לא שידוע לי.והשנה משהו השתנה???
לא שידוע לי.והשנה משהו השתנה???
ברור זמני.זה לכל השנה או רק זמני?
בתלושים של הבעל צריך גם מספר שעות 144?
כל השיחות מתועדות.מישהו יודע אם הם שומרים את הפרטים והשאלות ששואלים אותם בשירות הטלפוני-
כי הם מבקשים בתחילת השיחה להזדהות......
כל השיחות מתועדות.
אם בודקים בקביעת הדרגה אחרי השיחות? לא יודעת
?מתועדות ברמת השאלות??
ברור.אה, וגם בארנונה בחיים לא ביקשו אישור שכזה.
אהה.לא ניסיתי לעבוד אלא לא ראיתי צורך לדווח על מקום עבודה זמני שהיה לי שהמשכורת שלו לא השפיע על גובה הדרגה.
מידיעה ברורה-
לעיריה יש גישה לדעת היכן עובדים, אבל לא כמה מרוויחים
ולמעון אין מידע כלל! בינתיים.
התבלבלתי לגמריברור.
לעיריה יש גישה לאתר הביטו"ל והם לא זקוקים לאישורך..
למיטב ידיעתי המצב במשרד הרווחה דומה.
סליחה על הדוגריות, אתם בעניין לזייף? מה אכפת לכם אם יש או אין. תביאו מה שאמיתי וישר וזהו.התבלבלתי לגמרי
יש להם גישה לדעת מקום עבודה+תנאי שכר
או לא????????????
אין לאף אחד גישה!ברור.
לעיריה יש גישה לאתר הביטו"ל והם לא זקוקים לאישורך..
למיטב ידיעתי המצב במשרד הרווחה דומה.
כנ"להתבלבלתי לגמרי
יש להם גישה לדעת מקום עבודה+תנאי שכר
או לא????????????
העיריה מקבלת נתונים מביטוח לאומי איפה עובדים, אבל לא כמה מרוויחים.אין לאף אחד גישה!
לא כל אחד יכול להיכנס לאתר ביטוח לאומי ולראות פרטים!
הם יכולים לבקש ממך להכנס לאתר שירות אישי שלך ולבקש ממך להוריד את הטופס וללא זה לא לקבל את הבקשה להנחה בארנונה.
כנ"ל
בשביל זה יש תלושים!העיריה מקבלת נתונים מביטוח לאומי איפה עובדים, אבל לא כמה מרוויחים.
וממני עירית בית שמש ביקשו גם עובר ושבגרתי בעבר בירושלים,וכיום בבית שמש, ובשני הרשויות הנ"ל בקשו טופס תקופות עבודה ומעסיקים מביטוח לאומי, בשביל שני בני הזוג, כדי לקבל הנחה בארנונה.
איתי דיברו היום טלפונית ותוך כדי שיחה אמרה שרושמת במחשב את הנקודות העיקריות של השיחה (אבל אני יודעת שזה לא תמיד ככה)מתועדות ברמת השאלות??
שואלים את המטפלת............שלום רציתי לדעת מתי מתחילים המשפחתונים?(המטפלת לא עובדת בימי שישי)
מה לרשום בתאריך כניסה למסגרת?
כולם מתחילים באותו תאריך?
בעיריית בני ברק,בשביל זה יש תלושים!
טופס ביטוח לאומי מיועד בדיוק לכאלה שמתכוננים לומר שאין להם עוד עבודה!
(וזו ההוכחה שאין להם שום מידע אליכם משום מקום)
בכל שירות לקוחות זה ככה, הם מחויבים לתעד את השיחותאיתי דיברו היום טלפונית ותוך כדי שיחה אמרה שרושמת במחשב את הנקודות העיקריות של השיחה (אבל אני יודעת שזה לא תמיד ככה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: