אנחנו עבדים שלהם?על איזה גילאים?
הילדים לא נולדו בשביל לעזור להורים
אפשר לבקש מהם ולדרוש אבל בלי הגזמה........
מי שמשחק שיסדר אחריו! הוא יכול לקבל עזרה ממני אבל זה אחריות שלו להחזיר למקום!
אנחנו עבדים שלהם?על איזה גילאים?
הילדים לא נולדו בשביל לעזור להורים
אפשר לבקש מהם ולדרוש אבל בלי הגזמה........
מי שמחנך שבנים לא צריכים לעזור או שמתיחס בסלחנות לדברים כמו שתיארת יכול לכתוב דברים כאלה בנים בטבעם נקיים לא פחות מבנות אז למה שהם יעשו את זה סתם כך להתיחס לבנות כמנקות הבית זה טעות צריך להיות חלוקת תפקידים בכללי האהבה של בנים לדברים עם תוצאה מידית (אנשי עשייה) יכולה להיות מנותבת לדברים כאלה כמו סדר וכד' שרואים משהו שונה ולא לקפל כביסה ודברים כאלהבאמת בבית של בנים יותר מאתגר לשמור על הסדר.
כמה בנים יש לכם?מי שמחנך שבנים לא צריכים לעזור או שמתיחס בסלחנות לדברים כמו שתיארת יכול לכתוב דברים כאלה בנים בטבעם נקיים לא פחות מבנות אז למה שהם יעשו את זה סתם כך להתיחס לבנות כמנקות הבית זה טעות צריך להיות חלוקת תפקידים בכללי האהבה של בנים לדברים עם תוצאה מידית (אנשי עשייה) יכולה להיות מנותבת לדברים כאלה כמו סדר וכד' שרואים משהו שונה ולא לקפל כביסה ודברים כאלה
מי שחשוב לו שיהיה מסודר שייסדרמכירים את המשפט הזה שיוצא מפי הילדים?
אך מה נעשה ואת הבית צריך לסדר ואת הבלאגן שאתם עשיתם אתם אמורים לסדר ולארגן מחדש ולא אמא ואבא.
ומה קורה אצלכם?
ועד כמה באמת אפשר מותר וצריך לדרוש מהם בנושא?
איך אפשר ל 'עזור' לילדים להבין שהם צריכים לעזור בבית ולסדר ובמיוחד לכבוד שבת וכו'
כי אם לא - - ההורים יקרסו חלילה כי יש להם הרבה מה לעשות בבית ומחוצה לו..?
נשמח לשיתוף מצדכם, וחושבני שיעזור להרבה כי מתקבצות אלי הרבה שאלות מהתחום ואשמח לשמוע מכלי ראשון מתוככי הבית פנימה את ההתמודדות.
נכון לגמרי. ומי שלא אוסף לא יוציא משחקים בפעם הבאה..אנחנו עבדים שלהם?
מי שמשחק שיסדר אחריו! הוא יכול לקבל עזרה ממני אבל זה אחריות שלו להחזיר למקום!
עם סקיצה כזו..... אולי כבודה תוכל לסכם [לבנתיים] את כל העצות והתובנות שנכתבו עד כאן?מקווה שהייתי מובנת- מצרפת סקיצה
אהבתי ממש רעיון יפהשנים הכנתי את הפתקים המצורפים ועשיתי למינציה וגזרתי כל אחד תליתי על המקרר וכל ילד בחר לו אחד או שתיים (לפי הגיל) במה הוא רוצה לעזור היום, הילדים מאוד נהנו וזה דפק יופי (מי שעשה את הפתק שלו העביר לצד נגיד שמאל במקרר, וכך בצד ימין נשאר מה צריך עוד לעשות)הם רק לא הבינו למה את הפתק של השטיפה אני לא שמה כל יום? זה הכי כיף לא
עם סקיצה כזו..... אולי כבודה תוכל לסכם [לבנתיים] את כל העצות והתובנות שנכתבו עד כאן?
אנחנו מכירות? כי הילדים שלי עושים את זה גם.באמת בבית של בנים יותר מאתגר לשמור על הסדר.
אמא אחת של בנים סיפרה לי שכשהבגדים נופלים מהארון,
והיא מבקשת לסדר הבנים מרימים את הבגדים מקופלים ומעבירים לכביסה המלוכלכת...
לא בטוח!!!!!! כי גם אצלנו הם אלופים בזהאנחנו מכירות? כי הילדים שלי עושים את זה גם.
הודעתי להם שאחסוך להם את הטרחה ומיד כשאוציא את הכביסה מהמיבש, אני פשוט אכניס אותה חזרה למכונה.
אנחנו מכירות? כי הילדים שלי עושים את זה גם.
הודעתי להם שאחסוך להם את הטרחה ומיד כשאוציא את הכביסה מהמיבש, אני פשוט אכניס אותה חזרה למכונה.
@אם הבנים שמחה! את אמא לשניים עשר שבטי קה?לא בטוח!!!!!! כי גם אצלנו הם אלופים בזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: