נמצא רשום בפנקסי הבלוי
דבר ממש ממש לא פופולרי, והחלטתי לפרסם אותו כדי לבחון את האומץ שלי, וגם מעניין אם אי מישהו יזדהה עם הרעיון
אמנם משבחים את הצחוק וממליצים עליו והוא יפה לבריאות וכו וכו, אבל בעיני הוא מצב לא תקין, מין עוית כזו, מצב תודעה משובש,
מתי צוחקים? כשמוצאים סתירה פנימית, כשמישהו מתבזה, כשפרה מפוארת נשחטת.
כשמתארים את השטן או את מלאך המוות תמיד הם צוחקים.
הרוצחים הסאדיסטיים צוחקים,
הסוטים צוחקים,
אם תרצו לבקש עזרה מאלמוני ברחוב תפנו לזה שצוחק או לזה שרגוע?
אני אומר לכם בתור אחד שההומור מלווה אותו כל החיים, סוג של ליצן חצר, אנחנו הצחקנים מרגישים רע עם עצמינו.
אחרי מסיבה של צחוקים אנחנו מרטיבים את הכר.
אולי זה מועיל בתור תרופה זמנית, כמו כימותרפיה שמחסלת תאים רעים אבל אינה מבחנת בין צדיק לרשע ויאכל חצי בשרו.
אנשים מאושרים באמת אינם מסוגלים לצחוק,
כשאתה בשלווה עמוקה אפילו לחייך זה קשה.
קומדיות ובדיחות הן כמו כל התאוות שמציפות אותך לרגע בדופאמין, ואחר כך מערכת העצבים שלך מותשת, ואתה מרגיש ריק ואובדני.
כן, כמו בספור הידוע "אני הוא אותו ליצן".
שמחה?
שמחה זה משהו אחר לגמרי.
דבר ממש ממש לא פופולרי, והחלטתי לפרסם אותו כדי לבחון את האומץ שלי, וגם מעניין אם אי מישהו יזדהה עם הרעיון
ִִִִִִ ִ ִ ִ ִ לצחוק אמרתי מהולל
אמנם משבחים את הצחוק וממליצים עליו והוא יפה לבריאות וכו וכו, אבל בעיני הוא מצב לא תקין, מין עוית כזו, מצב תודעה משובש,
מתי צוחקים? כשמוצאים סתירה פנימית, כשמישהו מתבזה, כשפרה מפוארת נשחטת.
כשמתארים את השטן או את מלאך המוות תמיד הם צוחקים.
הרוצחים הסאדיסטיים צוחקים,
הסוטים צוחקים,
אם תרצו לבקש עזרה מאלמוני ברחוב תפנו לזה שצוחק או לזה שרגוע?
אני אומר לכם בתור אחד שההומור מלווה אותו כל החיים, סוג של ליצן חצר, אנחנו הצחקנים מרגישים רע עם עצמינו.
אחרי מסיבה של צחוקים אנחנו מרטיבים את הכר.
אולי זה מועיל בתור תרופה זמנית, כמו כימותרפיה שמחסלת תאים רעים אבל אינה מבחנת בין צדיק לרשע ויאכל חצי בשרו.
אנשים מאושרים באמת אינם מסוגלים לצחוק,
כשאתה בשלווה עמוקה אפילו לחייך זה קשה.
קומדיות ובדיחות הן כמו כל התאוות שמציפות אותך לרגע בדופאמין, ואחר כך מערכת העצבים שלך מותשת, ואתה מרגיש ריק ואובדני.
כן, כמו בספור הידוע "אני הוא אותו ליצן".
שמחה?
שמחה זה משהו אחר לגמרי.