התייעצות דניאל/ ליפי/ מנחם וכוכב ניברו שהיה אמור להגיע - ואכזב קשות!

מצב
הנושא נעול.

אימפריה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
חבר אחד שיכנע אותי ברצינות אמיתית שנאסא סתם מכחישים וכל אחד יכול לראות את הכוכב מאחורי השמש בצורה ברורה כי הוא כבר מאוד קרוב.
חבר אחר שלי מאמין שכל הקונספירציות בעולם הן אמת בתנאי שיהיה כלול בהן שילוב של הבונים החופשיים עם הכוכב.
וכל מה שקורה בעולם הכל זה חלק מהמזימה הזו (כולל כל הבצורות, והשנים הגשומות והשחונות, והמבצעים מול עזה, וחולי הסרטן, ובטח עכשיו גם G5 לא דיברתי אתו מזמן, מקווה בשבילו שהוא כבר לא מעודכן בזה).
אז יש שני דברים שאני בבורותי לא הבנתי: מי הם "הבונים החופשיים"? ומה זה G5?

DESIGNIK

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
בלתק
ספרה לי בבכי חברה
שאחיין שלה מחכה כבר שנים לזיווגו בחור מקסים מבית טוב נחשף לחומר הנ"ל והוא נשאב לתוכו.
לפעמים כשאנו נמצאים במצב פחות יציב בחיים הכי קל ליפול למקומות של הנה ההוחכה לכך שכל העולם חסר יציבות ולא רק אני.
הבעיה היא שאותו אדם שמתייימר לקרוא לעצמו רב הטיף לעשות מעשים קיצוניים כדי לקרב את הגאולה
לפעמים נזקים כאלו יכולים להיות בלתי הפיכים.
אם רוצים לדעת ולהכיר את העולם הזה של כוכבים, גלקסיות, אחרית הימים לא חסר רבנים/מרצים מאוזנים שיש להם ידע עצום ויודעים להעביר את המסרכמו הרב זמיר כהן.
כל הטפות של העולם יגמר, החיים יסגרו, כל המוכר והידוע יחרך, והמשיח יבוא רק אחרי שישאר מיעוט זעום חרש עיוור וצולע בלי חשמל מים וחמצן בתוך מערה חרוכה ששרדה את כוכבX
צריך להיות טיפש וכופר כדי להאמין שכל הרע בעולם זה הסימן למשיח.
אני כותבת את זה מכאב כי ביררתי על אותם ....
ומצאתי סרטונים שמוכיחים כמה העולם שלנו מלא בטרגדיות, אסונות טבע, מיתות משונות כו' וזוהי ההוכחה לביאת המשיח.
צריך להיות מזוכיסט כדי להאמין למידע הזה ולהמשיך לרצות שיבוא המשיח.
אם יש משהו שגורם לבן אדם לא להאמין ב13 עיקרים ולא בא ממקור של רב מוכר אין לו מקום ביהדות.

חרבונא

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
בלתק
ספרה לי בבכי חברה
שאחיין שלה מחכה כבר שנים לזיווגו בחור מקסים מבית טוב נחשף לחומר הנ"ל והוא נשאב לתוכו.
לפעמים כשאנו נמצאים במצב פחות יציב בחיים הכי קל ליפול למקומות של הנה ההוחכה לכך שכל העולם חסר יציבות ולא רק אני.
הבעיה היא שאותו אדם שמתייימר לקרוא לעצמו רב הטיף לעשות מעשים קיצוניים כדי לקרב את הגאולה
לפעמים נזקים כאלו יכולים להיות בלתי הפיכים.
אם רוצים לדעת ולהכיר את העולם הזה של כוכבים, גלקסיות, אחרית הימים לא חסר רבנים/מרצים מאוזנים שיש להם ידע עצום ויודעים להעביר את המסרכמו הרב זמיר כהן.
כל הטפות של העולם יגמר, החיים יסגרו, כל המוכר והידוע יחרך, והמשיח יבוא רק אחרי שישאר מיעוט זעום חרש עיוור וצולע בלי חשמל מים וחמצן בתוך מערה חרוכה ששרדה את כוכבX
צריך להיות טיפש וכופר כדי להאמין שכל הרע בעולם זה הסימן למשיח.
אני כותבת את זה מכאב כי ביררתי על אותם ....
ומצאתי סרטונים שמוכיחים כמה העולם שלנו מלא בטרגדיות, אסונות טבע, מיתות משונות כו' וזוהי ההוכחה לביאת המשיח.
צריך להיות מזוכיסט כדי להאמין למידע הזה ולהמשיך לרצות שיבוא המשיח.
אם יש משהו שגורם לבן אדם לא להאמין ב13 עיקרים ולא בא ממקור של רב מוכר אין לו מקום ביהדות.
כל מילה בסלע!!!

חרבונא

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
אז יש שני דברים שאני בבורותי לא הבנתי: מי הם "הבונים החופשיים"? ומה זה G5?
הבוניים החופשיים אלה קובצת דת מסויימת שנוהגים בטקסיות מאוד מסויימת עם תלבושות וכאלה
הקונספירציה אומרת שהם אלו ששולטים בעולם מאחרי הקלעים ז"א טראפ נשיא כי כך הם ניתבו את זה וכו'
חלק מההזיה הזו היא שהם רוצים לדלל את העולם כי אי אפשר להכניס את כולם לבונקרים לקראת הפיצוץ של כוכב X ולכן יזמו את הקורונה כדי לדלל את העולם החלש כביכול ובכך להציל את האוכלוסיה החזקה יותר אגב יש הטוענים כי חברים בכת הזו מכל העמים והמגזרים וכך יש להם שליטה מוחלטת בכל מה שקורה בעולם בכדי להיכנס ל"קהילה" הזו צריך ליהיות או חזק מאוד מבחינת שליטה דוגמת נשיא ראש ממשלה וכו' (יש האומרים כי שמעון פרס היה אחד מהם...) או בעל ממון כהוגן.זה בגדול תקציר הבונים החופשיים

חרבונא

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
יש גם אדם חרדי בכת הזו
הראו לי תמונה של אחד הטקסים שלהם שצולמה ממרחק והגדילו אותה וביברו רואים שם כמה חרדים התמונה צולמה בישראל בירושלים היכן שהוא

m a r g a l i t

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
הבוניים החופשיים אלה קובצת דת מסויימת שנוהגים בטקסיות מאוד מסויימת עם תלבושות וכאלה
הקונספירציה אומרת שהם אלו ששולטים בעולם מאחרי הקלעים ז"א טראפ נשיא כי כך הם ניתבו את זה וכו'
חלק מההזיה הזו היא שהם רוצים לדלל את העולם כי אי אפשר להכניס את כולם לבונקרים לקראת הפיצוץ של כוכב X ולכן יזמו את הקורונה כדי לדלל את העולם החלש כביכול ובכך להציל את האוכלוסיה החזקה יותר אגב יש הטוענים כי חברים בכת הזו מכל העמים והמגזרים וכך יש להם שליטה מוחלטת בכל מה שקורה בעולם בכדי להיכנס ל"קהילה" הזו צריך ליהיות או חזק מאוד מבחינת שליטה דוגמת נשיא ראש ממשלה וכו' (יש האומרים כי שמעון פרס היה אחד מהם...) או בעל ממון כהוגן.זה בגדול תקציר הבונים החופשיים
וואו
הזייה...
(איך עד היום לא שמעתי על זה? :eek: זה אמיתי?)

חרבונא

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
וואו
הזייה...
אמיתי שיש אירגון כזה? כן
אמיתי שהם שולטים בעולם? אין לדעת אלא א"כ ניהיה חברים שם....
יש לי חבר שמתעסק בהייטק ברמה גבוה הוא הצילח לעלות על ההיתכתבויות שלהם ברשת היכן ההתכנסות הבאה וכל זה הוא טען שהם מפילים את האתר כל פעם מחדש ופותחים אחר ...
ההתנהלות שלהם תמוה מאוד וחוסר ההכחשה לדעתי היא זו שסוחפת את הציבור לחשוב כך.

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
זה מה שמר וויקי כותב על הבונים החופשיים
מסדר הבונים החופשים הוא ארגון סתרים אחוותי בינלאומי רחב-היקף. לפי הגדרתו את עצמו, זהו "מסדר בעל תורת-מוסר מצועפת במשלים ומתוארת בסמלים". באנגלית הם נקראים "Freemasons" או לעיתים "Masons" בלבד. שלושת העקרונות המרכזיים הם חופש, אחווה בין האחים ובין בני האדם, ושוויון.

קצת מוזר מה שכתבתם על דילול האוכלוסיה וכו', עם מה שכתוב כאן.

שינדלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
שמעתי מהרב יחיאל יעקובזון ישירות,
שבלשון עדינה- אין שום חיוב להאמין בכל הסיפור הזה של האוטיסטים.

מקשיב

משתמש פעיל
וואו
הזייה...
זו נטייה ידועה של כאלו שנהנים מהמחשבה
שהעולם מסתורי ומפחיד,
ורק הם יודעים ומתכוננים לסוף העולם.
מבחינתם גם השלג שלא ירד בתל אביב זה בשליטה של .......
מוזר למה אי אפשר להסתפק בכך שיש כח עליון שמסובב הכל
וקוראים לו השגחה פרטית...

דדד

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
זה מה שמר וויקי כותב על הבונים החופשיים
מסדר הבונים החופשים הוא ארגון סתרים אחוותי בינלאומי רחב-היקף. לפי הגדרתו את עצמו, זהו "מסדר בעל תורת-מוסר מצועפת במשלים ומתוארת בסמלים". באנגלית הם נקראים "Freemasons" או לעיתים "Masons" בלבד. שלושת העקרונות המרכזיים הם חופש, אחווה בין האחים ובין בני האדם, ושוויון.

חסרים ארגונים שהקשר בין הסלוגן למציאות מקרי בלבד??

חני S

משתמש מקצוען

פתחת את הכול או רק את השורות שגם לי מופיעות בדף גוגל?
האמת שבנטפרי זה חסום, מה שאומר שזה לא כ''כ תמים...

הבונים החופשיים

קפיצה לניווטקפיצה לחיפוש
על מנת להתאים דף זה למכלול דרוש לבצע בו תיקון כבד. הדף הועבר לטיפולם של עורכי אספקלריה.

חני S

משתמש מקצוען
אני מדברת לשכל ''בשיטת התסבירו לי'' -

אם באמת היה איזה כוכב שקשור לקריסת העולם ובא המשיח
זה וודאי היה מובא במקורות כמו הרבה נבואות שמקישים ומראים מקורות עליהם...
(ואז בעצם מי צריך אותם?)
אבל למען ה' איפה זה כתוב?
בגלל שאוטיסט ניבא את את החזון שלהם ?!
הגדול מכולם שתמך בהם והוא מרן הרב שטיינמן אמר בפרוש לא לשאול אותם על עתידות...
חבל על הזמן שלנו, יש הרבה לעשות...גם בלי להכנס לדמיונות.

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
פעם קראתי ספר אמיתי של אחות בבית החולים, שמספרת על 'אוטיסט' מהסוג הזה של 'בנימין' 'דניאל' ושאר המסכנים, שהתאשפז בבית החולים, שכל ימיו רק ידע למלמל 'רוצה ארטיק, גלידה, מסטיק' וכו'. והנה יום אחד היא רואה את האומלל הזה, כשיושבת לידו מתקשרת, ותופסת את ידו, ומעבירה אותה במהירות עצומה על לוח של אותיות באנגלית, שפה שהילד כלל לא מכיר, ומקלידה במחשב בשיא המהירות 'אמא אני אוהב אותך' וכו' וכו', תוך כדי שהמסכן ממשיך למלמל 'רוצה ארטיק, גלידה, מסטיק'...

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
פעם קראתי ספר אמיתי של אחות בבית החולים, שמספרת על 'אוטיסט' מהסוג הזה של 'בנימין' 'דניאל' ושאר המסכנים, שהתאשפז בבית החולים, שכל ימיו רק ידע למלמל 'רוצה ארטיק, גלידה, מסטיק' וכו'. והנה יום אחד היא רואה את האומלל הזה, כשיושבת לידו מתקשרת, ותופסת את ידו, ומעבירה אותה במהירות עצומה על לוח של אותיות באנגלית, שפה שהילד כלל לא מכיר, ומקלידה במחשב בשיא המהירות 'אמא אני אוהב אותך' וכו' וכו', תוך כדי שהמסכן ממשיך למלמל 'רוצה ארטיק, גלידה, מסטיק'...
זכור לי במעומעם שהגרש"ז רצה לבדוק את זה ברצינות והמתקשרים התחמקו ממנו בתואנות שונות.

שינדלה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
סתם שאלת תם. מיהו בר סמכא לדון בזה. ובתור מה הוא יותר בר סמכא מאחרים לעניין זה?
בתור אחד ששימש הרבה מגדולי ישראל בעינינים אלה ודומיהם בין השאר.
והוא גם הסביר למה.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה