עזרה דחוף לי מאד!!! איך אפשר להוריד סירטון מיוטיוב אם יש לי נטפרי?

מצב
הנושא נעול.

אברם לחי

משתמש חדש
תחפשי ביוטיוב יוטיוב נטפרי להורדה יש שם את תחומים תכנסי ליפית הקישור הראשון הוא הכי קל אני משתמש איתו כבר הרבה זמן וזה הכי טוב שיש על פי מה שאני מכיר

הספרן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יוצרי ai

הספרן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
תחפשי ביוטיוב יוטיוב נטפרי להורדה יש שם את תחומים תכנסי ליפית הקישור הראשון הוא הכי קל אני משתמש איתו כבר הרבה זמן וזה הכי טוב שיש על פי מה שאני מכיר

מי שיש לו שאלות, תראו את הסרטון הזה, זה יפתור לכם הרבה:

זה ממש לא פתוח בנטפרי

מישחושב שזה חסימה של נטפרי אז כנראה אינו יודע איך נטפרי עובד, אם זה חסום, לא משנה ממי, אז זה מופיע כחסימה של נטפרי, לשלוח לבדיקה זה דברים בטלים, זה חסום בכל האינטרנט, כי אין את הסרטון!

בנטפרי זה עובד שאם זה חסום כבר מסיבה אחרת אז זה מופיע כחסימה שלהם.

1703802885965.png

הספרן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
2 תוכנות להורדה ביוטיוב למנויי נטפרי
ממליץ בחום ומניסיון
1. על התוכנה היחידה בנטפרי שאפשר להוריד באיכות גבוה כולל פלייליסט 4K Video Downloader
להלן קישור ישיר וחינמי

2. על התוכנה הישנה של מכון כתר תורה
ומכיוון והתוכנה הישנה לא זמינה בגוגל דרייב מאז שיצאה החדשה (שלדעתי פחות מומלצת עד שיתקנו את הבאגים)
העליתי את קובץ ההתקנה

קבצים מצורפים

• הורדה מהירה מיוטיוב - מכון כתר תורה.zip
    1.6 MB · צפיות: 45

אברהם בן

משתמש מקצוען
2 תוכנות להורדה ביוטיוב למנויי נטפרי
ממליץ בחום ומניסיון
1. על התוכנה היחידה בנטפרי שאפשר להוריד באיכות גבוה כולל פלייליסט 4K Video Downloader
להלן קישור ישיר וחינמי

2. על התוכנה הישנה של מכון כתר תורה
ומכיוון והתוכנה הישנה לא זמינה בגוגל דרייב מאז שיצאה החדשה (שלדעתי פחות מומלצת עד שיתקנו את הבאגים)
העליתי את קובץ ההתקנה
לחצתי על הקישור, הורדתי,
מה הלאה???

הספרן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
לחצתי על הקישור, הורדתי,
מה הלאה???
איזה קישור הראשון או השני?
על הראשון תתקין אותו (בד"כ נמצא בתיקיה הורדות סמל הקובץ עגול ירוק וענן בתוכו) ותפעל לפי ההוראות
על השני תשלוף אותו מקובץ הזיפ, ותתקין אותו (פשוט ללחוץ עליו וזהו)

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה