עזרה 'די להתעללות הנהגים הערביים'!!!!

מצב
הנושא נעול.

יונה צחורה

משתמש מקצוען
במידה ויש לכם את מספר הקו והשעה המדוייקת + מיקום - להתלונן.
גם אם לא תראו מזה כסף, הנהגים מקבלים הפחתה במשכורת (או שמחייבים אותם לעשות עוד משמרות בשכר מופחת).
לכאורה אפשר לראות ברב קו , לא ?

פ.נ

משתמש מקצוען
מי מסכים לעבוד בשעות כמו נהג אוטובוס יום, לילה, יום ו' ומוצ"ש,
שירים את היד!

כל זמן שבתוכינו אין כמעט אף אחד שמסכים להיות נהג אוטובוס ורק בני דודים ימ"ש מסכימים אנחנו בני ערובה שלהם.
(אולי עוד מעט מנצור עבאס יחלק להם מה53 מיליארד שקיבל והם יפסיקו לעבוד אצלינו)
לצערי אני מכיר בוגר ישיבה (משפחה ליטאית) שעובד בקווים, וכמות הביזיונות שמקבלים בני משפחתו או הזוי
כולל אביו שעובד במשרה תורנית מכובדת.
מה זאת אומרת עבודה בוחרים!!
שילך לעבוד במקום אחר אחר......

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
מי מסכים לעבוד בשעות כמו נהג אוטובוס יום, לילה, יום ו' ומוצ"ש,
שירים את היד!
בשכר מינימום שמתחיל ב38 לשעה בשעות העבודה הרגילות ונגמר איפשהו סביבות ה 55 בזמנים מיוחדים (לילות, מוצ"ש, חגים וכו')
וזה רק בחברת קווים...
באגד הם מתחילים ב45!
בקיצור הם לא כאלו מסכנים....

נערך לאחרונה ב:

פ.נ

משתמש מקצוען
בשכר מינימום שמתחיל ב38 לשעה בשעות העבודה הרגילות ונגמר איפשהו סביבות ה 55 בזמנים מיוחדים (לילות, מוצ"ש, חגים וכו')
וזה רק בחברת קווים...
באגד הם מתחילים ב45!
בקיצור הם כאלו מסכנים....
אני אף פעם לא הבנתי את המחאות של הנהגים על השכר שלהם!!
נהגים=תלנות

לבנון

משתמש חדש
מי שייטפל בנושא חברת קווים במודיעין עילית- תהיה לו זכות גדולה!

לנו יש כמות בשביל למלא ספר..
המצב קטסטרופה, התקשרנו המון פעמים למוקד לא עושים עם התלונות כלום!!

מעלה מקרה לפני כחודש ואם מישהו מזהה- אנא תעדכנו כי חייבים להגיש תביעה!
באחת התחנות בשערי תשובה הצד האחורי היה מלא עד אפס מקום ובקדמת האוטובוס היה פנוי,
בחור רצה לעלות וביקשתי ממנו לעלות מדלת קדמית,
לצערי לא ידעתי שהוא עם צליעה וכשהגיע לדלת קדמית הנהג סגר לו בפרצוף.
צעקתי לנהג שיפתח מיד, (לא היה לי נעים כאשה, לצעוק אבל הייתי חייבת.)
הוא התעלם ולא הסכים לפתוח.
לצערי הרב מאד, כמעט אף אחד מהנוסעים לא הצטרף אלי!! וזה באמת כואב!!
אני אמרתי לנהג תפתח מיד הוא נכה! הנהג ענה לי- לא מעלה נכים לאוטובוס והחל לנסוע!
בקשתי לא פרטים והוא ענה לי- אין לי שם!
בשלב זה נזכרתי שיש לי מצלמה בתיק ותעדתי שאני מבקשת ממנו פרטים והוא מסרב לתת.

אני רוצה להתנצל בפני הבחור שביקשתי לו לעלות בקדמת האוטובוס, אם מישהו מכיר אנא תיידעו אותי.
(כמובן לא הייתי מבקשת לו אילו ידעתי על הקושי שלו)

מסקנות- אנחנו בגלות ועשיו שונא ליעקב
-זה נכון, אבל אולי יש לנו חלק במצב? איך ייתכן שחוץ מאחד שאמר- היא צודקת, אף אחד לא אמר כלום?
-להחזיק מצלמות פשוטות. הבן שלנו עבר תאונה-(כמובן בגלל נהג קווים פרוע שרצה "להספיק" לעבור לפני רכב שכבר התחיל לחנות.) בזכות אשה, שהיתה לה מצלמה בתיק יש לנו חומר לעורך דין.
- כל יום לומר תהילים בבוקר כיוצאים מהבית. זה תמיד טוב.

פ.נ

משתמש מקצוען
מי שייטפל בנושא חברת קווים במודיעין עילית- תהיה לו זכות גדולה!

לנו יש כמות בשביל למלא ספר..
המצב קטסטרופה, התקשרנו המון פעמים למוקד לא עושים עם התלונות כלום!!

מעלה מקרה לפני כחודש ואם מישהו מזהה- אנא תעדכנו כי חייבים להגיש תביעה!
באחת התחנות בשערי תשובה הצד האחורי היה מלא עד אפס מקום ובקדמת האוטובוס היה פנוי,
בחור רצה לעלות וביקשתי ממנו לעלות מדלת קדמית,
לצערי לא ידעתי שהוא עם צליעה וכשהגיע לדלת קדמית הנהג סגר לו בפרצוף.
צעקתי לנהג שיפתח מיד, (לא היה לי נעים כאשה, לצעוק אבל הייתי חייבת.)
הוא התעלם ולא הסכים לפתוח.
לצערי הרב מאד, כמעט אף אחד מהנוסעים לא הצטרף אלי!! וזה באמת כואב!!
אני אמרתי לנהג תפתח מיד הוא נכה! הנהג ענה לי- לא מעלה נכים לאוטובוס והחל לנסוע!
בקשתי לא פרטים והוא ענה לי- אין לי שם!
בשלב זה נזכרתי שיש לי מצלמה בתיק ותעדתי שאני מבקשת ממנו פרטים והוא מסרב לתת.

אני רוצה להתנצל בפני הבחור שביקשתי לו לעלות בקדמת האוטובוס, אם מישהו מכיר אנא תיידעו אותי.
(כמובן לא הייתי מבקשת לו אילו ידעתי על הקושי שלו)

מסקנות- אנחנו בגלות ועשיו שונא ליעקב
-זה נכון, אבל אולי יש לנו חלק במצב? איך ייתכן שחוץ מאחד שאמר- היא צודקת, אף אחד לא אמר כלום?
-להחזיק מצלמות פשוטות. הבן שלנו עבר תאונה-(כמובן בגלל נהג קווים פרוע שרצה "להספיק" לעבור לפני רכב שכבר התחיל לחנות.) בזכות אשה, שהיתה לה מצלמה בתיק יש לנו חומר לעורך דין.
- כל יום לומר תהילים בבוקר כיוצאים מהבית. זה תמיד טוב.
ממש נכון!!
ואני מחזקת את הדברים שלך ואומרת שהחברה החרדית בכל מיני סיטואציות שניקלת שותקת ולא עושה כלום!!
אנשים צריכים להבין ששותקים אז מאפשרים למקרה הבא להיתקיים
עם אתם ניתקלים במקרה הבא תיפנו לגורמים הרלוונטים שמטפלים בזה(ולא להיתיאש!!) בזה שאתם פונים אז בעצם עוצרים את המיקרה הבא......

יוחנן טלידנו

משתמש פעיל
סיפור אישי-
תדעו איך לפעול
נסעתי בקו 3 לכותל המערבי, כשעליתי, הנהג הערבי היה עצבני וכו' וכו', וצעק עלי בלי שום סיבה.
שתקתי.
כשהגענו לכותל, פניתי אליו באלגנטיות, תוך כדי שאני מציג את עצמי כמי שמדבר בטלפון עם נציג משרד התחבורה, אמרתי לבן שיחי (המדומה...) בטלפון, רגע רגע אני כבר נותן לך פרטים... בקשתי מהנהג את פרטיו האישיים - על פי חוק הוא חייב לתת- הוא בהתחלה התווכח איתי, אח"כ הוא פשוט התחנן על נפשו שאני יוותר לו, ואני באלגנטיות וברוגע מסרב, אח"כ הוא ניסה להתנצל והוא אפילו הציע לי כסף דמי פיצוי, ואני עומד על שלי ברוגע ואומר שוב, בבקשה פרטים אישיים. בלית ברירה הוא הדפיס לי את פרטי הנסיעה (לכל לנסיעה יש מספר ובה רשום מס' האוטובוס ושם הנהג וכו').
לדעתי הנהג כבר יותר מפחד להמשיך להתעלל ביהודים.
אסביר את הפרקטיקה.
א. כמו שכתבו בתחילת האכול, הערבים מנסים להתנשא ע"י אלימות אלגנטית, באתי אני מולו גם עם דרישת חוק אלגנטית.
ב. לא דיברתי באמת עם שום נציג, כי חבל הרי על הזמן... אבל את הנהג חינכתי כהוגן.
ג. כשאתם עושים את זה חשוב מאד- לא להתלהם ולא לצעוק, ברוגע ובשלווה לעמוד על שלכם, ולא לוותר בשום אופן ולדרוש פרטים אישיים.

נערך לאחרונה ב:

פ.נ

משתמש מקצוען
סיפור אישי-
תדעו איך לפעול
נסעתי בקו 3 לכותל המערבי, כשעליתי, הנהג הערבי היה עצבני וכו' וכו', וצעק עלי בלי שום סיבה.
שתקתי.
כשהגענו לכותל, פניתי אליו באלגנטיות, תוך כדי שאני מציג את עצמי כמי שמדבר בטלפון עם נציג משרד התחבורה, אמרתי לבן שיחי (המדומה...) בטלפון, רגע רגע אני כבר נותן לך פרטים... בקשתי מהנהג את פרטיו האישיים - על פי חוק הוא חייב לתת- הוא בהתחלה התווכח איתי, אח"כ הוא פשוט התחנן על נפשו שאני יוותר לו, ואני באלגנטיות וברוגע מסרב, ואני אומר שוב, בבקשה פרטים אישיים. בלית ברירה הוא הדפיס לי את פרטי הנסיעה (לכל לנסיעה יש מספר ובה רשום מס' האוטובוס ושם הנהג וכו').
לדעתי הנהג כבר יותר מפחד להמשיך להתעלל ביהודים.
אסביר את הפרקטיקה.
א. כמו שכתבו בתחילת האכול, הערבים מנסים להתנשא ע"י אלימות אלגנטית, באתי אני מולו גם עם דרישת חוק אלגנטית.
ב. לא דיברתי באמת עם שום נציג, כי חבל הרי על הזמן... אבל את הנהג חינכתי כהוגן.
ג. כשאתם עושים את זה חשוב מאד- לא להתלעם ולא לצעוק, ברוגע ובשלווה לעמוד על שלכם, ולא לוותר בשום אופן ולדרוש פרטים אישיים.
צריך לדעת איך לפנות אליהם!!
אלימות לא תעזור לכל הצדדים!!

פ.נ

משתמש מקצוען
תקף נהג אוטובוס בעיר מודיעין עילית ונעצר
המשטרה עצרה אתמול חשוד כבן 19 תושב ירושלים בחשד לתקיפת נהג אוטובוס במודיעין עילית לאחר שהנהג סירב להמתין לחברו. במשטרה מבטיחים מעצרים נוספים (משטרה)

לבנון

משתמש חדש
לא להסית את האשכול. אין הצדקה לפעילות של הנערים הנ"ל.

במחשבה נוספת, אולי אם הציבור באופן כללי יהיה קצת יותר אקטיבי כשקורה משהו,
ואנשים ידברו בצורה בצורה של דרישת חוק אלגנטית, כנ"ל.
גם הנערים שדמם עולה קצת מהר, ייראו שיש עוד כאלו שאכפת להם.
ושוב, בלי הצדקה למעשיהם.

המשטרה במקרה הנערים, תהיה יעילה מאד כנראה.
אבל למה היא לא עשתה כלום ככל שידוע לי על תביעתי לפני כשבעה חודשים על תאונה לבני?
הם לא פנו אלי מאז התביעה.

פ.נ

משתמש מקצוען
לא להסית את האשכול. אין הצדקה לפעילות של הנערים הנ"ל.

במחשבה נוספת, אולי אם הציבור באופן כללי יהיה קצת יותר אקטיבי כשקורה משהו,
ואנשים ידברו בצורה בצורה של דרישת חוק אלגנטית, כנ"ל.
גם הנערים שדמם עולה קצת מהר, ייראו שיש עוד כאלו שאכפת להם.
ושוב, בלי הצדקה למעשיהם.

המשטרה במקרה הנערים, תהיה יעילה מאד כנראה.
אבל למה היא לא עשתה כלום ככל שידוע לי על תביעתי לפני כשבעה חודשים על תאונה לבני?
הם לא פנו אלי מאז התביעה.
אתה מיתנהל עם עורך דין??

קהילות יעקב

משתמש פעיל
חברת קווים דפקה אתמול את כל מודיעין עילית בעקבות הסיפור הזה, ייתכן שחסר את החצי השני של הסיפור...

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2021-07-01 122739.png
    צילום מסך 2021-07-01 122739.png
    KB 365 · צפיות: 61

אבא ל6

משתמש סופר מקצוען
סתם מעניין-
עלות אחזקה של נהגים ערביים זולה יותר?
היא לא זולה יותר אבל היא יותר קלה,
כיון שזה עובד בחמולות וכך יותר קל לגייס עובדים מאשר להשיג עוד אחד ועוד אחד, מה גם שהם יותר נוחים בענייני משמרות כמו ערבי ומוצאי שבתות וחגים.

אבא ל6

משתמש סופר מקצוען
ואם כבר סיפורים על נהגים אז עוד סיפור שאם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק...
בתקופה הקשה של הקורונה שהיה הגבלה על מספר הנוסעים [אינני זוכר האם היה מותר עשרה או עשרים] חיכיתי בתחנה ראשונה לקו פנימי והייתי היחיד, עליתי לאוטובוס ובתחנה הבאה חיכו כמה אנשים והנהג בטוב ליבו מנופף להם בידו במרץ רב שהוא מלא, ואף עשה תנועות של מתנצל הייתי מאוד רוצה לעלות אתכם אבל מה אעשה?
וכך תחנה אחר תחנה עד להיכן שירדתי ששם בלית ברירה העלה את הנוסעים שחיכו, ואין לי מושג מה היה ההמשך.....
והאמת כיון שהייתי לבד פחדתי להתעסק איתו.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה