http://www.prog.co.il/showthread.php?t=122533&page=4
המקום לדיבורים, ספקולציות, תחושות, חו"ד וכל השאר.
המקום לדיבורים, ספקולציות, תחושות, חו"ד וכל השאר.
נכתב ע"י naamah;934465:אותי כצופה מהצד, שלא מצביעה ג' או ש"ס (ולא הצליחה להשתכנע מהכרזות ) מעניינת ההתמקדות של רוב היוצרים (אם לא כולם) פנימה. הכרזות מאוד מכונסות פנימה בתוך ה'קישקע' של הציבור החרדי. הלחם שלנו, החלב שלנו, הקצבאות שלנו, הישיבות שלנו.
למיטב זכרוני אין אף כרזה שעוסקת ברצון להשפעה של הציבור החרדי כלפי חוץ על אופיה ודמותה של המדינה בכללותה.
נכתב ע"י naamah;934465:אותי כצופה מהצד, שלא מצביעה ג' או ש"ס (ולא הצליחה להשתכנע מהכרזות ) מעניינת ההתמקדות של רוב היוצרים (אם לא כולם) פנימה. הכרזות מאוד מכונסות פנימה בתוך ה'קישקע' של הציבור החרדי. הלחם שלנו, החלב שלנו, הקצבאות שלנו, הישיבות שלנו.
למיטב זכרוני אין אף כרזה שעוסקת ברצון להשפעה של הציבור החרדי כלפי חוץ על אופיה ודמותה של המדינה בכללותה.
נכתב ע"י mig;934468:דווקא כן מצאתי אחת כזו ונראה לי שיש עוד.
שימי לב שרוב האנשים לא שמו אותך בקהל היעד שלהם כדתית לאומית,
המטרה היא כרגע קודם לנצל את קהל המצביעים הטבעי שלא ממומש.
לו יצביע כל הקהל הטבעי ללא השתמטות - גם כוחינו יתחזק מאד.
כי הקו הכללי של הקמפיין עכשיו- הוא קודם כל לממש את הקולות של הציבור החרדי.נכתב ע"י naamah;934465:אותי כצופה מהצד, שלא מצביעה ג' או ש"ס (ולא הצליחה להשתכנע מהכרזות ) מעניינת ההתמקדות של רוב היוצרים (אם לא כולם) פנימה. הכרזות מאוד מכונסות פנימה בתוך ה'קישקע' של הציבור החרדי. הלחם שלנו, החלב שלנו, הקצבאות שלנו, הישיבות שלנו.
נכתב ע"י מילה בסלע;934473:מעניין!
לשמור על נישואים לפי ההלכה (התבוללות!! אני כחרדי נאבק על נכדו של שכני הפוקר שלא ינשא לרוסיה, ושאם יום אחד ירצה לחזור בתשובה לא יצטרך לעבור גיור לחומרא!!),
אני שכן נמנית על הקהל הטבעי של ג' או שס' (מהציבור החרדי) לא השתכנעתי עדיין . (אבל עושה מה שמורים לי רבותי)נכתב ע"י album;934478:הקמפיין נועד לעורר את הציבור החרדי ולא נועד למשוך קולות מהציבור הכללי...
נכתב ע"י רותי12;934466:אני כצופה מן הצד שלא מצביעה מטעמים עקרוניים ( אני לא סאטמר ולא מאה שערים ) לא השתכנעתי מכל הכרזות שכדאי להצביע.
אף אחת לא דיברה אלי מהנקודה שבגללה אני לא מעונינת להצביע
נכתב ע"י רותי12;934482:אני שכן נמנית על הקהל הטבעי של ג' או שס' (מהציבור החרדי) לא השתכנעתי עדיין . (אבל עושה מה שמורים לי רבותי)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: