשבון ויועצי מס שעושים שיחה ראשונה בחינם ואז אתה מחליט אם לפתוח דרכם את העסק..
לגבי הכנסות שיל לב שלא מספיק לרשום באקסל אלא צריך להוציא קבלה על כל הכנסה,
מומלץ להשתמש בתוכנת סאמיט יש להם מסלול של עד 10 פעולות ראשונות בחודש בחינם.
SUMIT
סאמיט היא מערכת ניהול עסק שמאפשרת המון. למעשה, כמעט הכל. עשרות אלפי עוסקים, עמותות וחברות וכל סוגי העסקים נהנים ממערכת שעושה מה שהיית מצפה שהיא תעשהwww.sumit.co.il
ברופרמה החדשה לא צריך לשמור הוצאות אלא מוכר רק 30% מהכנסות בתור הוצאות גם בלי קבלות,צריך גם לשמור את כל הקבלות של ההוצאות או שברפורמה החדשה א"צ
אך אפשר לדווח על יותר הוצאות מהתחלה?ברופרמה החדשה לא צריך לשמור הוצאות אלא מוכר רק 30% מהכנסות בתור הוצאות גם בלי קבלות,
חשוב לשים לב שמי שעובד לפי הרפורמה הזאת שנתיים אח"כ לא יוכל לחזור ולדווח כמו עוסק פטור שהיה עד היום!! ככה אם בשנה הבאה לך יותר הוצאות שתרצה לדווח עליהם לא תוכל
תוכל להתייעץ גם פה בפורום של חשבונות ומס,יש הרבה רואי חשבון ויועצי מס שעושים שיחה ראשונה בחינם ואז אתה מחליט אם לפתוח דרכם את העסק..
אם אתם ממשיכים כמו שהיה עד היום ואתם מביאים הרבה הוצאותאך אפשר לדווח על יותר הוצאות מהתחלה?
אם התנהלת לבד למה זה חוצפתה?אני התנהלתי לבד, ולחוצפתה של מי שפתחה לי את העסק- לא עדכנה אותי שצריך להגיש הצהרת הון
מקווה שלקחת אחרי זה יועצת מס שתדאג להפחית ואף לבטל לך את הקנס.לא עדכנה אותי שצריך להגיש הצהרת הון
וקיבלתי אחרי כמה שנים!! דוח מנופח עם ריבית והצמדה.
אמורים לקבל מכתב ממס הכנסה על זה שיש להגיש הצהרת הוןולחוצפתה של מי שפתחה לי את העסק- לא עדכנה אותי שצריך להגיש הצהרת הון
כי פתחתי את העסק ב12/2020 כך שבאותו חודש שפחתי הייתי כביכול צריכה להגיש ועדיין לא שאנהל לבד.אם התנהלת לבד למה זה חוצפתה?
היא אמורה לייצג אותך בשעה שאת מגישה דוחות לבד????
אז חייבת להיות סיבה מאד מאד טובה שפתחת את התיק בסוף שנה, ואם אין כזאת כנראה הלכת למישהי לא מידי מקצועיתכי פתחתי את העסק ב12/2020 כך שבאותו חודש שפחתי הייתי כביכול צריכה להגיש ועדיין לא שאנהל לבד.
לא יודע באיזה תאריך בחודש פתחת אבל חבל שלא התייעצת עם מישהו מקצועי והיה ממליץ לך לחכות עוד חודש לתחילת שנת 2021 ואז היית חוסכת דו"ח שנתי.כי פתחתי את העסק ב12/2020 כך שבאותו חודש שפחתי הייתי כביכול צריכה להגיש ועדיין לא שאנהל לבד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: