עזרה דחוף לי מאד!!! איך אפשר להוריד סירטון מיוטיוב אם יש לי נטפרי?

מצב
הנושא נעול.

הספרן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
יש כאן בפרוג כל כך הרבה עצות איך להוריד מיוטיוב
ממליץ מאוד על זה:
SaveFrom.net helper
הרחבת דפדפן מדהימה. מוריד הכל בלחיצת כפתור.

בבקשה תפסיקו להאשים את נטפרי
תוסף גרוע יש טובים ממנו בכרום
בכל מקרה הוא לא מוריד מהיוטיוב ולא רק משם

סופר חיובי

משתמש מקצוען
בלת"ק
יש את זה

קבצים מצורפים

• 1703592059467.png
    1703592059467.png
    KB 28.9 · צפיות: 28
נערך לאחרונה ב:

israel0548455

משתמש רשום
@תוספי עימוד לוורד
אני באמת הרבה זמן משתמש בתוכנה הזו, אבל עכשיו התקנתי אותה מחדש והיא פשוט לא פועלת לי אחרי שאני שם סרטון והיא מזהה אותו אני לא מצליח לבחור פורמט/איכות ואחרי 3 דקות היא כותבת שגיאה טז משימה בוטלה, אולי תוכל לעזור לי עם זה? כמעט מיואש מרוב הפעמים שמחקתי והתקנתי ועדכנתי ומה לא?!

@תוספי עימוד לוורד
אני באמת הרבה זמן משתמש בתוכנה הזו, אבל עכשיו התקנתי אותה מחדש והיא פשוט לא פועלת לי אחרי שאני שם סרטון והיא מזהה אותו אני לא מצליח לבחור פורמט/איכות ואחרי 3 דקות היא כותבת שגיאה טז משימה בוטלה, אולי תוכל לעזור לי עם זה? כמעט מיואש מרוב הפעמים שמחקתי והתקנתי ועדכנתי ומה לא?!

חבל שלא פנית אליי.
שגיאת טז זו שגיאה של קליטת סטרימים מהשרת, זה אומר או שהקליטה איטית באופן מזעזע, או שיש תקלה בחסימה, או שהקישור לא תקין.
נסה את הקישור השני של הסרטון, ותבדוק אם זה עובד, אחרת פנה לשירות הסינון שלך עם הקלטת תעבורה.
אנא תפנה אלי או תודיע שוב מה מתקדם, בשביל זה כתוב לשגיאה שם, כדי שיוכלו לנסות להבין מה היא בעה"י.

הספרן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
כמובן זה רק דוגמא וכל אחד יכול לבחור
העיקרון הוא שהרחבת דפדפן הרבה יותר פשוט מאשר התקנת תוכנות
בהצלחה
זה העניין שכל התוספים למיניהם טובים להורדת סרטונים מאתרי חדשות לא מהיוטיוב,
מנסיוןן של מי שהתקין למעלה מ13 תוספים כאלה

ישא ברכה

משתמש פעיל
זה העניין שכל התוספים למיניהם טובים להורדת סרטונים מאתרי חדשות לא מהיוטיוב,
מנסיוןן של מי שהתקין למעלה מ13 תוספים כאלה
אם כך הבעיה היא במחשב שלך
כי אני משתמש בזה רק ביוטיוב ובכמה מחשבים וזה עובד
[אולי תעבור לדפדפן EDGE]

הספרן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
אם כך הבעיה היא במחשב שלך
כי אני משתמש בזה רק ביוטיוב ובכמה מחשבים וזה עובד
[אולי תעבור לדפדפן EDGE]
כל ה13 תוכנות? הגזמת
זה לא משנה אם זה לא יעבוד בכרום גם לא בדפדפן של מייקרוסופט
כנראה שאתה לא בנטפרי?

@תוספי עימוד לוורד קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה, איזה קישור שני? יש לי קליטה של 20 מגה בערך (אופייני בנטפרי, נראה לי) ועד המחשב החדש זה עבד ממש מהר!

כעת תעדכן את התוכנה, הוספתי שם בדיקה כלשהי, תראה איזו שגיאה זה מחזיר כרגע.

לכל סרטון יש שני קישורים, אחד שורת הכתובת (מופיע באתר יוטיוב עצמו), והשני בלחיצה ימנית על הסרטון.

שליש

משתמש פעיל
למה לא להוריד מכאן וזהו?
הכי פשוט. הכי קל...
אפשר או ע"י קישור או ע"י תאור-גם לשמיעה וגם לצפיה

למה לא להוריד מכאן וזהו?
הכי פשוט. הכי קל...
אפשר או ע"י קישור או ע"י תאור-גם לשמיעה וגם לצפיה

האח! בהחלט תמונה חמודה, אך לא שימושית..
1703664177176.png

israel0548455

משתמש רשום
@תוספי עימוד לוורד עשיתי מה שאמרת, גם עדכנתי וגם העתקתי את הקישור השני, לצערי עדיין לא עובד אומנם עם הודעה יותר ברורה (מצו"ב), אני אנסה לפנות לנטפרי אולי זה קשור אליהם אם כי קשה לי להאמין..
‏‏צילום מסך (5).png

israel0548455

משתמש רשום
@תוספי עימוד לוורד שלחתי לנטפרי הקלטת תעבורה אבל יכול להיות שזה קשור להודעה שמופיעה לי בפתיחת היישום שחסר גופן? (מצו"ב) התעלמתי ממנה עד עכשיו כי אין לי מושג מה לעשות לגבי זה ואיך מורידים אותו..
‏‏צילום מסך (6).png

israel0548455

משתמש רשום
@תוספי עימוד לוורד גם נטפרי 'התנערו' הסבירו לי שמרגע שנפתח הסרטון ביוטיוב זה כבר לא קשור אליהם והפנו אותי להמלצות שלהם להוריד מיוטיוב, בקיצור נדפקתי סופית עם הורדה מיוטיוב למחשב הנוכחי.
יש לאלו בנטפרי הורדה בשם TAMAR עובד מצוין!!
כבר הרבה זמן לא עובד...

@תוספי עימוד לוורד שלחתי לנטפרי הקלטת תעבורה אבל יכול להיות שזה קשור להודעה שמופיעה לי בפתיחת היישום שחסר גופן? (מצו"ב) התעלמתי ממנה עד עכשיו כי אין לי מושג מה לעשות לגבי זה ואיך מורידים אותו..צפה בקובץ המצורף 1535432

דבר דבר.

מה שנטפרי אמרו זה שטויות, או שלפקיד לא היה כח או שחסר שם ידע... ברור כמעט במאת האחוזים שזה טאקר איתם והם צריכים להכניס לרשימה הלבנה איזה דומיין או משהו וזה הכל, אבל כח וידע אין כנראה.

לגבי הגופן, אם התוכנה לא הצליחה לעדכן אוטומטית, אז היא אמורה לפלוט את זה לשלחן העבודה, תסתכל שם וכנראה תראה את הגופן, תתקין והשגיאה תפסק, אך אין כל קשר בין זה לתוכנה, זה סתם ענין ויזואלי צדדי בעלמא, ואולי בהמשך נסדר את זה איה"י, שלא יצטרכו להתעסק עם זה.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה