אולי את יכולה לכתוב פה בפורום רק את ההערות והתחליפים?כן בהחלט
פשוט זה אתר שלא פתוח לכולם
ואני מוסיפה גם כמה הערות מנסיוני ותחליפים
רעיון טובאולי את יכולה לכתוב פה בפורום רק את ההערות והתחליפים?
יכול לפתור שליחה להרבה אנשים שכן פתוח להם האתר ולא רוצים לבקש ולהטריח(כמוני..).
תודה רבה רבה!רעיון טוב
בהנחה שמשתמשים במתכון מפה:
להלן הערותי:הספר המתוק מגיע לפריז, וגם מתכון לעוגת קפה, קוקוס ושוקולד מעולה
הספר המתוק מגיע לפריז! (צילום: שרון היינריך) נטלי מהבלוג המקסים "עוגיו.נט", נמרוד ואני יושבים לנו באחד מבתי הקפה שברובע סאן ז'רמן, ממול לכנסיית סאן סולפיס המרשימה. אני לא חובבת כנסיות, אבל הישיבה הזו מול מונומנט כל כך גדול מדהימה אותי [...]parischezsharon.com
1. אני ממירה חלק מהכמות של הקוקוס באגוזים/שקדים טחונים-לא משנה איזה סוג. יוצא הרבה יותר מוצלח ופחות יבש.
2. לשים לב שלא צריך להתקבל קיסם יבש ונקי אלא קיסם יבש עם פירורים לחים! אם זה יבש אז זה אומר שהעוגה התייבשה וחבל.
3. כל תנור הוא בעל עוצמה שונה אז אני ממליצה לבדוק מה קורה כבר אחרי 20 דקות .
4. אישית מאד לא ממליצה להחליף את הסוכר החום הדביק בסוג אחר. פרט לתרומתו הגדולה לטעם הוא מוסיף לחות.
יכולה להגיד שאחת מחברותי ניסתה להחליף והתקבלה עוגה יבשה ומתפוררת מאד. יש כאלו שניסו עם סוכר לבן פלוס סילאן וטענו שיצא מוצלח.
תודה על כל הטיפים!רעיון טוב
בהנחה שמשתמשים במתכון מפה:
להלן הערותי:הספר המתוק מגיע לפריז, וגם מתכון לעוגת קפה, קוקוס ושוקולד מעולה
הספר המתוק מגיע לפריז! (צילום: שרון היינריך) נטלי מהבלוג המקסים "עוגיו.נט", נמרוד ואני יושבים לנו באחד מבתי הקפה שברובע סאן ז'רמן, ממול לכנסיית סאן סולפיס המרשימה. אני לא חובבת כנסיות, אבל הישיבה הזו מול מונומנט כל כך גדול מדהימה אותי [...]parischezsharon.com
1. אני ממירה חלק מהכמות של הקוקוס באגוזים/שקדים טחונים-לא משנה איזה סוג. יוצא הרבה יותר מוצלח ופחות יבש.
2. לשים לב שלא צריך להתקבל קיסם יבש ונקי אלא קיסם יבש עם פירורים לחים! אם זה יבש אז זה אומר שהעוגה התייבשה וחבל.
3. כל תנור הוא בעל עוצמה שונה אז אני ממליצה לבדוק מה קורה כבר אחרי 20 דקות .
4. אישית מאד לא ממליצה להחליף את הסוכר החום הדביק בסוג אחר. פרט לתרומתו הגדולה לטעם הוא מוסיף לחות.
יכולה להגיד שאחת מחברותי ניסתה להחליף והתקבלה עוגה יבשה ומתפוררת מאד. יש כאלו שניסו עם סוכר לבן פלוס סילאן וטענו שיצא מוצלח.
אפשרי בהחלטאת החלב סויה בתערובת השוקולד יש מצב להחליף בריצ' אולי?
מעדכנתאפשרי בהחלט
תערובת השוקולד אמורה להיות הגנאש+תערובת עוגהמעדכנת
השתמשתי בריצ' באמת
העוגה יצאה מאד טעימה אבל תערובת השוקולד נשארה נוזלית ממש ובקושי נאפתה. יכול להיות שזה בגלל הריצ', או שאולי הייתי צריכה לשים פחות תערובת שוקולד.
בכל אופן ננסה שוב כי אפילו במצב הזה היא נעלמה די מהר
למען האמת אכן לא השתמשתי בכוס מדידה אבל לא חושבת שהפער היה גדול בכמות (יותר סיכוי ששמתי פחות ריצ' מהנדרש מאשר יותר ריצ')תערובת השוקולד אמורה להיות הגנאש+תערובת עוגה
קצת מוזר שהיא לא נאפתה והתערובת השניה כן
אם הקפדת על כמויות לפי כוס מדידה זה לא אמור לקרות
מוסיפים שליש מהתערובת לגנאשאולי לא הוספתי מספיק תערובת לגנאש ואז העיסה נשארה מדי נוזלית.
יש לכם גישה לקישור שמגנום העלתה?@shira bira גם אני אשמח מאד לקבל את המתכון.
תודה רבה!
טבעית זה טוב?כוס חמאת בוטנים מתוקה
כן, תודה רבה רבה.יש לכם גישה לקישור שמגנום העלתה?
הכנתי את העוגה שוב והפעם הקפדתי עוד יותר על הכמויות של הרכיבים (אפילו שקלתי כל רכיב ...)מוסיפים שליש מהתערובת לגנאש
אין קשר לריצ'הכנתי את העוגה שוב והפעם הקפדתי עוד יותר על הכמויות של הרכיבים (אפילו שקלתי כל רכיב ...)
אבל קרה שוב- תערובת השוקולד ממש לא נאפתה...
מנסה להבין מה הסיבה. אולי שמתי יותר משליש מהתערובת בגנאש, אבל לא נראה לי, וגם אם כן- לא משהו דרמטי
התערובת הרגילה יצאה לי יחסית מאד יציבה, משום מה חשבתי שהיא אמורה להיות נוזלית יותר
לעומתה תערובת הגנאש הייתה די נוזלית, והשתלטה ממש על התערובת הבהירה.
מתלבטת אם יש קשר לזה שהשתמשתי בריצ', או שלא אמור להיות קשר.
העוגה טעימה בכל מקרה, אני פשוט שמה אותה במקרר ואז היא יותר עוגת קינוח קצת (השוקולד פאדג'י כזה ולא מאד אפוי).
אבל מתחשק לי להצליח... על הפרנציפ עכשיו...
להגדיל??? גם ככה היא היה נראה לי שהיא יותר מדי, ותופסת המון שטח מהעוגה, הרבה יותר מהתערובת הבהירה (אמור להיות חצי חצי לכאורה- אז זה לא נראה ככה)אין קשר לריצ'
תנסי להגדיל את כמות התערובת הבהירה שאת מוסיפה לגנאש
לא יודעת מה לומר. כמות השוקולד מדויקת?להגדיל??? גם ככה היא היה נראה לי שהיא יותר מדי, ותופסת המון שטח מהעוגה, הרבה יותר מהתערובת הבהירה (אמור להיות חצי חצי לכאורה- אז זה לא נראה ככה)
למרות שהוספתי שליש מהתערובת...
כןלא יודעת מה לומר. כמות השוקולד מדויקת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: