אוהב גם מוזיקה
משתמש פעיל
באמת? הם מסכימים להחזיר סתם כך? או שאמרת להם סיבה טובה?כן, דרך השירות לקוחות
באמת? הם מסכימים להחזיר סתם כך? או שאמרת להם סיבה טובה?כן, דרך השירות לקוחות
יש לך מקיטה? אז מה השאלה? ברור שמקיטה.קניתי בטעות את המברגה של משנס
מתלבט אם להשאיר או למכור ולקנות בטריה למקיטה שיש לי
אפשר להחזיר כל מוצר, בתנאים הקבועים בחוק.באמת? הם מסכימים להחזיר סתם כך? או שאמרת להם סיבה טובה?
אולי אתם יודעים איך מחברים לזה את החלק הקודח?קניתי את זה במכירה האחרונה ודווקא אני ממש מרוצה
איכותי וטוב לשימוש בייתי
איזה כלי מדובר מברגת אימפקט או מקדחהאולי אתם יודעים איך מחברים לזה את החלק הקודח?
מברגת אימפקטאיזה כלי מדובר מברגת אימפקט או מקדחה
אוקימברגת אימפקט
יש לה בראש מקום להכניס חלקים של הברגה שנתפסים ע"י קפיץ, השאלה איך איך מרכיבים שם את החלק של המקדחה. (אני הכרתי רק את המברגה/מקדחה שמהדקים את החלקים ע"י סיבוב ולא קפיץ).אוקי
אז איפה הסתבכתם?!
זה הבנתי, השאלה איך מכניסים שם חלקים של מקדחה?מסביב איפה שמכניסים את בביט יש עיגול שחור דוחפים אותו לכיוון פנימה ואז מכניסים את הביט ומשחררים את השחור וככה הוא נועל את הביט בפנים
איזה חלקים העגולים החלקים ולא המשושים?!זה הבנתי, השאלה איך מכניסים שם חלקים של מקדחה?
האמת לא כ"כ הבנתי את השאלה...זה הבנתי, השאלה איך מכניסים שם חלקים של מקדחה?
בדיוק! זה מה שרציתי לדעת.צריך מתאם מיוחד.
אוווו...... סו"ס.....בדיוק! זה מה שרציתי לדעת.
אז קונים את זה בנפרד? ואיפה?
תודה
כמו שכתבתי למעלהקניתי במשנת יוסף את כל זה והיה ברור לי שיש שם גם מתאמים
יש לקנות קודחים שמתחברים לאימפקט ללא מתאם? ואם כן, איפה קונים אותם? בכל טמבור? ומה המחיר שלהם?אגב, סתם שאלה למה פשוט לא לקנות ביטים לאימפקט?!
לדעתי האישית, המתאם לוקח כוח מיותר וסתם מסרבל...
שוב, לדעתי זה יותר הרבה יותר פרקטי ונוח.יש לקנות קודחים שמתחברים לאימפקט ללא מתאם?
ברור, בכל טמבור...ואם כן, איפה קונים אותם? בכל טמבור? ומה המחיר שלהם?
אז בעצם כל החבילה שקניתי מיותרת? כי חלקים למברגה יש לי כבר במברגה (יש שם מגוון גדלים) וחלקים למקדחה אני יכולה לקנות מותאמים למברגה הזאת בטמבור?כמו שכתבתי למעלה
בסט הזה חלק מתאים למברגת אימפקט וחלק למקדחה
מה כותבים כדי למצא אותו בסין?בעיקרון לחלק הזה קוראים פוטר והוא נראה כך:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: