ששוב יהיו בו מריבות כמו פה?נכתב ע"י אפרת 10;1127524:קקטוס, קח יוזמה ותפנה למנהלים שיפתחו פורום אמנות
נכתב ע"י קקטוס;1127544:ששוב יהיו בו מריבות כמו פה?
הכי מבאס זה שאלה שמסכימים איתי, כותבים לי באישי, ולא מסכימים להתעמת עם דעת הרוב, וחבל.
זה מידי מסובךנכתב ע"י אפרת 10;1127558:על מה ולמה מריבות?
כמו שפורום ציור מי שלא מבין כלום בציור, לא יגיב על פרופורציות וכו', ככה בפורום אמנות, לא?
אני תופס טרמפ על ההודעה שלך..(מתנצל מראש)נכתב ע"י golea;1127598:לאומנות יש תת נושאים:
אומנות כתיבה,
אומנות ציור,
אומנות עיצוב,
אומנות אפיה,
אומנות הקישקוש...
בקיצור, כל פרוג חתיכת אומנות השאלה איזו אומנות...
נכתב ע"י קקטוס;1127496:אשמח להמשיך את הדיון
ואף להעמיק אותו, בבלוג חדש שיעלה בימים הבאים לאוויר, ואולי ימלא את החלל שאני מזהה בשיח האמנותי, בהצלחה לכולם ושבוע טוב.
תודה לתומכים ברעיוןנכתב ע"י אבש;1127606:יוזמה מעולה!
בהצלחה.
נכתב ע"י מוטי הלר;1128719:סתם מצאתי...
בציור הדמעה: הציור מצוייר על דף כהה והברק צבוע בעפרון לבן (רואים את זה באחד השלבים)נכתב ע"י נקודות;1154395:מיוחד!
שאלה לי אליכם:
גם בציור המכונית הנ"ל וגם בציור הדימעה,ההבזק \הברק לבן יותר מהדף עצמו.
איך עושים את זה?
נכתב ע"י קקטוס;1154415:אוף, הזכרתם לי את הבלוג המדובר, ששום דבר לא זז בו חוץ מהשם שלו:
"אמנות על קצה המכחול"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: