עזרה דחוף!! תינוקת שלא רוצה בקבוק!

אלי חיים הכהן

משתמש פעיל
תנסי לקחת פיטמה לבקבוק עם חור נוסף,
היה לי אותו דבר עם הבת שלי עד שניסתי מידה יותר גדולה ופתאום היא הסכימה, כנראה שלא נכנס מספיק לפה אז לא היה לה עצבים למצוץ

LEVAVOT

משתמש פעיל
@פריגוד
מנסיון אישי...
אל תילחצי. גם לא מכל מה שאנשים כתבו לך פה...
משתפת- עם הבן שלי התחלתי מהיום הראשון עם בקבוק אחד לפחות ביום. עד גיל חודשיים זה הלך, בשניה שהוא למד לסרב- לדחוף את הבקבוק ולצרוח עד שיקבל משהו אחר- הוא העיף את הבקבוק.
ושום מטפלת לא עזרה כדי להכריח אותו... הוא היה אצל אמא שלי שהייתה נותנת לו תמיד בקבוקים, אבל ברגע שחזרתי לעבודה והוא כבר ידע לסרב- לא עניין אותו כלום.
אז כל מה שיכתבו לך- למה לא ניסית קודם ותחליפי אלף סוגי בקבוקים- לא רלוונטי.
כן יכולה להוסיף שיש פטמות מהירות ואיטיות שאולי באמת זרימה יכולה להשפיע על ילד, אבל את מדברת על מצב שרק רואה את הבקבוק ומבינה, אז זה לא רלוונטי.

מה כן?
ראשית- היא יודעת להשלים לעצמה את כל מה שהיא צריכה(כמובן לשים לב שזה אכן קורה ולא ח"ו מגיע להפרעת אכילה וירידה במשקל). אצלי הוא הפך לילה ויום, כלומר- בבוקר היה אצל המטפלת ולא אכל - כמו שבלילה לא אוכלים, ומיד כשהגעתי הביתה היה אוכל כל 3 שעות- גם לאורך כל הלילה.
כמובן שהיו מספר ימי הסתגלות למצב החדש וכן נתנו לו מעט חלב במזרק- אופציה שכמובן המטפלת צריכה להיות עם נכונות.
בגיל 4 חודשים עברנו לטעימות ואז היה למטפלת קצת יותר מגוון של הצעות בשבילו, ולאחר כשבועיים הוא עבר רק למוצק אצל המטפלת- הייתה לו ארוחת גרבר או מרק ירקות וארוחת מעדן גמדים.

אפשרות נוספת- תנסי לתת לו מבקבוק של מבוגרים - של מי עדן עם הפקק שמרימים.
אצל הילדים שלי מגיל מאד קטן זה עובד. אפילו תתחילי פשוט עם קצת מים תוך כדי שאת שותה מהבקבוק- אני מאמינה שהיא לוטשת עיניים כשזה קורה, ואח"כ אפשר לשים שם חלב.

עוד אפשרות- בקבוק עם קש מובנה למציצה.
זה דורש קצת יותר מאמץ מצידך- את צריכה לשים לה את הקש בתוך הפה ולהראות לה תנועות של מציצה עד שהיא תחקה אותך ותשתכנע למצוץ. ברגע שיכנס לה מים לתוך הפה פעם פעמיים היא תקלוט איך למצוץ מקש והם מאד אוהבים את זה.
האמת שלא ניסיתי את זה בגיל 3 חודשים אבל בגיל חצי שנה כן. אולי שווה לך לנסות כבר עכשיו.

נ.ב. אני לא בעד טומי טיפי- הם גורמים לילד הרבה פעמים להפסיק עם הנקה. (מהכרות קרובה עם מקרים)

סליחה על החפירה, אבל אני כ"כ מזדהה... (אצלי זה 2 ילדים, אחד לא מוצץ ולא בקבוק, השני רק התנגד לבקבוקים, היה בקבוק שאיכשהוא הסכים וביום שניסינו מטרנה- העיף לסל וחסל)

ועוד משהו- הבן השני אכן עבר בין מספר מטפלות עד שהגענו לאחת שהכילה אותו עם ה"בעיה" והתמודדה מצוין עם המוצקים והמזרק. קצת משחק אבל כשהיא ראתה שהילד רגוע ועולה במשקל מבחינתה הכל היה בסדר.

שירה 34

משתמש מקצוען
אצלי, חלק מהילדים ג''כ לא הסכימו בקבוק
ובגיל 4 חודשים התחילו טעימות
ומהר מאוד הם התבססו על גרברים מרקים וכו'.
וכמעט לא נגעו בבקבוק.
והשלימו הכל בהנקה כל הערב והלילה..

סלט פרות

משתמש פעיל
מקפיצה..

הבת שלי לא לוקחת מוצץ ואני עכשיו מנסה להרגיל אותה לבקבוק..
זה קשה,
אני ניסיתי לתת לה כשהיא ממש רעבה וזה לא הלך לי. היא צרחה 45 דקות והייתי עקשנית , אבל זה לא כ"כ עזר..
אני שמעתי שעדיף שהבת לא תהיה כ"כ מורעבת, כי אז זה עושה לה התניה שלילית בקשר לבקבוק..
זה צריך לבוא בדרך חוויתית ולא קשה..
גם לנו בתור אמהות זה קשה מאוד וגם להם..
אני ממש בלחץ מזה, במיוחד שגם אצלי המטפלת מאוד לחוצה מזה, והיא עוד שאלה אותי "היא ילדה רגועה או שזה עיסקת חבילה.. ?"
צריך לזכור שאין כמו תפילה שהכל יסתדר , ושהמטפלת תהיה שליחה טובה..
אבל אולי יש לכם עוד טיפים והמלצות?
אני מנסה לתת לה בבקבוק של אוונט.. ניסיתי גם של מאמ ולא כ"כ הלך וגם בטומי טיפי.

פריגוד - מה עשית בסוף? איך הסתדרת?

ה' אוהב אותך

משתמש מקצוען
מקפיצה..

הבת שלי לא לוקחת מוצץ ואני עכשיו מנסה להרגיל אותה לבקבוק..
זה קשה,
אני ניסיתי לתת לה כשהיא ממש רעבה וזה לא הלך לי. היא צרחה 45 דקות והייתי עקשנית , אבל זה לא כ"כ עזר..
אני שמעתי שעדיף שהבת לא תהיה כ"כ מורעבת, כי אז זה עושה לה התניה שלילית בקשר לבקבוק..
זה צריך לבוא בדרך חוויתית ולא קשה..
גם לנו בתור אמהות זה קשה מאוד וגם להם..
אני ממש בלחץ מזה, במיוחד שגם אצלי המטפלת מאוד לחוצה מזה, והיא עוד שאלה אותי "היא ילדה רגועה או שזה עיסקת חבילה.. ?"
צריך לזכור שאין כמו תפילה שהכל יסתדר , ושהמטפלת תהיה שליחה טובה..
אבל אולי יש לכם עוד טיפים והמלצות?
אני מנסה לתת לה בבקבוק של אוונט.. ניסיתי גם של מאמ ולא כ"כ הלך וגם בטומי טיפי.

פריגוד - מה עשית בסוף? איך הסתדרת?
בלת"ק
ואוו, ממש קשה,בעיקרון היה לי ככה עם הבת שלי לפני כמה שנים ורק בקבוק של לנסינו עבד(הוא מוגדר בתור בקבוק לסרבנים)
עוד עצה אולי תנסי שמישהו אחר ייתן לה את הבקבוק ולא את.
עכשיו אחרי החופש כשהבן שלי בן .8.5 חודשים התרגל רק להנקה אני מנסה לתת לו בקבוק ולא מסכים בשו"א (והיה במעון איזה חודשיים)
אבל אם בעלי או מישהו אחר נותן לו אז יודע שאין אופציה אחרת...
בהצלחה!

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
אצלנו גם, בת שנה וחודשיים עקשנית מאוד, לא רק אנטי בקבוק (כולל לנסינו), אלא לא מכניסה כמעט כלום.
היא אמורה להתחיל מעון בשבוע הבא, אבל ככל הנראה יקראו לנו לבוא לקחת אותה חזרה לפני שתתייבש. (כבר עשו לנו את זה עם ילדה אחרת).
אי אפשר ככה לצאת לעבודה, אלא אם כן יש מטפלת שגרה ליד העבודה שתביא אותה לעבודה בהפסקה להנקה...

מה שכן נוח בזה שאין חשש שהיא תבלע חפצים וגופים זרים פשוט כי היא לעולם לא תכניס משהו לפה שלה שסגור על מנעול ובריח... (לפעמים היא כן תאכל מעט לחם או פריכייה או משהו חסר טעם אחר, זה סוג של טעם מעניין שאוכל רק דברים לבנים קשים בלי טעם ובלי תוספת.

אורית שמואלי

משתמש פעיל
מה שאצלי עבד
אחרי כמעט הרמת ידיים
פטמה של בקבוק ח"פ שמביאים לפגים בביה"ח (המטפלת הצדיקה השיגה לה)
מדובר בפטמה מאד קטנה
עזר פלאים....

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
יש דרך להשיג את הפטמות הח"פ האלו?

אורית שמואלי

משתמש פעיל
בית חולים/ בית החלמה
או מישהו פה מפרוג שיעזור לך....
אגב, בפטמה ממש לא השתמשנו בתור ח"פ
זה היה יקר המציאות
ונשטף כמו כל בקבוק רגיל
אאל"ט הפקק התלבש על בקבוק רגיל מהסוג הכי פשוט

להסכים

משתמש פעיל
קחי בחשבון שבגיל ארבעה חודשים לגיטימי לגמרי שלא לאכול במשך 8 שעות רצופות, בדכ תינוקות עושים את זה בלילה, תינוק שעושה את זה ביום ישלים ארוחותיו בלילה.

וזה לא מסוכן

זאת אפילו בחירה חכמה לתינוק על מנת להתמודד עם צער הפרידה, ושלל השינויים....

בינגרפיק

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
הי שבוע טוב,
אצלי הילדה הרגלתי אותה לקראת חזרתי מחופשת לידה ע''מ שאוכל ללכת לעבודה בראש שקט.
התחלתי כבר שהיא בת 5 שבועות

יהודיה בנשמה

משתמש צעיר
שמישהו אחר יתן לה בקבוק.
לא את.
בדוק ומנוסה.
בתור מטפלת בתינוקת לשעבר, היו אמאות שהתינוקות שלהם לא לקחו מהם בקבוק והתפנקו ולא עזר שוםםםם דבר אבל כשהתינוקות שלהם היו אצל אחרים ולא מול האמא אז הם כן שתו מבקבוק....
הענין שהמטפלת הודיעה שהיא לא מקבלת תינוק שלא לוקח בקבוק....
היא לא אמורה לדעת שאצלך הילדה לא לוקחת בקבוק... לילדה לא תהיה ברירה היא בטוח תשתה וגם אם לא אז מקסימום תצאי באמצע עבודה אליה, זה עדיף מאשר שלא תלכי לעבודה בכלל ותהיי כבולה כל היום איתה.

חללית---

משתמש רשום
בלת"ק
מנסיון של סרבנית על---
מסכימה בבקבוק של לנסינו (יש לך אפשרות להזמין ערכה באתר שלהם במחיר ממש טוב הרבה יותר זול מחנויות)
לנסות כשממש רעבה

סלט פרות

משתמש פעיל
נכון.
השאלה אם עדיף לקנות בקבוק של לנסינו?
לא בא לי להוציא עוד כסף אם גם אותו היא לא תיקח, הוא באמת מומלץ?
קניתי לה מלא בקבוקים. וכלום.. לא רוצה וזהו..

חללית---

משתמש רשום
נכון.
השאלה אם עדיף לקנות בקבוק של לנסינו?
לא בא לי להוציא עוד כסף אם גם אותו היא לא תיקח, הוא באמת מומלץ?
קניתי לה מלא בקבוקים. וכלום.. לא רוצה וזהו..
גם אני ניסיתי כמה סוגים
ורק בזה רצתה
קחי את זה, ערכת התנסות

ויש עוד כמה אחוזי הנחה לנרשמים חדשים באתר

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה