בעבר היו מבקשים מהאזרח.אין לאף אחד גישה!
לא כל אחד יכול להיכנס לאתר ביטוח לאומי ולראות פרטים!
הם יכולים לבקש ממך להכנס לאתר שירות אישי שלך ולבקש ממך להוריד את הטופס וללא זה לא לקבל את הבקשה להנחה בארנונה.
כהיום יש ויש!
בעבר היו מבקשים מהאזרח.אין לאף אחד גישה!
לא כל אחד יכול להיכנס לאתר ביטוח לאומי ולראות פרטים!
הם יכולים לבקש ממך להכנס לאתר שירות אישי שלך ולבקש ממך להוריד את הטופס וללא זה לא לקבל את הבקשה להנחה בארנונה.
לא לעייריהבעבר היו מבקשים מהאזרח.
כהיום יש ויש!
יש להם גישה לביטוח לאומי. שם מפורטים מקומות העבודה בלבד ללא כל פירוט שכר.התבלבלתי לגמרי
יש להם גישה לדעת מקום עבודה+תנאי שכר
או לא????????????
יש ויש ובעיני ראיתי.לא לעייריה
אלא אם כן הם ישכרו חוקרים פרטיים (עושים את זה לפעמים)
ממוצעהאם כל תלוש אמור לעבור את ה144 שעות?
או ממוצע של שלושת התלושים ביחד?
ממוצע!האם כל תלוש אמור לעבור את ה144 שעות?
או ממוצע של שלושת התלושים ביחד?
יועתק מצב דרגה גם לאחים חדשים?בשורה נוספת היא, בשל המצב הקיים עם נגיף הקורונה, יבוצע העתק מצב של הדרגה שקיבלו ההורים בשנת הלימודים הקודמת אל שנת הלימודים הבאה, על מנת שלא יצטרכו לשלם סכומי עתק בתחילת השנה, כאשר לאחר מכן יבוצע קיזוז בהתאם לגובה השכר של ההורים.
לכאורה כן!יש ל
יועתק מצב דרגה גם לאחים חדשים?
מניסיון?אני הבאתי אישור מהמעסיק שבחודש X העובדת קיבלה הבראה שזה תשלום שנתי ולכן יש לקחת בחשבון רק 1/12
הייתי בעירייה במחלקת גביה (מודיעין עילית) וראיתי על שולחן המנהל את החוברת הפרסום השכונתי.בעירייה לוקחים את הפרסום השכונתי ועל פיהו בודקים מי עובד ולמי יש עסק פרטי.
בקלות, ניתן לדעת למי שייך הטלפון שבפרסום.
העירייה לא כאלו טיפשים ...
אני חושבת שהם מחפשים את מי לחייב בארנונה עסקית.הייתי בעירייה במחלקת גביה (מודיעין עילית) וראיתי על שולחן המנהל את החוברת הפרסום השכונתי.
ושמעתי שיחה בין העובדים שעליהם לבדוק על פי הפרסומים.
ככה עשיתי לפני שנתייםמניסיון?
כיאני דברתי איתם ואמרו לי שלא כדאי להביא את יוני שלא בטוח שיקזזו לי את ההבראה.
הנציגה אמרה לי כדאי ל לחכות עוד חודש ולא להבי תלושגבוה.
אם הם חושדים במשהו אז הם מבקשים.וממני עירית בית שמש ביקשו גם עובר ושב
ברור.
לעיריה יש גישה לאתר הביטו"ל והם לא זקוקים לאישורך..
למיטב ידיעתי המצב במשרד הרווחה דומה.
אני חוזרת על דברי. אין לעיריה כל גישה לאתר של ביטוח לאומי למידע האישי שלי. מקסימום לראות את מקומות העבודה וגם בזה אני לא בטוחה. ודאי לא לראות את גובה המשכורת. אם היה להם הם לא היו מבקשים שיוציאו טופס מקומות עבודה מביטוח לאומי ויגישו להם.אהה.
מכיון שלוקח זמן ולפעמים רב עד שהמעסיק מדווח לביטו"ל.
יתכן שהגשתם בקשה עוד קודם לעידכון.
לא.התבלבלתי לגמרי
יש להם גישה לדעת מקום עבודה+תנאי שכר
או לא????????????
הדיווח החודשי לא מעביר לבט"ל נתונים על העובדים,ואין דבר כזה "עד שהמעסיק מעדכן". ב15 לחודש הוא מחוייב לעדכן. ולא מוטלות עליו קנסות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: