או שאולי מישהו יצליח להוריד לי?
אלפי תודות!!!!
יש כאן בפרוג כל כך הרבה עצות איך להוריד מיוטיוב
ממליץ מאוד על זה:
SaveFrom.net helper
הרחבת דפדפן מדהימה. מוריד הכל בלחיצת כפתור.
בבקשה תפסיקו להאשים את נטפרי
או שאולי מישהו יצליח להוריד לי?
אלפי תודות!!!!
תוסף גרוע יש טובים ממנו בכרוםיש כאן בפרוג כל כך הרבה עצות איך להוריד מיוטיוב
ממליץ מאוד על זה:
SaveFrom.net helper
הרחבת דפדפן מדהימה. מוריד הכל בלחיצת כפתור.
בבקשה תפסיקו להאשים את נטפרי
הוזכר לפחות 4 פעמים באשכול.יש את זה
@תוספי עימוד לוורד
אני באמת הרבה זמן משתמש בתוכנה הזו, אבל עכשיו התקנתי אותה מחדש והיא פשוט לא פועלת לי אחרי שאני שם סרטון והיא מזהה אותו אני לא מצליח לבחור פורמט/איכות ואחרי 3 דקות היא כותבת שגיאה טז משימה בוטלה, אולי תוכל לעזור לי עם זה? כמעט מיואש מרוב הפעמים שמחקתי והתקנתי ועדכנתי ומה לא?!
כמובן זה רק דוגמא וכל אחד יכול לבחורתוסף גרוע יש טובים ממנו בכרום
בכל מקרה הוא לא מוריד מהיוטיוב ולא רק משם
זה העניין שכל התוספים למיניהם טובים להורדת סרטונים מאתרי חדשות לא מהיוטיוב,כמובן זה רק דוגמא וכל אחד יכול לבחור
העיקרון הוא שהרחבת דפדפן הרבה יותר פשוט מאשר התקנת תוכנות
בהצלחה
אם כך הבעיה היא במחשב שלךזה העניין שכל התוספים למיניהם טובים להורדת סרטונים מאתרי חדשות לא מהיוטיוב,
מנסיוןן של מי שהתקין למעלה מ13 תוספים כאלה
כל ה13 תוכנות? הגזמתאם כך הבעיה היא במחשב שלך
כי אני משתמש בזה רק ביוטיוב ובכמה מחשבים וזה עובד
[אולי תעבור לדפדפן EDGE]
@תוספי עימוד לוורד קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה, איזה קישור שני? יש לי קליטה של 20 מגה בערך (אופייני בנטפרי, נראה לי) ועד המחשב החדש זה עבד ממש מהר!
למה לא להוריד מכאן וזהו?
הכי פשוט. הכי קל...
אפשר או ע"י קישור או ע"י תאור-גם לשמיעה וגם לצפיה
הורדת שירים מיוטיוב - הורדה מיוטיוב - שירים להורדה מיוטיוב
הורדת שירים מיוטיוב - שירים להורדה מיוטיוב בקלות וביעילות למחשב, ניתן להמרה ל-mp3,wmv,mp4,avi 3-וGP . הורדה מיוטיוב , הורדה מהירה ללא הגבלה .www.xn----5hccebza6a1gejk.com
כבר הרבה זמן לא עובד...יש לאלו בנטפרי הורדה בשם TAMAR עובד מצוין!!
@תוספי עימוד לוורד שלחתי לנטפרי הקלטת תעבורה אבל יכול להיות שזה קשור להודעה שמופיעה לי בפתיחת היישום שחסר גופן? (מצו"ב) התעלמתי ממנה עד עכשיו כי אין לי מושג מה לעשות לגבי זה ואיך מורידים אותו..צפה בקובץ המצורף 1535432
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: