סלון ומטבח פתוחים זה לא מצב כזה נדירהגיס לא צריך להסתובב, שיקום בבוקר, ישתה במטבח כוס קפה ויצא לתפילה.
סלון ומטבח פתוחים זה לא מצב כזה נדירהגיס לא צריך להסתובב, שיקום בבוקר, ישתה במטבח כוס קפה ויצא לתפילה.
בבתים של ימינו הסלון זה חדר פתוח....הגיס לא צריך להסתובב, שיקום בבוקר, ישתה במטבח כוס קפה ויצא לתפילה.
צודקת.סלון ומטבח פתוחים זה לא מצב כזה נדיר
תארו לכם שיום אחד ניקית פותחת אשכולתארו לכם שכל מיני גמחי"ם יתחילו לגבות תשלום על השירות שהם נותנים(מגמ"ח שמלות עד גמ"ח לעריסות וסלקלים ושולחנות וכסאות או גמ"ח תרופות) זכותם? זכותם האם נאמר שהנורמה השתנתה בוודאי שכן! השאלה פה איננה האם זכותם או לא זכותם וכו' השאלה היא מה ואיך הנורמה השתנתה
לגבי 1 יש בתים שזה לא יעזור...צודקת.
1)יש פתרונות של מחיצה ניידת או וילון
2)יש קפה כמעט בכל ביכ"נ
לא נכוןמקרה קיצון
כמה וכמה אנשים עם חדר ילדים אחד ועשרה ילדים?לא נכון
מכירה כמה וכמה כאלה
הרבה פעמים אין מקום למחיצה ניידת או אפשרות לכל מיני פתרונות סגירה משונים,צודקת.
1)יש פתרונות של מחיצה ניידת או וילון
2)יש קפה כמעט בכל ביכ"נ
אין ברירה. צריך לחייב את ההורים לעבור דירההרבה פעמים אין מקום למחיצה ניידת או אפשרות לכל מיני פתרונות סגירה משונים,
וקפה בבי"כ לא עוזר, צריך גם לצאת לבי"כ.
הרבה פעמים ואפילו לרוב הדלת לבית פתוחה לרווחה לסלון ובשביל להגיע לדלת צריך לעבור בסלון
וליצור כניסה סגורה לא תמיד זה אפשרי.
רגע,הרבה פעמים אין מקום למחיצה ניידת או אפשרות לכל מיני פתרונות סגירה משונים,
וקפה בבי"כ לא עוזר, צריך גם לצאת לבי"כ.
הרבה פעמים ואפילו לרוב הדלת לבית פתוחה לרווחה לסלון ובשביל להגיע לדלת צריך לעבור בסלון
וליצור כניסה סגורה לא תמיד זה אפשרי.
לצערי נתתי פעם דירה לזוג צעיר... שפשוט הרגיש בנוח לפתוח ארונות ולקחת מה שנראה להם...הרבה פעמים אנחנו צריכים לסוע לשבת לקרובי משפחה -הורים שלי או של בעלי- שאין אצלם מקום ללינת לילה
כל פעם מחדש אנחנו צריכים לחפש דירה לשון בה
יצוין שאנחנו זו"צ ללא ילדים.... לא מביאים איתנו אוכל וכד'
וקשה מאד מאד למצוא-וגם מי שמסכים רק תמורת תשלום מכובד! (כשבכל הבניינים באזור יש לפחות חמש יחידות דיור בכל בניין)
אני נתקלת לאחרונה בעוד ועוד אנשים ש-או לא עונים לטלפון אם מבינים למה אנחנו מתקשרים או דורשים אפילו 250 ש"ח על אירוח כזה!!
ושוב, לא מדובר על להשאיר דירה למשפחה גדולה שזה בכלל חסד עצום ועזרה גדולה מאד
מדובר על להשאיר דירה לזוג! בלי לפרוס מצעים, בלי חשש שדברים ישברו או יתלכלכו... (כמובן שתמיד השארנו נקי לחלוטין....)
מה קרה פתאום שאנשים לא מוכנים לעשות חסד?
זה הגיוני שכמעט כל שבת נצטרך להוציא כזה סכום?
מציינת שאנחנו תמיד מחפשים למי להשאיר את הדירה ומעולם לא הסכמנו לקבל כסף...
איפה את רואה שזה נהפך "לעיקרון מוקדש"אף אחד לא חייב לתת את דירתו בחינם, וזה לגמרי מובן שיש כאלו שזה קשה להם.
אבל להפוך את חוסר הנתינה לעיקרון מקודש, ואת בקשת החסד למעשה נלוז - לא יודעת, זה מזכיר לי איזו עיר אחת שקראתי עליה בפרשת וירא.
נ.ב. אני לא מדברת על אלו שזו הפרנסה הרשמית שלהם.
סעיף 2- יופי שאת מסכימה1. דובר על לבקש יחידות מזוגות צעירים ולא ממשפחות-ממשפחות אני בהחלט יכולה להבין שיותר קשה, אפילו לא מנסה (והם מבקשים לפחות 500 ש"ח על הדירה לשבת)
יחידה זה לא דירה, בד"כ הריהוט לא שלהם הכל מושכר ובד"כ לא מידיי מפואר אם בכלל... הרוב אפילו מוזנח
2. בהחלט מסכימה עם הרעיון של להשאיר 50 ש"ח על כיסוי הוצאות המזגן-כשנותנים לנו בחינם בד"כ אנחנו משאירים.
3. להורים דירות קטנות וברגע שיותר מזוג אחד מגיע להתארח זה לא אפשרי, בכל מקרה א"א להמשיך לישון בוקר או בצהריים כשהבית הומה -אחרי שרגילים לשקט של יחידת דיור
4. גם השכירות שלנו עולה הון!!! גם אני עובדת מאד קשה בשביל הפרנסה.
5. פעם לא היה מושג כמעט של לבקש כסף על דירה
והנה גם מזכרת ישבלת"ק חלקי.
סתם המלצה:
כשאנחנו מתארחים בדירה או מבקשים דירה משכנים אנחנו מצלמים אותה בכניסה בכל החדרים במצלמה דיגטילית, זה עוזר במוצ"ש להחזיר אותה לתיקנה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: