עוגת שכבות שוקולד מדהימה!
מעולה בהקפאה
לבסיס-
8 חלבונים
1 ורבע כוס סוכר
להקציף
8 חלמונים
1/2 כוס סוכר
להקציף
ולהוסיף-
1 כוס מים
1 כוס שמן
1 וחצי כפות קפה
1/2 כוס מיץ/ יין (אני שמתי יין)
2 א. אפיה
3/4 כוס קקאו,
להוריד מהירות ולהוסיף
3 כוסות קמח
לערבב עם החלבונים המוקצפים
לחלק ל-2 תבניות תנור ולאפות
שכבה 2-
לשים בסיר
4 וחצי כפות קקאו
3 כפות קפה
1 ורבע כוס סוכר
1 כפית ת. וניל
3/4 כוס מים
3/4 כוס יין
3/4 מרגרינה
להמיס, כשהכל נמס
לפורר אחד מהטורטים האפויים לתוכו, לערבב היטב
לשטוח על הטורט השני ולהקפיא
שכבה 3-
לשים במעבד מזון
2 ביצים
2 כפות קקאו
1 כף קפה
2 כפות ת. וניל
1 כוס א. סוכר
מרגרינה חתוכה לקוביות
לערבל לקרם, לשטוח מעל העוגה ולהקפיא שנית בערך לשעה- במקפיא טוב
שכבה 4-
להמיס 2 חב' שוקולד מריר וריץ לשטוח על העוגה
להקפיא ולחתוך למלבנים קטנים, או שלושה מלבנים גדולים
צפה בקובץ המצורף 597158