דרוש מידע דרגות במעון תמ"ת תשפ"א

ראובן 23

יועץ משכנתאות מלווה כלכלי ומרצה בתחום במכללת פוקוס
מנוי פרימיום
היום התקשרו אלינו בבוקר ואמרו לנו שבשעות הצהריים נוכל לראות את הדרגה שנקבעה לנו באתר של התמ"ת ואני לא מוצא את זה בשום מקום

מיוזניק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
שואלת שוב:
האם התלושים שלי ושל בעלי אמורים להיות של אותם חודשים?
כן!
כי המטרה של התלושים זה לדעת כמה אתם מרוויחים בחודש בממוצע ולכן אם כל אחד יביא מחודש אחר זה לא ישקף מה ההכנסות שלכם בממוצא!

חנה תהילה

משתמש מקצוען
היום התקשרו אלינו בבוקר ואמרו לנו שבשעות הצהריים נוכל לראות את הדרגה שנקבעה לנו באתר של התמ"ת ואני לא מוצא את זה בשום מקום
מי שיכול להביא קישור לתועלת כולם היכן ניתן לבדוק ארת הדרגה של תשפא.
(מצאתי רק את תשעט ותשפ)

מיוזניק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לא כזה בטוח שצריך להביא דווקא את אותם חודשים יש איזה שהוא מקום שאפשר לברר בקו שלהם אני לא יודע מה מספרו.
משהו יודע?

דולה ומשקה

משתמש פעיל
אשה שילדה בחודש השלישי איזה תלושים היא תביא השלוש רצוף שלאחר הלידה כוללים את יוני שיש בו הבראה והסכום גבוה הבו פתרון

חחח

משתמש סופר מקצוען
כל משרד ממשלתי מקבל דיווחים מביטוח לאומי לגבי עבודות של האנשים גם בארנונה וכל דבר אחר!
וזה רק עבודה רשמית (לבן בלע"ז) עבודות שאינם.... אלו כמובן לא מעודכנים שם לכן כל משרד אחר שירצה את פרטי העבודה לא ידע על כך!
שטויות.

חחח

משתמש סופר מקצוען
מי שיכול להביא קישור לתועלת כולם היכן ניתן לבדוק ארת הדרגה של תשפא.
(מצאתי רק את תשעט ותשפ)
עדיין אין לתשפ"א.

מיוזניק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
@חחח
אין לכם מושג איך עובדים משרדים ממשלתיים וכל מוסד רשמי כגון עירייה!
א"א להתקדם בשום מקום שצריך תלושים וכדו' ללא אישור ביוטח לאומי ששם כתוב את כל העבודות (בלבן כמובן)

חחח

משתמש סופר מקצוען
@חחח
אין לכם מושג איך עובדים משרדים ממשלתיים וכל מוסד רשמי כגון עירייה!
א"א להתקדם בשום מקום שצריך תלושים וכדו' ללא אישור ביוטח לאומי ששם כתוב את כל העבודות (בלבן כמובן)
אין לי אולי מושג אבל יש לי ניסיון עם רישום למעון כבר כמה שנים ליותר מילד אחד.
ובחיים לא ביקשו ממני אישור מביטוח לאומי. מי שכותב את זה פשוט מדבר מאפס ניסיון.

מיוזניק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אין לי אולי מושג אבל יש לי ניסיון עם רישום למעון כבר כמה שנים ליותר מילד אחד.
ובחיים לא ביקשו ממני אישור מביטוח לאומי. מי שכותב את זה פשוט מדבר מאפס ניסיון.
אה, וגם בארנונה בחיים לא ביקשו אישור שכזה.
בארנונה מבקשים ועוד איך!
ובמעון אמנם לא מבקשים אבל מכיוון שיורד מהתלוש ביטוח לאומי הם יכולים לדעת אם יש עוד עבודה כי יורד סכום אחר מתלוש אחד אם יש עוד עבודה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה