Natan Galant
כתיבה שדגה לך לקוחות, ובכמויות!
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
עיצוב ואדריכלות פנים
קבל כלל:הכי אהבתי את ה'בדוק'
יותר מסימן קריאה אחד הוא סימן שאלה אחד גדול על כל הנאמר
קבל כלל:הכי אהבתי את ה'בדוק'
אוקיי, נגיד שזה נכון, אבל הם צריכים לדאוג שזה לא יגיע לילדים!!!למה לא עושים גם בענין הזה את מה שכל יהודי עושה בכל שאלה/ספק שיש לו?
הולכים לשאול רב!!!
אז אני הלכתי לשאול רב גדול בתורה ומבוגר (שכבר איננו איתנו) על כל הענין של האוטסטים
והוא אמר לי שכל מה שהם אומרים הכל אמת והכל נכון !!!
רק הזמן שהם אומרים זה לא לפי הזמן שלנו
חוץ מזה שיש הסכמה של הרב שטיימן זצ"ל על כל הענין
ועוד רבנים כמו הרב סנדר ארלנגר זצ"ל
מה שנשאר לי להגיד שתמיד מי שלא רוצה להאמין ימצא לו מליון תרוצים למה זה שקר וכ"ו
כמו שאומרים על הרבה פסקים והוראות של רבנים וגדולי הדור, כשאומרים דברים שקשה לאנשים לקבל..............
יתכן שמה שאוטיסטים אומרים זה אמת, ואם אני יהיה מול אוטיסט ואני יראה בעינים אני (אולי) אהיה מוכן לקבל ולהאמין.על כל הענין של האוטסטים
והוא אמר לי שכל מה שהם אומרים הכל אמת והכל נכון !!!
חבר אחד שיכנע אותי ברצינות אמיתית שנאסא סתם מכחישים וכל אחד יכול לראות את הכוכב מאחורי השמש בצורה ברורה כי הוא כבר מאוד קרוב.הכותרת גרמה לי להיזכר בחיוך בעלוני הבלהה שהיו פה לפני כשנתיים על כוכב X (ניבירו) ש"אוטוטו הולך להתנגש בנו".
תמיד אני תוהה איך עלונים ותיאוריות מהסוג הזה מצליחים לקבץ סביבם לא מעט אנשים.
קשיא רישא אסיפא.הרב החשוב שלי, שעליו אני מסתמכת בכל השאלות שלי, טוען שהכל שקר והבל,
הוא טען שגם אם יש גרעין קלוש של אמת-יש לנו את צדיקי הדור שמבטלים גזרות רעות
והכי מענין, הוא טוען-שבחיים אין דברים טובים שהם מנבאים... ובגדול, הוא אמר שכבר בנביא ראו מי הנביאים האמיתיים, אלו שהיו נביאי הזעם, ואלו שהיו נביאי אמת...
לא הבנתי למה.הוא דיבר על נביאי השקר שכולם היו נביאי זעם.
בכל מקרה צדיקי הדור-הכוונה לדור שלנו כמו שאמר אחד הגדולים "מי שמדבר לא יודע ומי שיודע לא מדבר"....
לא נכון, חד משמעית. [בדר"כ היה ההיפך, ואכמ"ל.]הוא דיבר על נביאי השקר שכולם היו נביאי זעם.
דהיינו ???????????100% הכל אמת בדוק!!!!!!!!!!!!
חבל שסתם מדברים בלי לבדוק!
כשהייתי בסמינר, הסתובב איזה עלון מהסוג הזה, שקרא לכל בנות ישראל הקדושות והטהורות להתחזק נורא בענין הצניעות ,
ולהפסיק כבר למען ה' עם הגרביים בצבע הרגל, ועוד כל מיני
היו שם הוכחות מרבנים, וחתימות והפחדות וקללות ומארות והמון גנעדן וברכות לכל המתחזקות בע"מ-
'מצילים את עולם התורה!!!' 'הכונו למהפכה הצניעותית האדירה' 'גומרים אחת ולתמיד עם הפריצות והלא -זוכרת-מה -היה -כתוב- אבל -בערך-, כן?
יומאחד באמצע שיעור רגיל הרמקול התעורר לחיים והמנהל התחיל לדבר
הוא היה עניני,
'התחזקות לא מגיעה ביומאחד, לא כובשים אותה בסערה,
לא הולכים לקנות מידות ולא משתנים ולא הופכים לשומדבר מהתלהבות או לחילופין פחד וחלחלה רגעיים,
צניעות, קדושה, ואפילו שבת וכשרות לחוזרים בתשובה- זה משהו שבונים לאט, בעמל, זה קנין של הנפש,
זה לא בום טרח אני זרקתי את הפאה נהייתי שרה אימנו.
הוא אפילו לא נכנס לעצם הנושא ההלכתי, שגם עליו אולי היה לו מה להגיד.
וזה היה בסמינר הכי דוסי בארץ, שהכי הכי רץ שם להתחזק ולהתעלות ולקבל על עצמי קבלות
עוד לפני ההתיחסות לתוכן, אם זו הצורה... לוידעת
ככה לא נבנים ולא מתחנכים ולא מצטדקים
הסכמה של הרב שטיימן זצ"ל על כל הענין
אגב מדעית אפשר לבדוק את זההכותרת גרמה לי להיזכר בחיוך בעלוני הבלהה שהיו פה לפני כשנתיים על כוכב X (ניבירו) ש"אוטוטו הולך להתנגש בנו".
תמיד אני תוהה איך עלונים ותיאוריות מהסוג הזה מצליחים לקבץ סביבם לא מעט אנשים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: