מקור?והמצב הזה הוא נכון וטוב לאדם, עוד יותר מרגש של שמחה.
מקור?והמצב הזה הוא נכון וטוב לאדם, עוד יותר מרגש של שמחה.
שמעתי כך פעם בקורס על מודעות רגשית, לא זכור לי בדיוק בשם מי.מקור?
טוב. כי מקורות על להיות בשמחה אני חושבת שיותר קל למצואשמעתי כך פעם בקורס על מודעות רגשית, לא זכור לי בדיוק בשם מי.
וגם הרגשה שלי.
זה נכון. חשבתי על זה.טוב. כי מקורות על להיות בשמחה אני חושבת שיותר קל למצוא
אמנם מעולם לא הייתי בנעליים אלו, אך תמיד חקרתי אנשים כאלו סביבי.סוג של ליצן חצר
על כן כבת אדם שהתעניינה בזה ושאלה בכמה הזדמנויות אנשים סביבה על הנושא- קיבלתי תמיד אנחה של 'לא על רגל אחת'. מה שגרם לי לא להישאר על מקומי ולבדוק בכוחות עצמי.אולי זה מועיל בתור תרופה זמנית,
שמחה?
שמחה זה משהו אחר לגמרי.
שמחה אמיתית היא שלווה פנימית, נפשית.לפי הבנתי, הקטע מתאר מצב של שלוה, מצב בו טוב לאדם.
לא מדובר על שמחה.
כשטוב לאדם, הוא לאו דווקא שמח. ולכן לא מחייך.
הוא שליו. הוא במצב של יציבות רגשית ואיזון.
והמצב הזה הוא נכון וטוב לאדם, עוד יותר מרגש של שמחה.
יש מקור?שמחה אמיתית היא שלווה פנימית, נפשית.
כמה רבנים-מרצים שהגדירו זאת כך [לפחות בהשקפה שלהם]. אז אמנם בוויקיפדיה זה אולי לא כתוב, אבל יש בזה מן האמת.שמעתי כך פעם בקורס על מודעות רגשית, לא זכור לי בדיוק בשם מי.
וגם הרגשה שלי.
הומור שחור@משולש ברמודה הותראתי שרצית להוסיף משהו
אבל איך מגיעים לשלווה פנימית נפשית ???--זו שאלת השאלותשמחה אמיתית היא שלווה פנימית, נפשית.
לא מדיי קשור לפה הנושאאבל איך מגיעים לשלווה פנימית נפשית ???--זו שאלת השאלות
קצת חשבתי על זה --וזה בעצם ח"זל מפורש -- "אין שמחה כהתרת הספקות "------פרוש להבנתי -- ויש בזה הרבה עומק
מי שמרגיש שלם עם עצמו שבלי ספק עשה את הדבר הנכון --בזמן הנכון --במקום הנכון --- זוכה לשמחה ולשלווה פנימית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: