עוגת שכבות שוקולד צ'יפס - טעימה במיוחד.
לבצק:
3 כוסות קמח (אני שמה 2 וחצי)
3/4 כוס סוכר (אני שמה חצי)
1 כוס שמן (אני שמה 3/4 )
1 ביצה
1 סוכר וניל
לערבב ולשטוח בתבנית (הערבוב יכול להיות במזלג או ביד).
אחר כך לערבב
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 כוס קמח .
3/4 כוס שמן.
4 ביצים (אני שמה 3 )
1 כפית תמצית וניל (אני שמה 1 וחצי)
4 כפיות קפה ( אני שמה 3)
100 גרם שוקולד צ'יפס מריר (זה יוצא משהו כמו 1 וחצי כוסות )
מערבבים את כל התערבות (אפשר במזלג) ושופכים על הבצק.
אופים על 180 מעלות מוציאים
ושופכים
200 גרם שוקולד מריר עם 6 כפות שמן.
זה יוצא עוגת שכבות יפה וטעימה, אני ממליצה להקפיא קצת ולהוציא ולחתוך לקוביות.
אצלי זה נשמר מעולה בהקפאה וכל פעם אני מוציאה כמה קוביות.
לבצק:
3 כוסות קמח (אני שמה 2 וחצי)
3/4 כוס סוכר (אני שמה חצי)
1 כוס שמן (אני שמה 3/4 )
1 ביצה
1 סוכר וניל
לערבב ולשטוח בתבנית (הערבוב יכול להיות במזלג או ביד).
אחר כך לערבב
1 וחצי כוסות סוכר
3/4 כוס קמח .
3/4 כוס שמן.
4 ביצים (אני שמה 3 )
1 כפית תמצית וניל (אני שמה 1 וחצי)
4 כפיות קפה ( אני שמה 3)
100 גרם שוקולד צ'יפס מריר (זה יוצא משהו כמו 1 וחצי כוסות )
מערבבים את כל התערבות (אפשר במזלג) ושופכים על הבצק.
אופים על 180 מעלות מוציאים
ושופכים
200 גרם שוקולד מריר עם 6 כפות שמן.
זה יוצא עוגת שכבות יפה וטעימה, אני ממליצה להקפיא קצת ולהוציא ולחתוך לקוביות.
אצלי זה נשמר מעולה בהקפאה וכל פעם אני מוציאה כמה קוביות.