אז יש שני דברים שאני בבורותי לא הבנתי: מי הם "הבונים החופשיים"? ומה זה G5?חבר אחד שיכנע אותי ברצינות אמיתית שנאסא סתם מכחישים וכל אחד יכול לראות את הכוכב מאחורי השמש בצורה ברורה כי הוא כבר מאוד קרוב.
חבר אחר שלי מאמין שכל הקונספירציות בעולם הן אמת בתנאי שיהיה כלול בהן שילוב של הבונים החופשיים עם הכוכב.
וכל מה שקורה בעולם הכל זה חלק מהמזימה הזו (כולל כל הבצורות, והשנים הגשומות והשחונות, והמבצעים מול עזה, וחולי הסרטן, ובטח עכשיו גם G5 לא דיברתי אתו מזמן, מקווה בשבילו שהוא כבר לא מעודכן בזה).
כל מילה בסלע!!!בלתק
ספרה לי בבכי חברה
שאחיין שלה מחכה כבר שנים לזיווגו בחור מקסים מבית טוב נחשף לחומר הנ"ל והוא נשאב לתוכו.
לפעמים כשאנו נמצאים במצב פחות יציב בחיים הכי קל ליפול למקומות של הנה ההוחכה לכך שכל העולם חסר יציבות ולא רק אני.
הבעיה היא שאותו אדם שמתייימר לקרוא לעצמו רב הטיף לעשות מעשים קיצוניים כדי לקרב את הגאולה
לפעמים נזקים כאלו יכולים להיות בלתי הפיכים.
אם רוצים לדעת ולהכיר את העולם הזה של כוכבים, גלקסיות, אחרית הימים לא חסר רבנים/מרצים מאוזנים שיש להם ידע עצום ויודעים להעביר את המסרכמו הרב זמיר כהן.
כל הטפות של העולם יגמר, החיים יסגרו, כל המוכר והידוע יחרך, והמשיח יבוא רק אחרי שישאר מיעוט זעום חרש עיוור וצולע בלי חשמל מים וחמצן בתוך מערה חרוכה ששרדה את כוכבX
צריך להיות טיפש וכופר כדי להאמין שכל הרע בעולם זה הסימן למשיח.
אני כותבת את זה מכאב כי ביררתי על אותם ....
ומצאתי סרטונים שמוכיחים כמה העולם שלנו מלא בטרגדיות, אסונות טבע, מיתות משונות כו' וזוהי ההוכחה לביאת המשיח.
צריך להיות מזוכיסט כדי להאמין למידע הזה ולהמשיך לרצות שיבוא המשיח.
אם יש משהו שגורם לבן אדם לא להאמין ב13 עיקרים ולא בא ממקור של רב מוכר אין לו מקום ביהדות.
הבוניים החופשיים אלה קובצת דת מסויימת שנוהגים בטקסיות מאוד מסויימת עם תלבושות וכאלהאז יש שני דברים שאני בבורותי לא הבנתי: מי הם "הבונים החופשיים"? ומה זה G5?
יש גם אדם חרדי בכת הזו(יש האומרים כי שמעון פרס היה אחד מהם...)
הראו לי תמונה של אחד הטקסים שלהם שצולמה ממרחק והגדילו אותה וביברו רואים שם כמה חרדים התמונה צולמה בישראל בירושלים היכן שהואיש גם אדם חרדי בכת הזו
וואוהבוניים החופשיים אלה קובצת דת מסויימת שנוהגים בטקסיות מאוד מסויימת עם תלבושות וכאלה
הקונספירציה אומרת שהם אלו ששולטים בעולם מאחרי הקלעים ז"א טראפ נשיא כי כך הם ניתבו את זה וכו'
חלק מההזיה הזו היא שהם רוצים לדלל את העולם כי אי אפשר להכניס את כולם לבונקרים לקראת הפיצוץ של כוכב X ולכן יזמו את הקורונה כדי לדלל את העולם החלש כביכול ובכך להציל את האוכלוסיה החזקה יותר אגב יש הטוענים כי חברים בכת הזו מכל העמים והמגזרים וכך יש להם שליטה מוחלטת בכל מה שקורה בעולם בכדי להיכנס ל"קהילה" הזו צריך ליהיות או חזק מאוד מבחינת שליטה דוגמת נשיא ראש ממשלה וכו' (יש האומרים כי שמעון פרס היה אחד מהם...) או בעל ממון כהוגן.זה בגדול תקציר הבונים החופשיים
אמיתי שיש אירגון כזה? כןוואו
הזייה...
(איך עד היום לא שמעתי על זה? זה אמיתי?)
זו נטייה ידועה של כאלו שנהנים מהמחשבהוואו
הזייה...
(איך עד היום לא שמעתי על זה? זה אמיתי?)
חסרים ארגונים שהקשר בין הסלוגן למציאות מקרי בלבד??זה מה שמר וויקי כותב על הבונים החופשיים
מסדר הבונים החופשים הוא ארגון סתרים אחוותי בינלאומי רחב-היקף. לפי הגדרתו את עצמו, זהו "מסדר בעל תורת-מוסר מצועפת במשלים ומתוארת בסמלים". באנגלית הם נקראים "Freemasons" או לעיתים "Masons" בלבד. שלושת העקרונות המרכזיים הם חופש, אחווה בין האחים ובין בני האדם, ושוויון.
קצת מוזר מה שכתבתם על דילול האוכלוסיה וכו', עם מה שכתוב כאן.
פתחת את הכול או רק את השורות שגם לי מופיעות בדף גוגל?מסדר הבונים החופשים הוא ארגון סתרים אחוותי בינלאומי רחב-היקף. לפי הגדרתו את עצמו, זהו "מסדר בעל תורת-מוסר מצועפת במשלים ומתוארת בסמלים". באנגלית הם נקראים "Freemasons" או לעיתים "Masons" בלבד. שלושת העקרונות המרכזיים הם חופש, אחווה בין האחים ובין בני האדם, ושוויון.
קצת מוזר מה שכתבתם על דילול האוכלוסיה וכו', עם מה שכתוב כאן.
זכור לי במעומעם שהגרש"ז רצה לבדוק את זה ברצינות והמתקשרים התחמקו ממנו בתואנות שונות.פעם קראתי ספר אמיתי של אחות בבית החולים, שמספרת על 'אוטיסט' מהסוג הזה של 'בנימין' 'דניאל' ושאר המסכנים, שהתאשפז בבית החולים, שכל ימיו רק ידע למלמל 'רוצה ארטיק, גלידה, מסטיק' וכו'. והנה יום אחד היא רואה את האומלל הזה, כשיושבת לידו מתקשרת, ותופסת את ידו, ומעבירה אותה במהירות עצומה על לוח של אותיות באנגלית, שפה שהילד כלל לא מכיר, ומקלידה במחשב בשיא המהירות 'אמא אני אוהב אותך' וכו' וכו', תוך כדי שהמסכן ממשיך למלמל 'רוצה ארטיק, גלידה, מסטיק'...
סתם שאלת תם. מיהו בר סמכא לדון בזה. ובתור מה הוא יותר בר סמכא מאחרים לעניין זה?שמעתי מהרב יחיאל יעקובזון ישירות,
בתור אחד ששימש הרבה מגדולי ישראל בעינינים אלה ודומיהם בין השאר.סתם שאלת תם. מיהו בר סמכא לדון בזה. ובתור מה הוא יותר בר סמכא מאחרים לעניין זה?
אני חושב שזה צריך להיות המדד. ולהתקבל בשכל.והוא גם הסביר למה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: