חברה של אחותי גרה בשכונה שליד הרכבת.אל תגזימו
יש שכונות אולי שאינכם מכירים
שכונת הפארק, ושכונה ליד הרכבת
שלדעתי אין שם שמץ של חרדי לרפואה
גם היא הגיעה מבני ברק בגלל המחירים הגבוהים.
חברה של אחותי גרה בשכונה שליד הרכבת.אל תגזימו
כמה זמן היא גרה שם?חברה של אחותי גרה בשכונה שליד הרכבת.
גם היא הגיעה מבני ברק בגלל המחירים הגבוהים.
שנתיים וחצי-שלוש שנים.כמה זמן היא גרה שם?
השכונה בנתיבות שונה מאד מהשכונה באופקים שהיא עוד בבניה בכללשנתיים וחצי-שלוש שנים.
בנתיבות, לא באופקים.
סתם מעניין אותי, כל אלה שמגיעים עכשיו מהמרכז מוצאים שם תעסוקה?כתושב אופקים (שהגיע מהמרכז לאופקים) אני יכול לומר, שצריך להתרגל למקום, אחרי שמתרגלים אפשר לומר שהעיר ממש נחמדת.
לגבי מחרי השכירות 1,800 זה היה פעם, כיום בדירות באזורים החדשים השכירות יכולה להגיע ל- 5,000 ש"ח (ארבעה חדרים), ובאזורי הקהילה והישנים יותר המחירים הם 2,000 ש"ח ומעלה.
ולגבי המצב הבטחוני אין הרבה אזעקות באופקים (ביחס לכל הדרום) אך גם מה שיש מתרגלים כמו שמתרגלים לכל דבר.
אם יש עוד שאלות אשמח לענות.
@efrat1 מה מצחיק?שנתיים וחצי-שלוש שנים.
בנתיבות, לא באופקים.
כי איך חברה מנתיבות קשורה לפרויקט מאופקים?@efrat1 מה מצחיק?
תראי מה ציטטת בתגובה הקודמת שלך.כי איך חברה מנתיבות קשורה לפרויקט מאופקים?
אמרתי שהשכונות באיזור הרכבת, לא קשורות לקהילה, וענית לי על חברה מנתיבות.
לא הבנתי...תראי מה ציטטת בתגובה הקודמת שלך.
לא נעים לאנשים שצוחקים עליהם בפומבי.
אני גרה בדרום ומכירה טוב מאוד את ערי הדרום,לא הבנתי...
מתנצלת שנפגעת. הורדתי את הצוחק
פשוט משעשע אותי שעושים סלט גדול מכל הדרום
צודקת מאוד.לסיכום- אני מחכה ממש ליום שאני אחזור לשם!! (אבל המשפחה לא תתן לנו)
עיר מהממת, וכיף לגדל ילדים במקום שיש בו כאלו אנשים טהורים ומקסימים (כמו כולם גם לשם באים עוד ועוד אנשים יותר מודרנים, אבל כמה טוב לגור במקום שבו יש עוד פשטות ותמימות- דעתי האישית).
????בתגובה הקודמת שלך דיברת על נתיבות
הציטוט שציטטתאל תגזימו
לא יודעת נמאס לי להדייןהציטוט שציטטת
לא שמתי לב שלא לחצתי על כתבו תגובההחרדים גרים כעת בכל מקום, אא"כ ממש חשוב להיות צמוד לקהילה שרבים מעדיפים שלא...
ממש לא. בנווה שרון יש המון חרדים וכל הזמן מגיעים עוד ועוד, וההוכחה כמות בתי הכנסת החרדיים והאשכנזים שמתחילים לצמוח שם.
לא יודעת נמאס לי להדיין
כל מה שאני קראתי וכתבתי היה על אופקים
שבת שלום
מי שעובדת בחינוך מוצאת (מי שמקפידה רק על עבודה בסביבה חרדית קצת יותר קשה אבל אפשר למצוא).סתם מעניין אותי, כל אלה שמגיעים עכשיו מהמרכז מוצאים שם תעסוקה?
בתור אחד שהגיע לאופקים מהמרכז-היה לי מאוד קשה להתרגל לעיר, אבל לאחר שנה (!) התרגלתי, והיום אני אפי' אוהב את העיר.יש אנשים שחייבים לגור במרכז עם הרבה רעש ושישו ושמחו- אז שם זה עיר שקטה ושלווה, הרוב מתרגלים ואוהבים.
בשל קירבתינו לבסיס חצרים, כמעט ואין אזעקות בעיר, אבל יש 'בומים' חזקים של יירוטים, ורעש של מטוסי קרב ומסוקים, מקיצור מרגישים יותר מתח באוויר, מאשר פחד אמיתי.המצב הביטחוני בסדר ואין מה לפחד שם- לדעתי יותר טוב מביתר. לגבי האזעקות היתה רק אחת כשהיינו שם (ובעלי בבית המדרש אפילו לא שמע), אבל כן אימהות סיפרו לי שיש ילדים מבוהלים וצריך להישאר איתם בבית כי הם מפחדים וכו'.
מתייחסת לשאלות...מה אומרים על קניית דירה באופקים?
מעלות/חסרונות
מחירים בעלייה/ לא יעלו/ ירדו
איך החרדים שם? קהילות טובות? הקהילה גדלה? מוסדות טובים?
מהם הרחובות המרכזיים בריכוזים החרדים
כמה מלחיץ בזמני מתח בדרום (בכל אופן אנחנו מהמרכז...)
ועוד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: