אשמח אם תוכלי לשלוח לי את המתכון עבור אירועכן.
בחושה שוקולד, קפה, אגוזים, קוקוס מדהימה ולא במליצה.
כמה ניקיות כאן כבר הכינו ואהבו מאד.
אם תרצי אשלח לך בפרטי- זכויות יוצרים.
גם אני אשמח אם לא קשה לך.תודה רבהכן.
בחושה שוקולד, קפה, אגוזים, קוקוס מדהימה ולא במליצה.
כמה ניקיות כאן כבר הכינו ואהבו מאד.
אם תרצי אשלח לך בפרטי- זכויות יוצרים.
אשמח מאד מאד לקבל את המתכוןכן.
בחושה שוקולד, קפה, אגוזים, קוקוס מדהימה ולא במליצה.
כמה ניקיות כאן כבר הכינו ואהבו מאד.
אם תרצי אשלח לך בפרטי- זכויות יוצרים.
כן בהחלטלא מדובר במקרה במתכון הזה?
@shira bira
הספר המתוק מגיע לפריז, וגם מתכון לעוגת קפה, קוקוס ושוקולד מעולה
הספר המתוק מגיע לפריז! (צילום: שרון היינריך) נטלי מהבלוג המקסים "עוגיו.נט", נמרוד ואני יושבים לנו באחד מבתי הקפה שברובע סאן ז'רמן, ממול לכנסיית סאן סולפיס המרשימה. אני לא חובבת כנסיות, אבל הישיבה הזו מול מונומנט כל כך גדול מדהימה אותי [...]parischezsharon.com
פתוח בנטפריכן בהחלט
פשוט זה אתר שלא פתוח לכולם
ואני מוסיפה גם כמה הערות מנסיוני ותחליפים
אני יודעת...פתוח בנטפרי
אויש, חשבתי לחסוך לך...כן בהחלט
פשוט זה אתר שלא פתוח לכולם
ואני מוסיפה גם כמה הערות מנסיוני ותחליפים
גם אני רוצה!אני רוצה!
איזה כוסות?עוגת שכבות שוקולד מדהימה!
מעולה בהקפאה
לבסיס-
8 חלבונים
1 ורבע כוס סוכר
להקציף
8 חלמונים
1/2 כוס סוכר
להקציף
ולהוסיף-
1 כוס מים
1 כוס שמן
1 וחצי כפות קפה
1/2 כוס מיץ/ יין (אני שמתי יין)
2 א. אפיה
3/4 כוס קקאו,
להוריד מהירות ולהוסיף
3 כוסות קמח
לערבב עם החלבונים המוקצפים
לחלק ל-2 תבניות תנור ולאפות
שכבה 2-
לשים בסיר
4 וחצי כפות קקאו
3 כפות קפה
1 ורבע כוס סוכר
1 כפית ת. וניל
3/4 כוס מים
3/4 כוס יין
3/4 מרגרינה
להמיס, כשהכל נמס
לפורר אחד מהטורטים האפויים לתוכו, לערבב היטב
לשטוח על הטורט השני ולהקפיא
שכבה 3-
לשים במעבד מזון
2 ביצים
2 כפות קקאו
1 כף קפה
2 כפות ת. וניל
1 כוס א. סוכר
מרגרינה חתוכה לקוביות
לערבל לקרם, לשטוח מעל העוגה ולהקפיא שנית בערך לשעה- במקפיא טוב
שכבה 4-
להמיס 2 חב' שוקולד מריר וריץ לשטוח על העוגה
להקפיא ולחתוך למלבנים קטנים, או שלושה מלבנים גדולים
צפה בקובץ המצורף 597158
אפשר? בבקשה.כן.
בחושה שוקולד, קפה, אגוזים, קוקוס מדהימה ולא במליצה.
כמה ניקיות כאן כבר הכינו ואהבו מאד.
אם תרצי אשלח לך בפרטי- זכויות יוצרים.
אשמחו מאד למתכון בפרטיתודה לshira bira על המתכון המשובח
הכנתי יצא פצצה!! עד כדי כך שבעלי התבטא שהוא בחיים לא טעם כזו עוגה משובחת...
הכנתי כמות כפולה הפחתתי קצת מהסוכר והשמן והוספתי עוד ביצה על כל הכמות (השתמשתי בM)
ובכל אופן יצא שלש אינגליש עוגה גבוהה.. תמונות מצורפות.
עכשיו מה בנוגע להעברת המתכון מותר?
חד פעמי קר (180 מ"ל)איזה כוסות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: