תכנסי בלי להתחבר ואז תמחקיותכנסי לחשבון גוגלעכשיו כל פעם שאני מתחברת הוא זורק אותי החוצה
תכנסי בלי להתחבר ואז תמחקיותכנסי לחשבון גוגלעכשיו כל פעם שאני מתחברת הוא זורק אותי החוצה
תעשו מחיקה, לא חסימהכל קובץ שכתוב בו עליאקספרס תעשי חסימה, אח''כ בוצע
עשיתי ככה כבר כמה פעמים ועזרהמלצתי כבר בעבר כמה פעמים,
מחיקת קוקיס לפני כל כניסה לחשבון,
אצלי זה עוזר תמיד
גם אצלי, בדיוק כךהצלחתי להיכנס אז
אבל בשבועיים האחרונים לא מצליחה
מנסה להתחבר דרך גוגל והוא רושם לי כך
צפה בקובץ המצורף 686733
במחשב שלי לא הסתדרתי, ממחשב אחר אני מצליחהגם אצלי, בדיוק כך
הצלחתי להתחבר אחרי מחיקת קבצי קוקיס, וכעת מופיע לי כמו בצילום מסך של ששל - הרשת תפוסה, נסה מאוחר יותר
@ששל - הסתדרת? ספרי איך?
@גאולה דהאן - אשמח לעוד מידע
ללכת לעבודה ולהרוויח כסף.הזמנתי פלאפון מאלי אקספרס, והמכשיר נשרף בטעינה, אחרי כחודש וחצי שימוש, מה אפשר לעשות כדי לקבל את הכסף בחזרה ?
תכננתי לכתוב באשכולות שם (לפחות 3 בשבועיים האחרונים)
אבל אם כבר פירטת כ"כ טוב, אמשיך כאן
בשבוע שעבר הבעיה הגיעה גם אלי
אני נכנס קבוע בחשבון גוגל, ללא שם משתמש וסיסמה
ופתאום זה הפסיק להיכנס
גם אני, ניסיתי בגלישה בסתר, דפדפן אחר, קוקיס וכו' - נאדה, לא עזר.
נכנסתי דרך חשבון משתמש, ועשיתי שיחזור סיסמה (שלא הייתה לי מעולם) והצלחתי להיכנס, אבל אז גיליתי, מה שכבר כמה כתבו על זה, שזה כאילו חשבון חדש, ללא שום היסטוריה של ההזמנות או מוצרים בסל וכדו'...
החלטתי לא לוותר, ביקשתי בצ'אט בשירות לקוחות, לדבר עם נציג שירות, לקח משהו כמו חצי שעה, בסוך הגיעה נציגה נחמדה, עם הרבה מאד סבלנות, וביקשה שאעשה את כל הפעולות הנ"ל... מה שלא עזר כ"כ...
בסוף היא נתנה לי איזה קישור, ששם אני מאשר לה להיכנס לחשבון שלי, ואז היא עשתה שם משהו אצלה, והכל חזר לעבוד כרגיל!!!
עכשיו זה עובד לי מצוין!
אבל בהחלט לקח מעל שעה ההתכתבות עימה... קחו בחשבון.
לשאלתך, זה בעיה באלי-אקספרס!
היא כתבה שהם מודעים לבעיה (כתבתי לה שזה בעיה של הרבה לקוחות)
אבל לא היה נראה שהם עושים משהו שיעזור לכולם באופן גורף
צריך לנסות כל אחד בעצמו...
לצורך השיחה, תצטיידו ב:
מספר הזמנה (לא מספר מעקב! מספר הזמנה שכולל רק ספרות)
בכתובת המייל שלכם (ושאין סיכוי שהתבלבלתם בין כמה חשבונות)
בהרבה סבלנות! וזמן פנוי (אם אתם הולכים להפסקה קטנה באמצע זה יכול להיסגר, מקסימום חוסר תגובה זה 5 דקות עד שנסגר אוטו', וזה אם נפלתם על נציג סבלני שלא סגר לכם קודם בעצמו)
כדי להשיג נציג שירות אנושי, מומלץ לכתוב משפט כמו 'אני צריך נציג אנושי' ולהעתיק אותו, ולהדביק אותו שוב ושוב, עד שיקפוץ לכם כפתור ל'נציג שירות'...
אין צורך להיכנס לחשבון!הבעיה שבכדי לשוחח עם נציג בצ'אט חייבים להיכנס לחשבון, ואם החשבון חסום אי אפשר, מה עושים?
אין צורך להיכנס לחשבון!
נסו להיכנס כאן
Help Center
service.aliexpress.com
חשוב מאד שיהיה לכם זמין מספר הזמנה של אחת מהזמנותיכם, ע"מ שהם יוכלו לאמת את זהותכם. (ניתן להסתדר גם ללא מספר הזמנה, אך לא מומלץ).
עכשיו אני רואה, באמת בעיה!ואז אני נכנס ל online servise ואני מופנה לדף כניסה לחשבון עם שם וסיסמה כך שאין לי אפשרות להגיע מולם לצ'אט!
אני לא מכיראולי מכיר אפשרות למעקב הזמנה עם מס' הזמנה ולא מס' מעקב?
לאוקישור ישיר לצ'אט עם נציג, קיים כזה דבר? בלי להתייגע
זה משובש בנטפרי. [יש פתרון?]עוד טיפ קטן:
תוך כדי שיחה, היא רצתה שאשלח לה כמה פעמים צילום מסך שמראה את הבעיה, את העמוד המדובר, את הבעיה שנפתרה וכו'
להעלות צילום מסך לצ'אט שלהם זה דבר די מעצבן, רוב הפעמים העלאה נכשלה...
מה שמומלץ הוא להשתמש בקישור הזה
לאחר שעושים צילום מסך, מדביקים את הצילום בקישור הנ"ל (CTRL+V)Online Screenshots, service for getting links to pictures, photos and screenshots - Paste.Pics
Paste.Pics - it is a service for getting short links to uploaded and saved screenshots, pictures, photos. A few simple movements - and you can share your screenshots with friends and acquaintances. It does not require any registration; the service is completely free!paste.pics
ואז מעתיקים את השורה למעלה של הקישור לתמונה
ומדביקים בצ'אט את הקישור של הצילום מסך שלכם
אגב, זה אתר נחמד לשיתוף תמונות או צילומי מסך, גם כאן בפרוג ע"י הכפתור של הוספת תמונה, ולהדביק את הקישור.
זה טוב מאד גם להוספת תמונה בתוך הודעה פרטית, לכשתחזור האפשרות בעתיד לבוא...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: