דרוש מידע דירה על הנייר - יעוץ של אדריכלית/מעצבת פנים

אניתי

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
הייתי מיישרת את הקיר של החדר שסמוך לסלון אם הדלת

כיור שירותים מעבירה לצד שממשיך את דלת השירותים ועושה לו מיסתור אחר
יש לך מסדרון ש140 זה יפה ממש
ואת כל החלק שמתפנה מעבירה למטבח ,זה בגדול אפשר להרוויח פה שטח למטבח

חשבתי על זה אבל
1. זה מקטין את החדר, מבטל את נישת הארון בחדר, היא צריכה להחליט אם היא רוצה.
2. כל הגדלת מטבח (בסך הכל יחסית יפה) תיגרור הקטנת אורך הסלון וגם תבטל את היישור לך הקו של הקיר של המקרר עם קו קיר הלובי (לא שזה מדוייק עכשיו אבל לפחות מנסה ומקווה שבמציאות לא ישימו לב..)
נורא לא אוהבת קוים לא ישרים.
כאן במקורי הקירות ממש לא מנסים להתיישר זה עם זה, ובסוף במציאות רואים ומרגישים את זה...

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני בהתלבטות אם לקצץ ממנו כדי לעשות אמבטיה ולא מקלחת, ואז נראה מה ישאר ממנו...
אל תעשי את זה.....
במקום מקלחת נוחה ומרווחת אמבטיה קטנה ומצ'וקמקת.....
אני מאד נחרצת בענין, אבל אני בדעת מיעוט. מרבית הלקוחות שלי מבקשים את השינוי הזה. ואני עושה את זה בלי חשק.
אני לא מבינה את הרציונאל של זה. אבל תעשי מה שטוב לך.....
אגב @nori שימי לב כל השינויים שהצענו זה בעיקר בקירות.
קבלנים לא לוקחים על זה כסף בד"כ...
אין לי מושג על אילו קבלנים את מדברת. הקבלן שלי לקח גם על הריסה (אפילו שהקיר לא נבנה) וגם על בניה לפי מחירון דקל. וכמובן גם על תזוזה של מפסקים ונקודות תאורה שקורות בשל השינוי.

חדוי פלבני

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אל תעשי את זה.....
במקום מקלחת נוחה ומרווחת אמבטיה קטנה ומצ'וקמקת.....
אני מאד נחרצת בענין, אבל אני בדעת מיעוט. מרבית הלקוחות שלי מבקשים את השינוי הזה. ואני עושה את זה בלי חשק.
אני לא מבינה את הרציונאל של זה. אבל תעשי מה שטוב לך.....

אין לי מושג על אילו קבלנים את מדברת. הקבלן שלי לקח גם על הריסה (אפילו שהקיר לא נבנה) וגם על בניה לפי מחירון דקל. וכמובן גם על תזוזה של מפסקים ונקודות תאורה שקורות בשל השינוי.
אם היא מעונינת באמבטיה ומרגישה שזה שידרוג,
כנראה שהיא יודעת על מה היא מדברת.
לא הייתי מביעה דעה נחרצת כ"כ כשלא יודעים מי העומד מולנו.
אישית,אני בדעה שזה נח יותר בחדר הורים וד"ל.

אניתי

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
ין לי מושג על אילו קבלנים את מדברת. הקבלן שלי לקח גם על הריסה (אפילו שהקיר לא נבנה) וגם על בניה לפי מחירון דקל. וכמובן גם על תזוזה של מפסקים ונקודות תאורה שקורות בשל השינוי.

טוב, אצלינו הזזת קירות, ביטולם , הזזות מפסקים ובכל, היה בחינם כל עוד שורטט והוצע לפני ביצוע.
ייתכן וזה היה הסכם של ועד קבוצת הרכישה עם הקבלן לפני זכייתו במכרז.

אניתי

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אגב @nori צודקת בהקשר זה, אם אכן גם ההזת קירות עולה הרבה אז יש לקחת בחשבון שכל מי שדיברתי איתו על שינויי הדיירים ואני בכללם, התחרטו על ההשקעה המסיבית בשינויי דיירים...

בהתחלה מרגישים שלאור העובדה שגם ככה שילמנו כ"כ הרבה על הדירה הזאת, אז עוד 5 אחוז זה כלום...
בסוף לאחר שנכנסים, רואים שהרבה מתוספת השקעים אינה נצרכת , ששידרוג הריצוף מיותר (כשמגיעים כל הרהיטים היפים כבר יש פחות משמעות לריצוף, לטעמי)

לכן, באמת לפעמים צריך לעצור מראש ולהחליט שזה לא תמיד זה יהיה שווה ומצדיק.

רקפת3

משתמש סופר מקצוען
חשבתי על זה אבל
1. זה מקטין את החדר, מבטל את נישת הארון בחדר, היא צריכה להחליט אם היא רוצה.
2. כל הגדלת מטבח (בסך הכל יחסית יפה) תיגרור הקטנת אורך הסלון וגם תבטל את היישור לך הקו של הקיר של המקרר עם קו קיר הלובי (לא שזה מדוייק עכשיו אבל לפחות מנסה ומקווה שבמציאות לא ישימו לב..)
נורא לא אוהבת קוים לא ישרים.
כאן במקורי הקירות ממש לא מנסים להתיישר זה עם זה, ובסוף במציאות רואים ומרגישים את זה...
זה עניין שבאמת הפריע לי בתכנון... מלא פינות ומשהו לא מסודר בעיניים.
זו אחת הסיבות העיקריות שהרגשתי צורך לבדוק מה אפשר לעשות.

תודה רבה לכולן!!!!! אין לי מילים לתאר כמה שזה עוזר, מעלה נקודות שלא חשבתי עליהן וצודקות ממש! (כמו הכניסה לחדר שינה בלי פרטיות..)

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
(כמו הכניסה לחדר שינה בלי פרטיות..)
אני חושבת שיתר הקירות הפנימיים של החדר הם קירות מגן ולא יתנו לך לפרוץ בהם דלת, גם בגלל שאני רואה את העובי, וזה גם נראה סביר בגלל המיקום שלהם.
נכון שאת מפסידה פרטיות אבל תרויחי נישה יפה לארון וגם אני הייתי שמה בחדר הזה את הקטנים שעוד קמים אליהם בלילה כך שיהיו קרובים..
כמובן שתשאלי את הקבלן, רק מעלה לך שזה בספק.

מיכל חינסקי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
דירה יפייפיה ומרווחת!
כיף לראות תכנון שמתחשב גם במעברים, ארון מעילים גדול, מבואה וכד'
לדעתי הנושא של יישור הקווים כלל לא קריטי!
תשימי לב שאחרי שיש ארון מעילים וארון לכיור נט"י זה נראה ממש בסדר! (ואני מאלה שלא מתפשרות על זה בכלללל!)
upload_2019-3-26_12-42-23.png

רקפת3

משתמש סופר מקצוען
רק בשביל כל המחמאות על הדירה והתכנית היה שווה....
ממש עשיתן לי התלהבות מהדירה! איזה כיףףףף:)

אניתי

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
דירה יפייפיה ומרווחת!
כיף לראות תכנון שמתחשב גם במעברים, ארון מעילים גדול, מבואה וכד'
לדעתי הנושא של יישור הקווים כלל לא קריטי!
תשימי לב שאחרי שיש ארון מעילים וארון לכיור נט"י זה נראה ממש בסדר! (ואני מאלה שלא מתפשרות על זה בכלללל!)
צפה בקובץ המצורף 460562

לא בטוחה שזה עומק של 60 ס"מ. אז מקסימום מעילים בתלייה על ווים מכוסים בדלתות. או לספרים ושאר איחסון.
רק לקחת בחשבון מראש...
באמת יפה מאוד בסך הכל!!!
ודווקא המסדרון ש"מתחילות" חושבות שזה ביזבוז. שווה כל ס"מ שנמצא שם. זה מרוח לנשימה ולנשמה כזה מסדרון מרווח...

רקפת3

משתמש סופר מקצוען
לא בטוחה שזה עומק של 60 ס"מ. אז מקסימום מעילים בתלייה על ווים מכוסים בדלתות. או לספרים ושאר איחסון.
רק לקחת בחשבון מראש...
באמת יפה מאוד בסך הכל!!!
ודווקא המסדרון ש"מתחילות" חושבות שזה ביזבוז. שווה כל ס"מ שנמצא שם. זה מרוח לנשימה ולנשמה כזה מסדרון מרווח...
אני באמת ממש אוהבת וצריכה את הרחבות של המסדרון, אבל מציק לי מאד הקווים הלא ישרים...
אולי באמת במציאות ואחרי הארון במסדרון והכיור זה לא יראה כלכך מפותל?

hadas9

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
יש דברים קטנים שאפשר לעשות
חדר שירות/ אמבטיה- מי אמר שחייבים 2 כניסות שגוזלות מקום וגורמות לאילוץ בהעמדה, אפשר לוותר על מעבר בין האמבטיה לחדר שירות, להשאיר רק פתח להעברת הכביסה , מאפשר לסדר את האמבטיה יותר נכון, ומאפשר אחסון מהמם בחדר שירות בעצמו לאורך הקיר הגובל עם האמבטיה כולל כביסה מלוכלכת וכו'(כאן מזדכים על הדלת;))
אפשר לעשות כאן אמבטיה פינתית 1.10/1.10מ', מהמם מרווח נח מאד

חדר ארונות- חדר ארונות כיפי זה חדר מרווח, מה שכאן לא קיים, מנסיון שלי עם כמה לקוחות, כשתכננתי חדר שינה קיים , הדבר הראשון שהתבקשתי זה לותר על חדר ארונות הקטן, (למי שיש- רוצה לותר , מי שאין לו רוצה לעשות) אפשר רק לפתוח את הקיר וליצור כן אזור ארונות בצורת ר' אבל האזור פתוח ולא נותן תחושה קלסטרופובית ולהמשיך עם פינת איפור פתוחה יפה

לא הייתי מוותר על ארון פרוזדור בשום אופן , אחד הדברים שעושים סדר בחיים ,

יש עוד מה לעשות כמובן אבל הכל תלוי תקציב
וגם כתבו כבר מעלי

בהצלחה

חדוי פלבני

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני באמת ממש אוהבת וצריכה את הרחבות של המסדרון, אבל מציק לי מאד הקווים הלא ישרים...
אולי באמת במציאות ואחרי הארון במסדרון והכיור זה לא יראה כלכך מפותל?
ברור.
אחרי שהכל יתמלא לא תראי את הקירות הקטנים שכביכול תקועים.
הם יהו בקו ישר עם הארון.

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
חדר ארונות- חדר ארונות כיפי זה חדר מרווח, מה שכאן לא קיים, מנסיון שלי עם כמה לקוחות, כשתכננתי חדר שינה קיים , הדבר הראשון שהתבקשתי זה לותר על חדר ארונות הקטן, (למי שיש- רוצה לותר , מי שאין לו רוצה לעשות) אפשר רק לפתוח את הקיר וליצור כן אזור ארונות בצורת ר' אבל האזור פתוח ולא נותן תחושה קלסטרופובית ולהמשיך עם פינת איפור פתוחה יפה

כל כך מסכימה עם זה, וזה גם יאפשר הגדלת היחידת הורים בצורה שפויה שתכלול אמבטיה.
סה''כ מצטרפת לקודמותי - הדירה יפה ומתוכננת לא רע בכלל.
אפשר לשפר פה ושם ולהתאים במקסימום לצרכים שלכם, ואפשר גם לוותר.
אישית אני חושבת שחדר השינה חייב שינוי כמו שציטטתי, את המטבח - כמובן מומלץ לתכנן בהתאמה לצרכים שלכם. איזור האמבטיה גם קצת מפריע לי, אבל סה''כ הדירה מתוכננת לא רע בכלל, ובעז''ה תהנו ממנה.
אם תרצי ייעוץ אישי - מוזמנת לפנות אלי.

עיצוב מטבחים

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
נשאר לך רק להתאים את המטבח. ורצוי כמה שיותר מהר כדי להתאים תשתיות חשמל ומים.

ממבט ראשון צריך להרחיק את הכיריים כ 30 ס"מ מהקיר. בכלל כדאי להחליף בין הכיור לכיריים.

מה חסר לך כיום במטבח? את צריכה מזווה? 2 מיקרוגלים? 2 תנורים? מדיח? איזה גודל מקרר הולך להיות לכם? ארון תריס? איזה פינת אוכל? כמה סועדים? כמה אנשים עובדים במטבח ביחד? מה הגובה של המשתמש העיקרי? את רוצה אי? מטבח פתוח/סגור/חצי פתוח? הפרדה בין בשרי לחלבי? אחסון ירקות? אחסון בקבוקים? ועוד.............

כל הבית נועד למגורים. המטבח הוא מפעל! צריך להקל ולקצר בו תהליכים.

נערך לאחרונה ב:

חישוקים

מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
מוחה על השטויות האלו....
כל אדריכל יודע שהדירות האלו גם צריכות להמכר, חוץ מלקבל היתר.
האדריכל עושה כל מאמץ שהדירות יהיו טובות ומתאימות לכל נפש. התכנון פשוט וקלאסי כך שיתאים לכלל האוכלוסיה.
כמובן שמי שרוצה תכנית שמותאמת לצרכיו צריך לקחת מעצב/ אדריכל ולהציג בפניו את הפרוגרמה האישית שלו.
אגב, יוצא לי פה לפעמים לראות שינויים שאנשים עושים והלפני הרבה יותר טוב מאחרי. רק מה מתאים יותר לאנשים הספציפיים האלו לתכנן את המקלחת כך שתתאים לבובה ועל הדרך להרויח חדר לימוד. שיהיה להם לבריאות. אבל התכנון הנכון, התקני, האיכותי הוא דווקא לפני השינויים. ממש בחלק גדול מהמקרים.

לפותח האשכול, בשביל לענות על השאלה הזו צריך לדעת לאיזו איכות חיים אתם מצפים ובהחלט מה היכולות הכלכליות שלכם.
אם התכנון נראה לכם נכון, תראו לעוד כמה בני משפחה ואם גם הם מאשרים, במקומכם הייתי ממשיכה הלאה עם דירה סטנדרטית ולא נכנסת לזה.
כמובן שאם משהו נראה לכם לא מתאים לצרכים שלכם כדאי להתיעץ עם איש מקצוע.
שינויי דירים זהו ספור יקר, ושינוי מושך שינוי מושך שינוי. גורר עלויות, סוחב זמן. הייתי עושה את זה רק כשעולה צורך, ולא מחפשת את הצורך הזה.
לא מגיבה כרגע לפותחת האשכול, היות ואני לא אדריכלית או מעצבת ולא מעוניינת לתת חוות דעת לא מספיק מקצועית. כן רוצה להגיב להודעה הזו.
קודם כל, חושבת שבשיח מכבד ואינטלקטואלי לא מקובל לכנות במילה 'שטויות' דעה של מישהו, גם אם היא נוגדת את זו שלך. אבל עזבי, זורמת עם זה :)
אני מניחה שאת מדברת מהמקום שלך ומזווית המבט של האדריכל או המעצב, בעוד שאני מדברת מכיוון אחר, וכאן לדעתי נעוץ ההבדל בגישות. כתבתי שאני עובדת בתחום הנדל"ן, ויכולה לומר שהתעסקתי בחיי עם בערך עשרים פרויקטים, שכל אחד כולל בין עשרים למאה יח"ד. זה אומר הכרות מעמיקה עם תוכניות ראשוניות שמגיעות מהאדריכל, וגם התנהלות מול קונים שמעוניינים לערוך שינויים בתוכנית ומול מעצבי הפנים שלהם.
איך שאני רואה את הדברים, המציאות מוכיחה שאדריכל שמגיש תוכניות לעירייה לא מעמיד בראש סולם העדיפויות את הפרקטיות והנוחות של מי שעומד להתגורר בדירה, אלא פרמטרים אחרים. בפרט כשמדובר במגרשים בעייתיים מבחינת צורה, מה שיוצר לפעמים דירות עם זוויות לא שימושיות, חדרים חסומים או קירות עגולים ש'דופקים' חדר שלם. אם מעניין אותך יכולה לשלוח לך לא מעט תוכניות של דירות הזויות, שעם שינויים קטנים פה ושם (אגב, עם רוב הקבלנים שאני מכירה אפשר להגיע להסדר של הזזת קירות בלי תשלום)- קיבלו פנים חדשות לגמרי. עבדנו לאחרונה עם פרויקט שאחרי שהוכנו לו תוכניות ע"י אדריכל שהגיש אותן לעירייה, הן הועברו למעצב פנים שישב על כל דירה וערך שינויים תכנוניים ששדרגו בהמון את התוכנית. הקדשנו לפרויקט הזה שעות, שוב- מהיכרות עם השטח ועם דרישות הלקוחות, וברור שהתוכניות טובות כרגע בהרבה.
אז כמובן שאין סיבה לרוץ למעצב ולחפש מה לשנות, אבל כן כדאי שעין מקצועית תראה את התוכנית ותנסה להתאים אותה במידת האפשר לפרוגרמה. כמו שאמרתי, לרוב אפשר להכניס שינויים קטנים, בפרט אם הפרויקט נמצא ממש בשלבים ראשוניים ואתם מגישים תוכנית מסודרת לקבלן עם השינויים הרצויים.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה :)

חישוקים

מעטפת פרסום לעסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
לא מתאפקת וכן מגיבה לך על התוכנית... אני פשוט מונחת בעניינים, אוכלת ושותה תוכניות 8 שעות ביום, אז לא יכולה שלא :)
הדירה יפהפייה! אהבתי מאד את החלוקה. לא מצליחה לראות מידות של החדרים, התוכנית מטושטשת מאד, אבל בגדול הכל נראה מרווח ומתוכנן היטב.
הסוכה אמורה להיות ממוקמת במרפסת הלא מקורה? אם כן, אולי תשקלי החלפה של חדר השינה שממנו היא יוצאת בחדר ילדים. לא יודעת אם זה מפריע לך, אבל רוב הלקוחות לא אוהבים סוכה שיוצאת מחדר שינה, ואפשר בקלות להזיז את יחידת ההורים וחדר הארונות לחדר אחר ולהפוך אותו לחדר שינה. אבל שוב, רק אם יש לך העדפה לסוכה בחדר רגיל ולא הורים.

רקפת3

משתמש סופר מקצוען
לא מתאפקת וכן מגיבה לך על התוכנית... אני פשוט מונחת בעניינים, אוכלת ושותה תוכניות 8 שעות ביום, אז לא יכולה שלא :)
הדירה יפהפייה! אהבתי מאד את החלוקה. לא מצליחה לראות מידות של החדרים, התוכנית מטושטשת מאד, אבל בגדול הכל נראה מרווח ומתוכנן היטב.
הסוכה אמורה להיות ממוקמת במרפסת הלא מקורה? אם כן, אולי תשקלי החלפה של חדר השינה שממנו היא יוצאת בחדר ילדים. לא יודעת אם זה מפריע לך, אבל רוב הלקוחות לא אוהבים סוכה שיוצאת מחדר שינה, ואפשר בקלות להזיז את יחידת ההורים וחדר הארונות לחדר אחר ולהפוך אותו לחדר שינה. אבל שוב, רק אם יש לך העדפה לסוכה בחדר רגיל ולא הורים.
תודה! עזרת לי מאד!
המרפסת יוצאת מהחדר שליד חדר שינה, ומהאמבטיה של היחידה יש לשם חלון, וגם חלון מהחדר הורים בקצה - הלשון של המרפסת, ששם חשבנו לשים איזה עציץ גדול שיחסום גישה ויתן אויר..

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני מניחה שאת מדברת מהמקום שלך ומזווית המבט של האדריכל או המעצב, בעוד שאני מדברת מכיוון אחר, וכאן לדעתי נעוץ ההבדל בגישות. כתבתי שאני עובדת בתחום הנדל"ן, ויכולה לומר שהתעסקתי בחיי עם בערך עשרים פרויקטים, שכל אחד כולל בין עשרים למאה יח"ד. זה אומר הכרות מעמיקה עם תוכניות ראשוניות שמגיעות מהאדריכל, וגם התנהלות מול קונים שמעוניינים לערוך שינויים בתוכנית ומול מעצבי הפנים שלהם.
הכרות עם מאות ואפילו אלפי יחידות דיור לא מתירה לדבר סרה על קהילה מקצועית כה גדולה.. והדברים שלך בעיני בהחלט לא נכונים. (צודקת שלא יפה לאמר שטויות) גם אחרי שהסברת פעם נוספת.
אני לא יודעת איזו נישה בנדלן את מתעסקת ואיזה אדריכלים העסקתם. אבל לא על זה אני רוצה לדבר.

כל מה שקשור לרישוי בדירה, ממילא אי אפשר לשנות גם אחרי שינויי דירים ואני מתכונת לקירות חיצוניים (גם אם הם עקומים ואגב הם לא כל כך נפוצים בעיני בטח לא בשכונות וערים חדשות שיש בהם בניה מסיבית, אולי באיזו בניה בקרן זוית בבני ברק, אבל זה שולי) חלונות, מטראז', קירות הגנה. כך שאף משנה דירים לא יכול להתמודד ללא גזרות הרישוי.
בתוך כל המגבלות האלו מרבית האדריכלים הם בעלי הכשרה ראויה ויכולת להתמודד עם האתגרים האלו היטב. ככל שהתכנון טוב יותר, מוכר יותר, הם יקבלו יותר עבודות ועבודות שוות יותר. כך שאין שום סיבה שאדריכל ירצה להיות "בינוני" בטח לא פחות מזה.
מלאכת התכנון במשרדי אדריכלים נעשית בכובד ראש, על ידי בכירי המשרד, בעוד שמלאכת הרישוי דווקא היא נתנת לעובד הפשוט כל עוד הוא מסוגל להתמודד איתה.
מסכימה שבבסיס הפרוגרמה שלהם שונה כך שהם יתאמצו לתכנן דירה פשוטה וסטנדרטית. ולא לכל אחד זה מתאים. בהחלט אפשר אחרי כל תכנון כזה להעמיק חשוב ולהתאים ספציפית. אבל הדגש שלי הוא על האפשר ולא ההכרחי.

אני לא מתעסקת כמעט עם המגזר הפרטי, אבל היתה תקופה ארוכה שכן, ואני יכולה להגיד שבאו אלי זוגות צעירים עם דירות טובות שההורים רכשו להם וחפשו איך לשנות. את האמת שהתחשק לי לשלוח אותם הביתה... כאב לי הלב שהם לוקחים דירה טובה ויפה ונכנסים להוצאות של עשרות אלפי שקלים כשלא היה ברור לי הצורך הגדול . ומפה הגישה הפחות נפוצה אצלי לעומת הקולגות שלי.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה