התייעצות דניאל/ ליפי/ מנחם וכוכב ניברו שהיה אמור להגיע - ואכזב קשות!

מצב
הנושא נעול.

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
למה לא עושים גם בענין הזה את מה שכל יהודי עושה בכל שאלה/ספק שיש לו?
הולכים לשאול רב!!!
אז אני הלכתי לשאול רב גדול בתורה ומבוגר (שכבר איננו איתנו) על כל הענין של האוטסטים
והוא אמר לי שכל מה שהם אומרים הכל אמת והכל נכון !!!
רק הזמן שהם אומרים זה לא לפי הזמן שלנו
חוץ מזה שיש הסכמה של הרב שטיימן זצ"ל על כל הענין
ועוד רבנים כמו הרב סנדר ארלנגר זצ"ל
מה שנשאר לי להגיד שתמיד מי שלא רוצה להאמין ימצא לו מליון תרוצים למה זה שקר וכ"ו

כמו שאומרים על הרבה פסקים והוראות של רבנים וגדולי הדור, כשאומרים דברים שקשה לאנשים לקבל..............
אדרבה, איך אתם מסבירים את זה:
קראתי ספר שלם שנקרא 'דניאל', ובו שלל איומים זוועתיים על גורל האנושות העתידי. כוכב מתרסק, אסונות טבע, הפסדים, מלחמות, קריסות, וכו'.
השנים עברו, ברוך השם העולם לא קרס,

א.ש. אמיתי

משתמש מקצוען
בהחלט ייתכן שהאוטיסטים הם נשמות גבוהות והם יודעים דברים שנעלמים מאיתנו (ואולי לזה הסכימו הרבנים שמנו קודמיי),
הבעיה היחידה שאין דרך לתקשר איתם ולחלץ מהם את המידע.

שימו לב, בכל העלונים/ספרים הללו, בכל פעם ששואלים אותם שאלה מעט 'מציקה' הם מיד מסתייגים שאסור להם לענות וכו',
היה כבר בעבר כמה נסיונות ש'הוכיחו' שהם לא יודעים לענות על פרטים מוכמנים (למשל, הביאו אושיית תקשורת שהיה מוכר בשם העט שלו ולא בשמו האמיתי, וכשנשאל האוטיסט איך קוראים לו, הוא ענה את השם שהיה מפורסם בתקשורת, למרות שזה לא היה שמו האמיתי), מה שעורר חשד, שהמתקשר הוא זה שממציא את הדברים.

בכל אופן, אני הייתי מאוד נהנה לקרוא העלונים הללו כשעשוע.

בדוח

משתמש מקצוען
לפני ארבע עשרה שנים עמדתי ליפול לדכאון קליני עמוק, אולי נגיד טפח וחצי כזה. יותר שלולית אולי.
מה שקרה הוא שקראתי ספר שלם שנקרא 'דניאל', ובו שלל איומים זוועתיים על גורל האנושות העתידי. כוכב מתרסק, אסונות טבע, הפסדים, מלחמות, קריסות, וכו'.
שניה לפני הכניסה לדכאון, אמר לי חבר ותיק ועב עם זקן ארוך: אוי, נו. תפסיק להאמין ולהילחץ. גם אני האמנתי ללוקשים האלו לפני עשרים שנה. הכל בסדר. לא קרה כלום, לא יקרה כלום. לך תעבוד את השם בשמחה ותזכור לקום בזמן להתבודדות בחצות.
ניצלתי!
הידד!

השנים עברו, ברוך השם העולם לא קרס, אבל העלוני-זוועה האלו ממשיכים להופיע. מי יודע כמה בחורים פתאים ונערות תמימות הם מכניסים לחרדות מיותרות.
ככה לא מחזירים בתשובה, זה בטוח. עם איומים זוועתיים שכאלו.
השאלה שלי היא פשוטה: מי עומד מאחורי העלונים האלו? מה המטרה שלהם? ויכול להיות שצריכים לדון אותם לכף זכות והם באמת מתכוונים להחזיר את עם ישראל בתשובה שלימה?
לא קראתי את כל ההודעות. אבל אני מצרף קישור למאמר חמוד שקראתי פעם בפורום אוצר החכמה-
לתועלת החסומים אצרף את הקובץ

קבצים מצורפים

• האוטיסטים והמציאות..docx).pdf
    KB 99 · צפיות: 88

אלימלך וולו

משתמש מקצוען
עימוד ספרים
רמב"ם
הלכות יסודי התורה - פרק עשירי

א
כָּל נָבִיא שֶׁיַּעֲמֹד לָנוּ וְיֹאמַר שֶׁה' שְׁלָחוֹ אֵינוֹ צָרִיךְ לַעֲשׂוֹת אוֹת כְּאֶחָד מֵאוֹתוֹת משֶׁה רַבֵּנוּ אוֹ כְּאוֹתוֹת אֵלִיָּהוּ וֶאֱלִישָׁע שֶׁיֵּשׁ בָּהֶם שִׁנּוּי מִנְהָגוֹ שֶׁל עוֹלָם. אֶלָּא הָאוֹת שֶׁלּוֹ שֶׁיֹּאמַר דְּבָרִים הָעֲתִידִים לִהְיוֹת בָּעוֹלָם וְיֵאָמְנוּ דְּבָרָיו שֶׁנֶּאֱמַר (דברים יח-כא) 'וְכִי תֹאמַר בִּלְבָבֶךָ אֵיכָה נֵדַע אֶת הַדָּבָר' וְגוֹ'. לְפִיכָךְ כְּשֶׁיָּבוֹא אָדָם הָרָאוּי לִנְבוּאָה בְּמַלְאֲכוֹת הַשֵּׁם וְלֹא יָבוֹא לְהוֹסִיף וְלֹא לִגְרֹעַ אֶלָּא לַעֲבֹד אֶת ה' בְּמִצְוֹת הַתּוֹרָה אֵין אוֹמְרִין לוֹ קְרַע לָנוּ הַיָּם אוֹ הַחֲיֵה מֵת וְכַיּוֹצֵא בְּאֵלּוּ וְאַחַר כָּךְ נַאֲמִין בְּךָ. אֶלָּא אוֹמְרִים לוֹ אִם נָבִיא אַתָּה אֱמֹר דְּבָרִים הָעֲתִידִים לִהְיוֹת וְהוּא אוֹמֵר וְאָנוּ מְחַכִּים לִרְאוֹת הֲיָבוֹאוּ דְּבָרָיו אִם לֹא יָבוֹאוּ. וַאֲפִלּוּ נָפַל דָּבָר קָטָן בְּיָדוּעַ שֶׁהוּא נְבִיא שֶׁקֶר. וְאִם בָּאוּ דְּבָרָיו כֻּלָּן יִהְיֶה בְּעֵינֵינוּ נֶאֱמָן:

ב
וּבוֹדְקִין אוֹתוֹ פְּעָמִים הַרְבֵּה. אִם נִמְצְאוּ דְּבָרָיו נֶאֱמָנִים כֻּלָּן הֲרֵי זֶה נְבִיא אֱמֶת. כְּמוֹ שֶׁנֶּאֱמַר בִּשְׁמוּאֵל (שמואל א ג-כ) 'וַיֵּדַע כָּל יִשְׂרָאֵל מִדָּן וְעַד בְּאֵר שָׁבַע כִּי נֶאֱמָן שְׁמוּאֵל לְנָבִיא לַה'':

ד
דִּבְרֵי הַפֻּרְעָנוּת שֶׁהַנָּבִיא אוֹמֵר כְּגוֹן שֶׁיֹּאמַר פְּלוֹנִי יָמוּת אוֹ שָׁנָה פְּלוֹנִית רָעָב אוֹ מִלְחָמָה וְכַיּוֹצֵא בִּדְבָרִים אֵלּוּ אִם לֹא עָמְדוּ דְּבָרָיו אֵין בָּזֶה הַכְחָשָׁה לִנְבוּאָתוֹ. וְאֵין אוֹמְרִים הִנֵּה דִּבֵּר וְלֹא בָּא. שֶׁהַקָּדוֹשׁ בָּרוּךְ הוּא אֶרֶךְ אַפַּיִם וְרַב חֶסֶד וְנִחָם עַל הָרָעָה וְאֶפְשָׁר שֶׁעָשׂוּ תְּשׁוּבָה וְנִסְלַח לָהֶם כְּאַנְשֵׁי נִינְוֵה. אוֹ שֶׁתָּלָה לָהֶם כְּחִזְקִיָּה. אֲבָל אִם הִבְטִיחַ עַל טוֹבָה וְאָמַר שֶׁיִּהְיֶה כָּךְ וְכָךְ וְלֹא בָּאָה הַטּוֹבָה שֶׁאָמַר בְּיָדוּעַ שֶׁהוּא נְבִיא שֶׁקֶר. שֶׁכָּל דְּבַר טוֹבָה שֶׁיִּגְזֹר הָאֵל אֲפִלּוּ עַל תְּנַאי אֵינוֹ חוֹזֵר. וְלֹא מָצִינוּ שֶׁחָזַר בִּדְבַר טוֹבָה אֶלָּא בְּחֻרְבָּן רִאשׁוֹן כְּשֶׁהִבְטִיחַ לַצַּדִּיקִים שֶׁלֹּא יָמוּתוּ עִם הָרְשָׁעִים וְחָזַר בִּדְבָרָיו. וְזֶה מְפֹרָשׁ בְּמַסֶּכֶת שַׁבָּת. הָא לָמַדְתָּ שֶׁבְּדִבְרֵי הַטּוֹבָה בִּלְבַד יִבָּחֵן הַנָּבִיא. הוּא שֶׁיִּרְמְיָהוּ אָמַר בִּתְשׁוּבָתוֹ לַחֲנַנְיָה בֶּן עַזּוּר כְּשֶׁהָיָה יִרְמְיָה מִתְנַבֵּא לְרָעָה וַחֲנַנְיָה לְטוֹבָה. אָמַר לוֹ לַחֲנַנְיָה אִם לֹא יַעַמְדוּ דְּבָרַי אֵין בָּזֶה רְאָיָה שֶׁאֲנִי נְבִיא שֶׁקֶר אֲבָל אִם לֹא יַעַמְדוּ דְּבָרֶיךָ יִוָּדַע שֶׁאַתָּה נְבִיא שֶׁקֶר. שֶׁנֶּאֱמַר (ירמיה כח-ז) 'אַךְ שְׁמַע נָא אֶת הַדָּבָר הַזֶּה' וְגוֹ' הַנָּבִיא אֲשֶׁר יְדַבֵּר שָׁלוֹם בְּבֹא דְּבַר הַנָּבִיא יִוָּדַע הַנָּבִיא אֲשֶׁר שְׁלָחוֹ ה' בֶּאֱמֶת:

20 דנייר

משתמש מקצוען
נראה לי שהיה עוד חלק משמעותי בהודעת הפתיחה של האשכול בלי קשר אם להאמין או לא-
וזה חרדה שצעירים יכולים להיכנס אליה כשהם קוראים כאלו דברים
מעידה על עצמי- בתור ילדונת בת 12 לקרא כל מיני עלונים מלאי נבואות זעם זיעזע והפחיד אותי מאוד
(מיותר לציין שהיום נזה יותר בכיוון המשעשע)
אבל כמו ששאלו פה-
מה האינטרס של בנ"א לפרסם ולהפיץ דברים כאלו? וזה לא רק סרטון בוואטצאפ,
עולה כסף להדפיס בכמויות
מי המשועמם?

חרבונא

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
נראה לי שהיה עוד חלק משמעותי בהודעת הפתיחה של האשכול בלי קשר אם להאמין או לא-
וזה חרדה שצעירים יכולים להיכנס אליה כשהם קוראים כאלו דברים
מעידה על עצמי- בתור ילדונת בת 12 לקרא כל מיני עלונים מלאי נבואות זעם זיעזע והפחיד אותי מאוד
(מיותר לציין שהיום נזה יותר בכיוון המשעשע)
אבל כמו ששאלו פה-
מה האינטרס של בנ"א לפרסם ולהפיץ דברים כאלו? וזה לא רק סרטון בוואטצאפ,
עולה כסף להדפיס בכמויות
מי המשועמם?
קודם כל יש המון תורמים במיוחד חוז"ב שרואים בזה מלאכת קודש עיין ערך בחגווי הסלע שלא רואים אותם בהיקף הפירסומים......
דבר שני אני חושב שאדם מספיק חכם יכול לחשוב על ילד כזה בור "מכרה זהב" לכל מיני פתאים למיניהם וכו'
ומרוויחים יופי מהרצאות של האבא או אולי אפילו פגישה אישית אם הילד או להכניס לו קוויטל...

אייזיק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
את דעת מרן הגראי''ל שטיינמן בענין, ניתן למצוא בספר 'מזקנים אתבונן'

גרפיקנער

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
קודם כל יש המון תורמים במיוחד חוז"ב שרואים בזה מלאכת קודש עיין ערך בחגווי הסלע שלא רואים אותם בהיקף הפירסומים......
דבר שני אני חושב שאדם מספיק חכם יכול לחשוב על ילד כזה בור "מכרה זהב" לכל מיני פתאים למיניהם וכו'
ומרוויחים יופי מהרצאות של האבא או אולי אפילו פגישה אישית אם הילד או להכניס לו קוויטל...

בלי להכנס לענין האם זה אמיתי או לא - בזה יכריעו הגדולים.

לגבי אינטרסים וכו'. אני מכיר באופן אישי את המשפחה של דניאל (הרבה מכירים אותם, הם גרו בקריית הרצוג בבני ברק). אבא שלו שמפיץ את כל המסרים והעלונים וכו' לא עושה את זה בשביל כסף כלל וכלל.
מדובר ביהודי שיש לו חברת תוכנה מצליחה, ומבוסס יפה מאוד מבחינה כלכלית.

הוא כנראה מאמין במסרים האלו, וחושב שזה יגרום לאנשים לחזור בתשובה.

כמו כן יש מרצה אחד שמסתובב ומרצה כל הזמן על הכוכב וכו', עם ראיות וכו' וכו'. מכיר אותו באופן אישי (עימד אצלי ספר). לא חושב שהוא עושה את זה בשביל כסף. הוא מאמין בזה באמת ובתמים, וחושב שההפחדות מסוף העולם יביא אנשים לחזור בתשובה.

אין באמור לעיל להביע דעה באופן אישי האם כל הענין הזה אמיתי או לא, ראוי או לא, וכו'.

חרבונא

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
בלי להכנס לענין האם זה אמיתי או לא - בזה יכריעו הגדולים.

לגבי אינטרסים וכו'. אני מכיר באופן אישי את המשפחה של דניאל (הרבה מכירים אותם, הם גרו בקריית הרצוג בבני ברק). אבא שלו שמפיץ את כל המסרים והעלונים וכו' לא עושה את זה בשביל כסף כלל וכלל.
מדובר ביהודי שיש לו חברת תוכנה מצליחה, ומבוסס יפה מאוד מבחינה כלכלית.

הוא כנראה מאמין במסרים האלו, וחושב שזה יגרום לאנשים לחזור בתשובה.

כמו כן יש מרצה אחד שמסתובב ומרצה כל הזמן על הכוכב וכו', עם ראיות וכו' וכו'. מכיר אותו באופן אישי (עימד אצלי ספר). לא חושב שהוא עושה את זה בשביל כסף. הוא מאמין בזה באמת ובתמים, וחושב שההפחדות מסוף העולם יביא אנשים לחזור בתשובה.

אין באמור לעיל להביע דעה באופן אישי האם כל הענין הזה אמיתי או לא, ראוי או לא, וכו'.
לא דיברתי על מישהו ספציפי אני רק נתתי כיוון מהיכן ההכנסות....

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
יש חוברות שיוצאות כל שנה, ובהם מוכח איך השנה יבוא המשיח.
ויש רמזים למכביר.
לדוגמא: ברק אובאמה בגימטריה גוג ומגוג עם הכולל והישיבה קטנה. ובכלל ברק זה רמז ל"הנה יום השם כברק יבוא".
הלך אובאמה הגיע טראמפ.
טראמפ בגימטריה: משיח בא, אם מחליפים את האלף בעין וכו'.
כל שנה הרמזים מתאימים מחדש, לפי הענין.
עכשיו הם קובעים אחרי המועמדים לבחירות הקרובות באמריקה כדי להכין את הרמזים המתאימים. לא מתייאשים.
והיום הם גם השתכללו, מוכרים את החוברות הללו עם דיסק שבו תוכנה, שנותנת לך לחשב את האפשרות למצוא בגימטריות, על כל שנה מאלפיים השנים הבאות, שב-ד-י-ו-ק השנה הולך המשיח לבוא...

פררו רושה

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
בלי להתייחס לאף אחד מהשמות שבכותרת, אני באופן אישי מכירה משפחה שהילדה שלהם אוטיסטית תקשרה בקול הנשמה (או קול החסד או משו כזה...) לפני 20 שנה, והיא אמרה כמה דברים כמו שיהדות אמריקה תספוג מכה קשה לפני המשיח ועוד כמה דברים שהבנתי שהתממשו, ובשיא הקורונה התקשר אליהם השדרן (אחרי 20 שנה!) ואמר שהוא קורא את התמלול של התקשור, והוא בשוק מהעובדה שהרבה דברים קרו!

אגב הם שאלו בזמנו את אחד הגדולים (לא זוכרת איזה אבל אני יכולה לברר) האם לתת לה לתקשר, והוא אמר אמר שחייב!
אז אני לא יודעת לגבי ההפחדות, אבל לזלזל בזה אסור בשום אופן!

יחיאל ב.

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
כל התירוצים לא מסבירים את זה שמה שהם צפו שיקרה - לא קרה.
חד וחלק.
קראתי לפני כמה שנים את אחד העלונים שלהם שהם נתנו בו תאריך ,כן כן ,
לזמן שבו כוכב הלכת הנסתר X יתנגש בכדור הארץ ואו אז המרושעים באמריקה ייכנסו
לבונקרים הסודיים שלהם (כ"כ סודיים שהיו תמונות שלהם בעלון...) וישאירו את אוכלוסיית
העולם לגווע ...
כמובן שכלום לא קרה (אלא אם כן התנגש כבר הכוכב והסתירו גם את זה. לך תדע ...)

מקור הקונספירציה הזו מגיע מהשערה מדעית שהסתובבה בזמנו , עקב אי דיוקים קטנים
בחישוב מסלולי כוכבי הלכת במערכת השמש, שישנו כוכב לכת נוסף שלא התגלה.
כמובן שמאז ,(20 שנה פלוס נדמה לי), לא מצאו כלום.
רק מה , כמה חובבי קונספירציות החליטו שמצאו אותו , והוא עומד להתנגש בכדה"א ,
ונאס"א מסתירים וכו וכו ...

בכל אופן , כשבן אדם אומר 20 שנה שכל מיני אסונות יקרו , ונותן תאריכים, וכל פעם
שום דבר לא קורה "כי ה' ריחם בסוף על עם ישראל" , לא חושב שאמור להיות בדל כל שהו
של חיוב להאמין לקשקושים האלו.

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
אין לנו עסק בנסתרות, בעתידות, במזלות.

יש לנו רק הווה שבו תפקידנו להיות עבדי ה' ולקיים את מצוותיו, ועבר ללמוד ממנו לקחים ומסקנות.

כדי לדעת שצריך להתחזק ביר"ש וכו לא צריך אוטיסטים. כל דרדק (וכל אוטיסט...) יודע זאת. ואוהבי ההפחדות שיפתחו ספר ירמיהו, ישעיהו ופרשת בחוקותי- די לנו במה שמסור לנו מאבותינו, לא זקוקים לעוד 'מסרים' כדי להתחזק.

אי פה אי שם

משתמש מקצוען
לא מבין מה הרעש. גם ארגמן ומ. ארבל הכניסו אותנו לחרדות בילדות. ההבדל שדניאל ושות' נתנו לנו עוד כמה שנים לחכות עד הסוף הטוב.

כשהיינו ילדים זה היה הטרנד של העלונים כי פשוט לא היה משהו אחר. היום כשיש ב"ה כמויות של תחליפים הטרנד השתנה לסיפורי מופתים וזכיות בלוטו.

דור עלון.

המחזק

משתמש מקצוען
D I G I T A L
למי שביקש מצורף הסכמות הרבנים זצ"ל
הרב אהרן יהודה ליב שטיינמן הרב סנדר ארלנגר והרב נתן מאיר ווכטפויגעל זצ"ל
אחרי הדברים הברורים שלהם אין יותר מה להוסיף!!!
תמיד היו (ויהיו) אנשים ששמו בצד את דברי גדולי הדור ועשו מה שבה להם
ההחלטה בידים של כל אחד האם ללכת עם האמת או לצעוד יד ביד עם התירוצים עד ל..................
ב-ה-צ-ל-ח-ה

קבצים מצורפים

• הסכמות הרבנים.pdf
    4.3 MB · צפיות: 78

מקשיב

משתמש פעיל
מי שיודע איך מתנהלים השיחות עם האוטיסטים מבין לבד שמדובר במתיחה
או כמו אותם אנשים שסוברים שמותר להמציא סיפורי צדיקים על מנת לחזק.
המדריך מחזיק (תומך בלשונם) ביד של האוטיסט,
והאוטיסט 'בעצמו' לוחץ -בעזרת המנחה על מקשי המקלדת שהוא רוצה...
אפשר לדון לכף זכות שאנשים שמתמודדים עם ילדים חולים מנסים להמתיק את הגלולה,
ולייצר משמעות חיובית ושליחות.

חני S

משתמש מקצוען
בהסכמה של הרב שטינמן זצוק''ל
מופיע גם זה:
זה בעצם מיישר את ההדורים (כדאי לקרוא את ההסכמה המלאה בה הרב מביע קורת רוח מהנושא)

לכן, עודד אותי מאד הרב שליט"א להוציא את הספר המעביר מסרים אלו לציבור הרחב. מאידך בקש להזהיר בזה שאין להשתמש בהם למעשה לשום ענין והוראה. כמו כן הזהיר לא לשאול אותם בעניני עתידות. לא זכינו לגילוי תופעה זו אלא לצורך מטרה אחת לקרב את לבבות עם ישראל לאביו שבשמים.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה