תרופה דיכאון לפני לידה

מצב
הנושא נעול.

יוסייוסייוס

משתמש מקצוען
א' כדור פסיכיאטרי מממש ממכר מזיק ומסמם אני לא ממליץ לקחת רק במקרה חריג מאוד אחרי חוות דעת של מומחה וכמובן דעת תורה

גם שפסיכאטר ממוחה על נותן לאנשים מסיפורים מכלי ראשון רבע עד חצי כדור במצב מקביל לשלכם
תופעות הלוואי של הכדור בכלל לא בריאים לעובר בלשון המעטה

ב' ההמלצה כדור טבעי יש אפשרות של הרב יורביץ מירושלים ליד פיצה אורי להתקשר ולבקש מהם כדור באופן אישי הוא לא מיוצר תעשייתי ולכן צריך להגיע לקחת או בבית שמש אם אני זוכר יש להם תחליף לצירפלקס ויש עוד אחד מומחה בבני ברק נעלם לי המספר
המספר של טיפות הרב יורביץ 02-5370440
https://anyflip.com/qejzg/nqfk/basic/ חוברת הדרכה חשובה

ג' עבודה פנימית של הנפש זה לא המקום לכתוב אבל טיפול רגשי זה נחמד לא תמיד עוזר כי זה תלוי בהרבה דברים יש אפשרות לקבל מהבעל ע"י שיקבל הדרכה ויש לו כח לעבוד אם אשתו הרבה יותר מועיל ובטוח לא מזיק

ד' אומגה 3 יכול לעזור אם תרצו יש לי חברה שתשלח לכם עד הבית מצמחים (אצות) הרבה יותר מועיל וטבעי בהכשר הבד"ץ עדה חרדית

בשורות טובות
מטפל מקצועי לעולם אינו מביע דעה לנושא שאינו מוסמך אליו.
כך לדוגמא פסיכולוג מקצועי לעולם לא יביע דעה על תרופות פסיכיאטריות.

מטפל המביע דעה בנושא אליו לא הוסמך, זה מוכיח שהוא לא עבר הכשרה מקצועית.

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כן למדתי על כדורים פסיאכטרים והיה לי מטופלים עם כדורים כולל אחד שהיה לו 8 כדורים ואם אני זוכר 4 מהם היו כדורי הרגעה

האם תלך לחולה לב שמקבל 10 תרופות ותגיד לו שבגלל שזה הרבה תרופות כנראה הרופא טועה?

gnIsraelnr

משתמש חדש
יש את ארגון ניצה- NITZA הם מדהימים הם דבר ראשון מדברים איתך לראות מה המצב ואז ידריך מה לעשות אפשר דרך האתר שלהם גם
02-5002824 - 02-5004523
תטפלי עכשיו יותר זמן שעובר יותר קשה ולא לקחת תרופה בלי אבחון מומחה בתחום

אסתי ויצמן

משתמש חדש
אני לא אקח כדור בלי לבדוק, רציתי לדעת כי הוא לא אמר איזה חברה,
הבעיה עדיין לא הובחנה אבל לפי מה שקראתי באינטרנט זה כן הבעיה, צריך לענות על שאלון ורק אז מתחילים לדבר איתי על זה.

u s b

משתמש רשום
אני לא אקח כדור בלי לבדוק, רציתי לדעת כי הוא לא אמר איזה חברה,
הבעיה עדיין לא הובחנה אבל לפי מה שקראתי באינטרנט זה כן הבעיה, צריך לענות על שאלון ורק אז מתחילים לדבר איתי על זה.
השאלון הוא בשביל אבחון עצמי,
אם את פונה לאיש מקצוע הוא כבר יידע לשאול לבד את השאלות הנכונות (חשוב מאד לספר הכל בלי להסתיר ולעגל פינות, רופא הוא לא נביא והאבחון לא יהיה מדויק אם לא תשקפי את המצב בדיוק כמו שהוא).

תודה רבה על כל התגובות הנזעמות
יש לכם הרבה אהבת ישראל ואני יסביר

אם אתם אוהבים תציעו משהו וזהו אבל הציעו כאן הצעה לקחת כדור פסכיאטרי זה לא שונה מהצעה לאדם בדיכאון לקחת סמים ולמה
כי דבר טבעי לא יועיל לא יזיק דבר שאינו טבעי שבמרשם הרפואי שלו שכתוב שם שיש סם שממכר ומסוכן ובוודאי מסוכן לעובר מי יכול להציע ולהמליץ את המיוחדת בעולם יש לך ידע מה הכדור עושה למוח של האדם ולגוף שלו תופעות לוואי אכזריות ביותר
מי שלא למד שלא ימליץ
ולכן אני המלצתי לא לקחת סתם אלא בוודאי שחייב לבדוק ולא להזניח בהכול יהיה בסדר
אני חושב שבוודאי חובה ללכת לייעוץ ואין בזה בכלל דיון
מה רע בתרופה טבעית גברת אם תאכלי 10 ק"ג עגבניות לא יקרה כלום מספיק הדמיונות האלה
ולכן לא כדאי לעולם להתחיל אם תרופה פסכיאטרית אפשר לנסות טיבעי ואין נידון של מזיק כי זה לא יזיק בסה"כ מזון מתומצת זהו
ואם ה' החליט שזה יעזור זה יעזור
דבר שני פורום בוודאי לא יכול לתת עצות ובוודאי שלא כדור פסכיאטרי בגלל הנזק ולכן הצעתי כדור טבעי שאינו מזיק
עוד דבר חשוב מאוד יש דבר שמאוד מזיק לנפש בכדור פסכיאטרי וזה המציאות אני לא אפרט כאן כי אין זה המקום אבל זה יכול לפרק את התא המשפחתי ולכן אין לכם ראיה רחבה רק מאוד צרה והתוצאה יכולה להיות אסון
חייב ייעוץ ובוודאי לא של אנשים שלא מכירים את המקרה אף אם הם אנשי מקצוע אבל כדור טבעי לדעתי אין שום בעיה לקחת לא יועיל לא יזיק אני לא מרוויח מזה אני פשוט רוצה לעשות טוב אבל גם חושב על השני​

u s b

משתמש רשום
מה רע בתרופה טבעית גברת אם תאכלי 10 ק"ג עגבניות לא יקרה כלום מספיק הדמיונות האלה
אם היא תאכל 10 ק"ג עגבניות כדי לרפא דיכאון פעיל- עלול לקרות הרבה מאד (אובדנות למשל, מצב מסכן חיים באופן מיידי).

אבל זה יכול לפרק את התא המשפחתי
גם דיכאון יכול לפרק (ומפרק לצערנו) תאים משפחתיים.

אני חושב שבוודאי חובה ללכת לייעוץ ואין בזה בכלל דיון
מעולה, בדיוק זה מה שהציעו לה פה. ללכת לייעוץ אצל איש מקצוע מוסמך (פסיכיאטר או פסיכולוג).

אם היא תאכל 10 ק"ג עגבניות כדי לרפא דיכאון פעיל- עלול לקרות הרבה מאד (אובדנות למשל, מצב מסכן חיים באופן מיידי).

גם דיכאון יכול לפרק (ומפרק לצערנו) תאים משפחתיים.

מעולה, בדיוק זה מה שהציעו לה פה. ללכת לייעוץ אצל איש מקצוע מוסמך (פסיכיאטר או פסיכולוג).
אני חושב שלא קראתם מה כתבתי
אני הגבתי אחרי שאנשים כבר הציעו כדורים מסוימים כאילו הם רופאים
ודבר שני 10 ק"ג עגבניות היה משל

אם הבנות :)

משתמש פעיל
אני חושב שלא קראתם מה כתבתי
אני הגבתי אחרי שאנשים כבר הציעו כדורים מסוימים כאילו הם רופאים
ודבר שני 10 ק"ג עגבניות היה משל
אנשים יכולים לכתוב שמות של תרופות בלי סוף.
בפועל- רוקח לא אמור לספק את זה ללא מרשם, כך שלא אמור לצאת חלילה נזק מזריקת שם של כדור.
הסיבה שהשמות הללו צויינו לעיל היא מפני שהאשה בהריון ורק רצו לציין כי ישנו תרופות מסוימות שמותר/ אסור בהריון.
שורה תחתונה- רק גורם מקצועי יכול להפנות, לטפל ולתת מרשמים רלוונטים.

חנילוש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
אני שווקתי את המוצרים הטביעים של החברה זה היה בעיקר לבעיות קשב וריכוז לנשים בהריון בתור תוסף מועיל ועוד
היו לקוחות קבועים מהאומגה 3 נראה שנהנו מאוד
עכשיו לגבי דיכאון אני הייתי נותן את זה לילדים שאצלהם היה התפרצויות וזה פשוט מרגיע כנראה שזה חסר במוח ע"פ מחקרים והתוצאה היא כל מה שקורה עם האדם
עכשיו בהגיוני חסר אומגה 3 לכל אדם בדורנו בגלל חוסר בתזונה אבל אני מדגיש לא בהכרח שזה הבעיה יכול להיות שהבעיה אחרת אני לא יכול להבטיח שכל אחד שיקח את התוסף תזונה הזה זה יפתור את הבעיה
כלל ברור בכל תוסף טבעי אין 100% הצלחה מכיוון שאי אפשר לדעת לעולם באמת מה חסר במוח אין מדד כזה
אבל אפשר לנסות והולכים על בעיה כללית שנמצאת אצל רוב הבני אדם בעולם ואז אם 80% מהעולם לוקים בבעיה אז זה 80% פתרון
אבל בכדור אין זה תרופה אלא השתקת הבעיה לשעות מסוימות פרק זמן מסוים ואח"כ זה מייד חוזר ולכן זה ממכר ומחייב את האדם תמיד לצרוך את זה כדי שיתנהג הוא נורמאלי חוץ מהחומר הממכר שנמצא בפנים כדי שחולה מסוכן לא יסכן את חייו או אחרים מסממים אותו ולכן אין הכדור הזה מתאים לבעיה פשוטה ורגילה בדרך כלל ההוראה של ת"ח גדולים מאוד לקחת במקרה של פיקוח נפש ממש שיפגע בעצמו או אחרים ואז מקבל זריקה ברוב המקרים אחת לשבועיים
רק בבקשה לכתוב בצורה ברורה - אני שיווקתי את הכדורים והרווחתי עליהם כסף! - ולכן אני ממליץ על החומר שלי ולא ממליץ על חומר אחר - הגינות מינימלית.
דבר שני פורום בוודאי לא יכול לתת עצות ובוודאי שלא כדור פסכיאטרי בגלל הנזק ולכן הצעתי כדור טבעי שאינו מזיק
עוד דבר חשוב מאוד יש דבר שמאוד מזיק לנפש בכדור פסכיאטרי וזה המציאות אני לא אפרט כאן כי אין זה המקום אבל זה יכול לפרק את התא המשפחתי ולכן אין לכם ראיה רחבה רק מאוד צרה והתוצאה יכולה להיות אסון
חייב ייעוץ ובוודאי לא של אנשים שלא מכירים את המקרה אף אם הם אנשי מקצוע אבל כדור טבעי לדעתי אין שום בעיה לקחת לא יועיל לא יזיק אני לא מרוויח מזה אני פשוט רוצה לעשות טוב אבל גם חושב על השני​
מי אמר שהכדור הטבעי לא מזיק?! - יש גם רעל טבעי, - הכדור הפסיכיאטרי הוא כדור שנבחן ונבדק ואנחנו יודעים מה יש בפנים ומה זה עושה - הכדורים הטבעיים - לא ידוע מה הכניסו לבפנים, אין אין מחקר (מחקר אקדמאי מעמיק) על התוצאות שלהם, וכמובן שאין ביטוח אם חלילה קורה נזק משימוש בהם, -
לפי התיאור את יכולה לפנות לרופאת משפחה ולתאר לך את תחושותיך לחלק מהתרופות הקלות אין צורך בהפניה לפסיכיאטר/ נוירולוג,

הדר 310

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
א' כדור פסיכיאטרי מממש ממכר מזיק ומסמם אני לא ממליץ לקחת רק במקרה חריג מאוד אחרי חוות דעת של מומחה וכמובן דעת תורה

גם שפסיכאטר ממוחה על נותן לאנשים מסיפורים מכלי ראשון רבע עד חצי כדור במצב מקביל לשלכם
תופעות הלוואי של הכדור בכלל לא בריאים לעובר בלשון המעטה

ב' ההמלצה כדור טבעי יש אפשרות של הרב יורביץ מירושלים ליד פיצה אורי להתקשר ולבקש מהם כדור באופן אישי הוא לא מיוצר תעשייתי ולכן צריך להגיע לקחת או בבית שמש אם אני זוכר יש להם תחליף לצירפלקס ויש עוד אחד מומחה בבני ברק נעלם לי המספר
המספר של טיפות הרב יורביץ 02-5370440
https://anyflip.com/qejzg/nqfk/basic/ חוברת הדרכה חשובה

ג' עבודה פנימית של הנפש זה לא המקום לכתוב אבל טיפול רגשי זה נחמד לא תמיד עוזר כי זה תלוי בהרבה דברים יש אפשרות לקבל מהבעל ע"י שיקבל הדרכה ויש לו כח לעבוד אם אשתו הרבה יותר מועיל ובטוח לא מזיק

ד' אומגה 3 יכול לעזור אם תרצו יש לי חברה שתשלח לכם עד הבית מצמחים (אצות) הרבה יותר מועיל וטבעי בהכשר הבד"ץ עדה חרדית

בשורות טובות
כדור פסיכיאטרי מציל חיים ובתים כשצריך.
ויש מספיק סטיגמות ודעות קדומות בנושא שגורמות למי שצריך לקחת לא לקחת, לא צריך להוסיף עוד.

הדר 310

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
שלום רב, יש מישהי שיודעת על כדורים טבעיים שיכולים לעזור בנושא.
תודה.
ויש כדור טבעי מצויין!
קוראים לו רמוטיב, הוא ללא תופעות לוואי והוא יכול מאוד לעזור.
כל הכבוד שאת דואגת לעצמך ולא מזניחה!

אם לא עוזר לך, יש את ציפרלקס, שהוא לא טבעי אבל עוזר מאוד ואני ממליצה עליו בחום.
את הולכת לרופא משפחה רגיל, מסבירה לו את המצב והוא מחליט אם את יכולה להסתפק באחד משני הכדורים האלה (שחצי מדינה בערך לוקחת) או שצריך משהו חזק יותר והוא מפנה הלאה לפסיכיאטר.

נערך לאחרונה ב:
רק בבקשה לכתוב בצורה ברורה - אני שיווקתי את הכדורים והרווחתי עליהם כסף! - ולכן אני ממליץ על החומר שלי ולא ממליץ על חומר אחר - הגינות מינימלית.

מי אמר שהכדור הטבעי לא מזיק?! - יש גם רעל טבעי, - הכדור הפסיכיאטרי הוא כדור שנבחן ונבדק ואנחנו יודעים מה יש בפנים ומה זה עושה - הכדורים הטבעיים - לא ידוע מה הכניסו לבפנים, אין אין מחקר (מחקר אקדמאי מעמיק) על התוצאות שלהם, וכמובן שאין ביטוח אם חלילה קורה נזק משימוש בהם, -
לפי התיאור את יכולה לפנות לרופאת משפחה ולתאר לך את תחושותיך לחלק מהתרופות הקלות אין צורך בהפניה לפסיכיאטר/ נוירולוג,
כל כך קטנוני
אני חושב שתקראי בכלל איך כדור עובד ואח"כ תגיבי
אני לא הולך להסביר יש ספר שלם שצריך לקרא
אבל כדור רטלין כדור מומלץ מאוד מאוד ובמרשם שלו יש סם חזק מאוד שמי שמוכר אותו יכול לשבת בכלא!!! ואת זה מחלקים לילדים שלא יפריעו בכיתה ולא יעשו רעש
בבית מרקחת הכדור הזה יושב בכספת כפי הנדרש בחוק מחשש לגניבות של מסוממים
האם את אמא היית יודעת מה יש בפנים היית נותנת את זה לבן שלך וא"כ עלייך נאמר נשים רחמניות בשלו .....
אותו דבר ההורים נותנים לילד מחשב סמארטפון וכו' העיקר שיהיה שקט בבית זה תרופה הכי אכזרית בעולם ואם ההורים אומרים לי אנחנו יודעים מה אנחנו עושים הם גאוותנים ושקרנים ובסוף רואים את הפירות באושים
מספיק להיות בת יענה לטמון את הראש בחול ולהגיד הכול יהיה בסדר
תלכו לייעוץ אבל לא לקנות את כל הזבל תבדקו תשאלו תחפשו מצויין אבל לא כל מה שמציעים לוקחים
עושים עלינו הרבה כסף בתרופות האלה לא בטוח שהכי אוהבים אותנו ולכן צריך בדיקה לפני ולא לבכות אחרי
תפסיקו להאמין שכל מה שהרופא אומר הוא יודע היום הוא פשוט לא יודע כלום הוא מקליד במחשב ומחפש עם הארץ ברפואה אם אלא הרופאים שלנו מי צריך אותם עדיף בינה חכמה תשובה יותר טובה ומהירה
לא כל מה שכתוב באישור משרד הבריאות זה שווה משהו
שיהיה רפואה שלימה לכל חולי עם ישראל

יוסייוסייוס

משתמש מקצוען
כי דבר טבעי לא יועיל לא יזיק דבר שאינו טבעי שבמרשם הרפואי שלו שכתוב שם שיש סם שממכר ומסוכן ובוודאי מסוכן לעובר מי יכול להציע ולהמליץ את המיוחדת בעולם יש לך ידע מה הכדור עושה למוח של האדם ולגוף שלו תופעות לוואי אכזריות ביותר
מי שלא למד שלא ימליץ

ולכן לא כדאי לעולם להתחיל אם תרופה פסכיאטרית אפשר לנסות טיבעי ואין נידון של מזיק כי זה לא יזיק בסה"כ מזון מתומצת זהו
ואם ה' החליט שזה יעזור זה יעזור

אין כזה דבר 'אם לא יועיל לא יזיק'
אם ישנו חומר פעיל אז הוא יכול להזיק.
למשל 'סכין'
אם הסכין אינה חדה אז אינה מסוכנת, אבל גם אינה חותכת כראוי.
ככל שהסכין יותר איכותית וחותכת טוב, כך בדיוק היא יכולה להזיק.

מכיר אישית מישהו שלקח תרופה טבעית [כמה שנים!] ולפתע הוא קיבל אירוע מוחי רציני, ולפי דברי הרופאים הגורמת היא התרופה הטבעית.
===========
'אם לא יועיל לא יזיק' אינו נכון מעוד סיבה.
כי בזמן שמטפלים במשהו שאינו מועיל מפסידים זמן והמצב מידרדר.
בדרך כלל מחלה שאינה מטופלת כראוי מחמירה.
בכלל זה דיכאון עלול להחמיר ולפעמים עצב המצב הדיכאוני גורמת לאדם לעשות מעשים מסוכנים וד"ל.
לכן אי הטיפול הנכון מזיק ומזיק.

פעמים רבות מחלת נפש מוגדרת בהלכה 'פיקוח נפש ממש'.
מכיר מקרה שרב הורה למישהו לשתות ביום כיפור עקב חשש [שהעלה הרופא המטפל] החמרה של מחלת נפש.

חנילוש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
כל כך קטנוני
אני חושב שתקראי בכלל איך כדור עובד ואח"כ תגיבי
אני לא הולך להסביר יש ספר שלם שצריך לקרא
אבל כדור רטלין כדור מומלץ מאוד מאוד ובמרשם שלו יש סם חזק מאוד שמי שמוכר אותו יכול לשבת בכלא!!! ואת זה מחלקים לילדים שלא יפריעו בכיתה ולא יעשו רעש
האם את אמא היית יודעת מה יש בפנים היית נותנת את זה לבן שלך וא"כ עלייך נאמר נשים רחמניות בשלו .....
אותו דבר ההורים נותנים לילד מחשב סמארטפון וכו' העיקר שיהיה שקט בבית זה תרופה הכי אכזרית בעולם ואם ההורים אומרים לי אנחנו יודעים מה אנחנו עושים הם גאוותנים ושקרנים ובסוף רואים את הפירות באושים
מספיק להיות בת יענה לטמון את הראש בחול ולהגיד הכול יהיה בסדר
תלכו לייעוץ אבל לא לקנות את כל הזבל תבדקו תשאלו תחפשו מצויין אבל לא כל מה שמציעים לוקחים
עושים עלינו הרבה כסף בתרופות האלה לא בטוח שהכי אוהבים אותנו ולכן צריך בדיקה לפני ולא לבכות אחרי
תפסיקו להאמין שכל מה שהרופא אומר הוא יודע היום הוא פשוט לא יודע כלום הוא מקליד במחשב ומחפש עם הארץ ברפואה אם אלא הרופאים שלנו מי צריך אותם עדיף בינה חכמה תשובה יותר טובה ומהירה
לא כל מה שכתוב באישור משרד הבריאות זה שווה משהו
שיהיה רפואה שלימה לכל חולי עם ישראל
חושבת שמן הראוי שתחזור בך ממה שכתבת, - כל הדברים שנכתבו כאן גובלים בחוסר ידע ובורות עצומה מאין כמוה, במקרה או שלא אני מכירה מקורב את עולם הפסיכאטריה ורואה את ההבדל הברור בין כל הטיפולים הטבעיים והמדומיינים לבין טיפול קונבנציאנלי של אנשים אחראיים שמודעים למה שהם עושים עם המטופלים שלהם
ריטלין - כדור שקיים כבר 50 שנה עם מחקרים שמוכיחים את יעילותו בעוד כל התחליפים הטבעיים האחרים לא הוכחה יעילותם בצורה מחקרית (אם זה עוזר למישהו אחד פה ושם זה משהו אחר.)
תרופות פסיכיאטריות= סמים - לא נכון, כדור טבעי שמספק לגוף חומרים "טבעיים" יכול לגרום נזק לא פחות: כי אף אחד לא יודע מה הכניסו לבפנים כדור שמסופק על ידי חברה מורשית הוא כדור שנבדק ונחקר והוא בוודאות הרבה יותר בטיחותי מכל הכדורים הטבעיים,
לכתוב על אימא שנותנת כדור ריטלין לילד שלה ידי נשים רחמניות זה גובל בחוסר אחריות - מקווה ממש שאתה לא אומר את זה לאף אימא במהלך "הטיפול המקצועי" - כי זאת אמירה לא מקצועית.
בנוסף על כך - אתה כותב שאתה מטפל: באיזה שיטה? היכן למדת?

יוסייוסייוס

משתמש מקצוען
התרופות הפסיכיאטריות אינם מוגדרות סמים, אינם נשמרות בכספת.
ניתן לקנותם בדיוק כמו אנטיביוטיקה ואין צורך בתעודת זהות [כמו ריטלין או משככי כאבים שונים]
ריטלין זה נושא אחר ואינו קשור לכאן.

נאמנת

משתמש מקצוען
@אסתי ויצמן אין לי מה להוסיף מעבר למה שכתבו פה,
גם אני ממליצה על ניצה,
או על התיעצות עם מטפל מוסמך בעל הכשרה מוכרת שיכול לכוון אותך מה הכיוון הנכון,
רק מה שכן רציתי להוסיף זה חיבוק,
וחיזוק,
ושתדעי שאפשר לצאת מזה, והחיים עוד יחייכו אלייך הרבה בעז"ה!
האופק פתוח והעתיד שנראה כנראה שחור, רק מכוסה
בס"ד תמצאי את הפתח ותנשמי בסוף לרווחה.
שיהיה בשעה טובה ובקלות!

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
@יוסי המיוחד במינו
רציתי להגיב לך
היו לי המון משפטים חדים, נכונים ומשכנעים כדי להזהיר אחרים מדבריך
אבל אז אמרתי- תמשיך אתה לדבר וזהו
אנשים כבר מבינים לבד מה הטיפוס ואיך להתייחס להודעות שלך
גַּם אֱוִיל מַחֲרִישׁ חָכָם יֵחָשֵׁב, אֹטֵם שְׂפָתָיו נָבוֹן.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה