תרופה דיכאון לפני לידה

מצב
הנושא נעול.

מלי :)

משתמש פעיל
@אסתי ויצמן יקרה! ממליצה לך לבדק B12!! ולראות מה המספר. ולא רק שזה בתוך הסוגריים!
B12 נמוך מ600 יכול להחריף בעיות של דיכאון, עצבנות וחוסר סבלנות.
הוא אחראי על מערכת העצבים, ולכן משפיע על הרבה דברים, ביניהם על המצב רוח. ומאד חשוב לעובר!
אנסה לפרט תופעות לוואי נפוצות של מחסור בB12 ותבדקי אם יש לך עוד תופעות: (לכל אחד יש תופעות אחרות, לא חייב שיש את כולם...)
עייפות וחולשה, דכדוך, התקפות בכי, עצבנות, חוסר סבלנות, חוסר כח לסבול, קשיי הירדמות, תחושת נימול לעיתים קרובות, נשירת שיער, אפטות בפה בתדירות גבוהה, מחסור בברזל, חוסר ריכוז, שכחה ובעיות זיכרון,
מדגישה אבל שלא כדאי לקחת B12 ללא בדיקות דם, כי לא טוב שיהיה מעל 1100!!
הרבה בריאות ובידיים מלאות!

אין כזה דבר 'אם לא יועיל לא יזיק'
אם ישנו חומר פעיל אז הוא יכול להזיק.
למשל 'סכין'
אם הסכין אינה חדה אז אינה מסוכנת, אבל גם אינה חותכת כראוי.
ככל שהסכין יותר איכותית וחותכת טוב, כך בדיוק היא יכולה להזיק.

מכיר אישית מישהו שלקח תרופה טבעית [כמה שנים!] ולפתע הוא קיבל אירוע מוחי רציני, ולפי דברי הרופאים הגורמת היא התרופה הטבעית.
===========
'אם לא יועיל לא יזיק' אינו נכון מעוד סיבה.
כי בזמן שמטפלים במשהו שאינו מועיל מפסידים זמן והמצב מידרדר.
בדרך כלל מחלה שאינה מטופלת כראוי מחמירה.
בכלל זה דיכאון עלול להחמיר ולפעמים עצב המצב הדיכאוני גורמת לאדם לעשות מעשים מסוכנים וד"ל.
לכן אי הטיפול הנכון מזיק ומזיק.

פעמים רבות מחלת נפש מוגדרת בהלכה 'פיקוח נפש ממש'.
מכיר מקרה שרב הורה למישהו לשתות ביום כיפור עקב חשש [שהעלה הרופא המטפל] החמרה של מחלת נפש.
גם אני שמעתי על מקרה דומה שאדם מת ממוצרים טבעיים
אבל היה מאחורי הסיפור סיפור הוא לקח 18-20 כדורים טבעיים ביום ומת בסוף אי אפשר יותר מידי כל לקיחה של מוצר יש לו גבול גם הוא הכי טוב במיוחד שזה מרוכז מאוד אבל כדור אחד טבעי שאני מדברר עליו לא יזיק כי כך הוא בנוי אתה לא יכול להכליל אבל באופן ברור מה שאמרתם על כדורים פסכיאטרים זה מחוסר ידע והתוצאות בשטח מראות כן נזקים עצומים
אבל חייב במקרה הצורך ולא אתה זה שתציע לקחת וגם אני לא

יוסייוסייוס

משתמש מקצוען
גם אני שמעתי על מקרה דומה שאדם מת ממוצרים טבעיים
אבל היה מאחורי הסיפור סיפור הוא לקח 18-20 כדורים טבעיים ביום ומת בסוף אי אפשר יותר מידי כל לקיחה של מוצר יש לו גבול גם הוא הכי טוב במיוחד שזה מרוכז מאוד אבל כדור אחד טבעי שאני מדברר עליו לא יזיק כי כך הוא בנוי אתה לא יכול להכליל אבל באופן ברור מה שאמרתם על כדורים פסכיאטרים זה מחוסר ידע והתוצאות בשטח מראות כן נזקים עצומים
אבל חייב במקרה הצורך ולא אתה זה שתציע לקחת וגם אני לא
צריך לחזק אנשים שצריכים לקחת תרופה ולא להפחידם.
מי שצריך לקחת תרופה ולוקח הוא מקיים מצווה.
מי שעל ידי תרופה הוא יהיה הורה/בן-זוג יותר טוב, הוא צריך לומר לעצמו שהוא מקיים מצווה גדולה בלקיחת התרופה.
מי שהלך לרופא מקצועי והוא המליץ לו תרופה, אז חובת ה'השתדלות' שלו היא לקחת את התרופה ובכך הוא מקיים מצווה גדולה.
ואינו צריך לחשוש על כל מיני הפחדות שונות ומשונות.

• תודה
Reactions: liv
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה