הייתי מיישרת את הקיר של החדר שסמוך לסלון אם הדלת
כיור שירותים מעבירה לצד שממשיך את דלת השירותים ועושה לו מיסתור אחר
יש לך מסדרון ש140 זה יפה ממש
ואת כל החלק שמתפנה מעבירה למטבח ,זה בגדול אפשר להרוויח פה שטח למטבח
אל תעשי את זה.....אני בהתלבטות אם לקצץ ממנו כדי לעשות אמבטיה ולא מקלחת, ואז נראה מה ישאר ממנו...
אין לי מושג על אילו קבלנים את מדברת. הקבלן שלי לקח גם על הריסה (אפילו שהקיר לא נבנה) וגם על בניה לפי מחירון דקל. וכמובן גם על תזוזה של מפסקים ונקודות תאורה שקורות בשל השינוי.אגב @nori שימי לב כל השינויים שהצענו זה בעיקר בקירות.
קבלנים לא לוקחים על זה כסף בד"כ...
אם היא מעונינת באמבטיה ומרגישה שזה שידרוג,אל תעשי את זה.....
במקום מקלחת נוחה ומרווחת אמבטיה קטנה ומצ'וקמקת.....
אני מאד נחרצת בענין, אבל אני בדעת מיעוט. מרבית הלקוחות שלי מבקשים את השינוי הזה. ואני עושה את זה בלי חשק.
אני לא מבינה את הרציונאל של זה. אבל תעשי מה שטוב לך.....
אין לי מושג על אילו קבלנים את מדברת. הקבלן שלי לקח גם על הריסה (אפילו שהקיר לא נבנה) וגם על בניה לפי מחירון דקל. וכמובן גם על תזוזה של מפסקים ונקודות תאורה שקורות בשל השינוי.
ין לי מושג על אילו קבלנים את מדברת. הקבלן שלי לקח גם על הריסה (אפילו שהקיר לא נבנה) וגם על בניה לפי מחירון דקל. וכמובן גם על תזוזה של מפסקים ונקודות תאורה שקורות בשל השינוי.
זה עניין שבאמת הפריע לי בתכנון... מלא פינות ומשהו לא מסודר בעיניים.חשבתי על זה אבל
1. זה מקטין את החדר, מבטל את נישת הארון בחדר, היא צריכה להחליט אם היא רוצה.
2. כל הגדלת מטבח (בסך הכל יחסית יפה) תיגרור הקטנת אורך הסלון וגם תבטל את היישור לך הקו של הקיר של המקרר עם קו קיר הלובי (לא שזה מדוייק עכשיו אבל לפחות מנסה ומקווה שבמציאות לא ישימו לב..)
נורא לא אוהבת קוים לא ישרים.
כאן במקורי הקירות ממש לא מנסים להתיישר זה עם זה, ובסוף במציאות רואים ומרגישים את זה...
אני חושבת שיתר הקירות הפנימיים של החדר הם קירות מגן ולא יתנו לך לפרוץ בהם דלת, גם בגלל שאני רואה את העובי, וזה גם נראה סביר בגלל המיקום שלהם.(כמו הכניסה לחדר שינה בלי פרטיות..)
דירה יפייפיה ומרווחת!
כיף לראות תכנון שמתחשב גם במעברים, ארון מעילים גדול, מבואה וכד'
לדעתי הנושא של יישור הקווים כלל לא קריטי!
תשימי לב שאחרי שיש ארון מעילים וארון לכיור נט"י זה נראה ממש בסדר! (ואני מאלה שלא מתפשרות על זה בכלללל!)
צפה בקובץ המצורף 460562
אני באמת ממש אוהבת וצריכה את הרחבות של המסדרון, אבל מציק לי מאד הקווים הלא ישרים...לא בטוחה שזה עומק של 60 ס"מ. אז מקסימום מעילים בתלייה על ווים מכוסים בדלתות. או לספרים ושאר איחסון.
רק לקחת בחשבון מראש...
באמת יפה מאוד בסך הכל!!!
ודווקא המסדרון ש"מתחילות" חושבות שזה ביזבוז. שווה כל ס"מ שנמצא שם. זה מרוח לנשימה ולנשמה כזה מסדרון מרווח...
ברור.אני באמת ממש אוהבת וצריכה את הרחבות של המסדרון, אבל מציק לי מאד הקווים הלא ישרים...
אולי באמת במציאות ואחרי הארון במסדרון והכיור זה לא יראה כלכך מפותל?
חדר ארונות- חדר ארונות כיפי זה חדר מרווח, מה שכאן לא קיים, מנסיון שלי עם כמה לקוחות, כשתכננתי חדר שינה קיים , הדבר הראשון שהתבקשתי זה לותר על חדר ארונות הקטן, (למי שיש- רוצה לותר , מי שאין לו רוצה לעשות) אפשר רק לפתוח את הקיר וליצור כן אזור ארונות בצורת ר' אבל האזור פתוח ולא נותן תחושה קלסטרופובית ולהמשיך עם פינת איפור פתוחה יפה
לא מגיבה כרגע לפותחת האשכול, היות ואני לא אדריכלית או מעצבת ולא מעוניינת לתת חוות דעת לא מספיק מקצועית. כן רוצה להגיב להודעה הזו.מוחה על השטויות האלו....
כל אדריכל יודע שהדירות האלו גם צריכות להמכר, חוץ מלקבל היתר.
האדריכל עושה כל מאמץ שהדירות יהיו טובות ומתאימות לכל נפש. התכנון פשוט וקלאסי כך שיתאים לכלל האוכלוסיה.
כמובן שמי שרוצה תכנית שמותאמת לצרכיו צריך לקחת מעצב/ אדריכל ולהציג בפניו את הפרוגרמה האישית שלו.
אגב, יוצא לי פה לפעמים לראות שינויים שאנשים עושים והלפני הרבה יותר טוב מאחרי. רק מה מתאים יותר לאנשים הספציפיים האלו לתכנן את המקלחת כך שתתאים לבובה ועל הדרך להרויח חדר לימוד. שיהיה להם לבריאות. אבל התכנון הנכון, התקני, האיכותי הוא דווקא לפני השינויים. ממש בחלק גדול מהמקרים.
לפותח האשכול, בשביל לענות על השאלה הזו צריך לדעת לאיזו איכות חיים אתם מצפים ובהחלט מה היכולות הכלכליות שלכם.
אם התכנון נראה לכם נכון, תראו לעוד כמה בני משפחה ואם גם הם מאשרים, במקומכם הייתי ממשיכה הלאה עם דירה סטנדרטית ולא נכנסת לזה.
כמובן שאם משהו נראה לכם לא מתאים לצרכים שלכם כדאי להתיעץ עם איש מקצוע.
שינויי דירים זהו ספור יקר, ושינוי מושך שינוי מושך שינוי. גורר עלויות, סוחב זמן. הייתי עושה את זה רק כשעולה צורך, ולא מחפשת את הצורך הזה.
תודה! עזרת לי מאד!לא מתאפקת וכן מגיבה לך על התוכנית... אני פשוט מונחת בעניינים, אוכלת ושותה תוכניות 8 שעות ביום, אז לא יכולה שלא
הדירה יפהפייה! אהבתי מאד את החלוקה. לא מצליחה לראות מידות של החדרים, התוכנית מטושטשת מאד, אבל בגדול הכל נראה מרווח ומתוכנן היטב.
הסוכה אמורה להיות ממוקמת במרפסת הלא מקורה? אם כן, אולי תשקלי החלפה של חדר השינה שממנו היא יוצאת בחדר ילדים. לא יודעת אם זה מפריע לך, אבל רוב הלקוחות לא אוהבים סוכה שיוצאת מחדר שינה, ואפשר בקלות להזיז את יחידת ההורים וחדר הארונות לחדר אחר ולהפוך אותו לחדר שינה. אבל שוב, רק אם יש לך העדפה לסוכה בחדר רגיל ולא הורים.
הכרות עם מאות ואפילו אלפי יחידות דיור לא מתירה לדבר סרה על קהילה מקצועית כה גדולה.. והדברים שלך בעיני בהחלט לא נכונים. (צודקת שלא יפה לאמר שטויות) גם אחרי שהסברת פעם נוספת.אני מניחה שאת מדברת מהמקום שלך ומזווית המבט של האדריכל או המעצב, בעוד שאני מדברת מכיוון אחר, וכאן לדעתי נעוץ ההבדל בגישות. כתבתי שאני עובדת בתחום הנדל"ן, ויכולה לומר שהתעסקתי בחיי עם בערך עשרים פרויקטים, שכל אחד כולל בין עשרים למאה יח"ד. זה אומר הכרות מעמיקה עם תוכניות ראשוניות שמגיעות מהאדריכל, וגם התנהלות מול קונים שמעוניינים לערוך שינויים בתוכנית ומול מעצבי הפנים שלהם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: