רציתי לשתף כאן את כולם במחשבות שעלו לי בנוגע לפורום.
מעלים כאן יצירות יפות מאוד. כל יצירה מקבלת לייקים, יותר או פחות, ולאחר מכן ישנן תגובות משבחות שנותנות פידבק.
כמו כן משתדלים לכתוב כמה מילים על הצד הספרותי של היצירה ועל היחודיות שלה.
ברוב היצירות זה נגמר בכמה תגובות בודדות, וזהו. לא תמיד יש הרבה מה לכתוב על צורת הכתיבה.
היצירה נשארת עוד איזה זמן, ואז מפנה מקומה לבאים אחריה.
לפעמים יש יצירות, שיש לכותבים יותר מה לומר עליהן - ואז יש יותר תגובות. אבל הן, כמדומני, המיעוט.
האתגרים הם כמובן משהו אחר- ולא עליהן אני דנה כאן.
לי זה מרגיש לפעמים קצת חבל, וקצת משמים. כאילו לא מספיק מוצה העניין.
אולי זו הרגשה סובייקטיבית לגמרי. ואמשיך בסובייקטיביות טהורה: מרגישה שאם היתה יותר אפשרות לדון על תוכן הדברים שנכתבו - היה נכנס הרבה יותר טעם ועניין והרבה יותר תגובות מעניינות, שממצות יותר את מה שהבן אדם כתב.
ודאי שזה אמור להיות בגבול. אי אפשר לנהל ויכוחים אינסופיים בסגנון האשכול הסמוך.
אבל דיונים על רמה שמדברים על התוכן שנכתב, שמעמיקים עוד, שמרחיבים יותר - בעיניי רק היו נותנים עניין וחיות, ומוסיפים הן ליצירה והן לכותבה, שדבריו נלקחו ברצינות ודנים בהם דיון על רמה - גם אם תהיינה תגובות לכאן ולכאן.
וגם למגיבים.
כי, בינינו, כמה פעמים אפשר לכתוב: יפה, מענג, וכו' וכו'.
אשמח מאוד לקרוא את דעתכם ובראשם את דעתו של המנהל הרב @פנס בערפל, שכל-כך טורח עבור כולנו. ושבהזדמנות זו ברצוני להודות לו על כל מה שהוא משקיע!
מעלים כאן יצירות יפות מאוד. כל יצירה מקבלת לייקים, יותר או פחות, ולאחר מכן ישנן תגובות משבחות שנותנות פידבק.
כמו כן משתדלים לכתוב כמה מילים על הצד הספרותי של היצירה ועל היחודיות שלה.
ברוב היצירות זה נגמר בכמה תגובות בודדות, וזהו. לא תמיד יש הרבה מה לכתוב על צורת הכתיבה.
היצירה נשארת עוד איזה זמן, ואז מפנה מקומה לבאים אחריה.
לפעמים יש יצירות, שיש לכותבים יותר מה לומר עליהן - ואז יש יותר תגובות. אבל הן, כמדומני, המיעוט.
האתגרים הם כמובן משהו אחר- ולא עליהן אני דנה כאן.
לי זה מרגיש לפעמים קצת חבל, וקצת משמים. כאילו לא מספיק מוצה העניין.
אולי זו הרגשה סובייקטיבית לגמרי. ואמשיך בסובייקטיביות טהורה: מרגישה שאם היתה יותר אפשרות לדון על תוכן הדברים שנכתבו - היה נכנס הרבה יותר טעם ועניין והרבה יותר תגובות מעניינות, שממצות יותר את מה שהבן אדם כתב.
ודאי שזה אמור להיות בגבול. אי אפשר לנהל ויכוחים אינסופיים בסגנון האשכול הסמוך.
אבל דיונים על רמה שמדברים על התוכן שנכתב, שמעמיקים עוד, שמרחיבים יותר - בעיניי רק היו נותנים עניין וחיות, ומוסיפים הן ליצירה והן לכותבה, שדבריו נלקחו ברצינות ודנים בהם דיון על רמה - גם אם תהיינה תגובות לכאן ולכאן.
וגם למגיבים.
כי, בינינו, כמה פעמים אפשר לכתוב: יפה, מענג, וכו' וכו'.
אשמח מאוד לקרוא את דעתכם ובראשם את דעתו של המנהל הרב @פנס בערפל, שכל-כך טורח עבור כולנו. ושבהזדמנות זו ברצוני להודות לו על כל מה שהוא משקיע!
נערך לאחרונה ב: