ואם כן?איך התלוש שלך כתוב?לפי שעה?
ואם כן?איך התלוש שלך כתוב?לפי שעה?
כי אם זה לפי שעה אפשר לבקש מההנהלת חשבונות שלא תרשום חופשה אלא תוסיף לשעות משכורת הרגילות.ואם כן?
הש"ש נשארו אות הדבר רק ההכפלה שונה-במקום 36*4 השנה ההכפלה היא 4.3 דהיינו 36*4.3=154.8כמה שעות חודשיות צריך השנה?
1) בדרך כלל לא צריךיש לי כמה שאלות למנוסים...
1) במקרה ושעות העבודה מפורטות בתלוש, ובכל חודש יש יותר מ155 שעות עבודה, יש צורך באישור מעסיק? 155 שעות זה מספיק?
2) במקרה שיש חודשים עם שכר גבוה יותר ופחות, אך בכל מקרה ממוצע ההכנסה לנפש יוצא באותה דרגת שכר (נניח תמיד יוצא בין 2500 ל3000) אין עניין להביא דווקא את התלושים הנמוכים יותר נכון?
אוקיי, אבל אם האופציות שלי הן תלושים של שלושה חודשים שהממוצע לנפש הוא 2600, או שלושה חודשים אחרים שהממוצע הוא 2900, זה לא משנה נכון?1) בדרך כלל לא צריך
2) הם עושים ממוצע של 3 חודשים, ואת זה מחלקים למספר הנפשות. ואת חייבת להביא 3 תלושים רצופים.
לדעתי כן כדאי לך את הנמוכים יותר.אוקיי, אבל אם האופציות שלי הן תלושים של שלושה חודשים שהממוצע לנפש הוא 2600, או שלושה חודשים אחרים שהממוצע הוא 2900, זה לא משנה נכון?
הבעיה שבתלושים הנמוכים יותר יש פחות שעות... הקף המשרה לא השתנה אבל יש חופשות.לדעתי כן כדאי לך את הנמוכים יותר.
1. אם בעלך אברך את לא יכולה לדעת איך יחשבו השנה את האברכים.
2. הדרגות יכולות להשתנות משנה לשנה, לא?
3. להפסיד מהנמוכים אין סיכון. להפך - יש.
בגלל שזה 155 שעות אין בעיה,הבעיה שבתלושים הנמוכים יותר יש פחות שעות... הקף המשרה לא השתנה אבל יש חופשות.
שנה שעברה זה היה 50 ש"ח לחודש, אני לא יודעת מה השנה.איך באמת מחשבים אברך? שכחתי מזה.
לא נתקלתי שעשו בעיות עם אישורי מעסיק מעולם,הבעיה שבתלושים הנמוכים יותר יש פחות שעות... הקף המשרה לא השתנה אבל יש חופשות.
עם אישור מעסיק זה יעבור?
איך באמת מחשבים אברך? שכחתי מזה.
ההשתתפות של המדינה משתנה משנה לשנה אבל הסכומים לנפש של כל דרגה נשארים זהים.
מה פרוש? חישוב כאילו ההכנסה של האברך היא 50 ש"ח לחודש?בגלל שזה 155 שעות אין בעיה,
אבל תוודאי את זה אצל המנוסות ממני.
שנה שעברה זה היה 50 ש"ח לחודש, אני לא יודעת מה השנה.
מה עושים אם אני מביאה את פברואר ויש בו פחות שעות?הש"ש נשארו אות הדבר רק ההכפלה שונה-במקום 36*4 השנה ההכפלה היא 4.3 דהיינו 36*4.3=154.8
תתקשרי לשאול אותם אם עושים ממוצע או שצריך כל חודש מעל 154.8מה עושים אם אני מביאה את פברואר ויש בו פחות שעות?
בינואר ומרץ יש לי בסביבות 170 שעות...
ובפברואר ממש פחות...
כך היה עד היום.מה פרוש? חישוב כאילו ההכנסה של האברך היא 50 ש"ח לחודש?
ברור שעושים ממוצעתתקשרי לשאול אותם אם עושים ממוצע או שצריך כל חודש מעל 154.8
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: