זה נקרא שפתחתי סכסוך?דבר ראשון לבקש הארכת הגנה מהמוכר
אם הוא לא עונה וזמן סיום ההגנה מתקרב- לא להסס לפתוח סכסוך.
זה נקרא שפתחתי סכסוך?דבר ראשון לבקש הארכת הגנה מהמוכר
בלכאורה כן.זה נקרא שפתחתי סכסוך?
צפה בקובץ המצורף 332555
דבר ראשון לבקש הארכת הגנה מהמוכר
הכנסתי מס' חבילה שמתחילה -LP עם הרבה מספרים, שבדואר ישראל אין עליה נתונים, ובאליאקספרס כתוב לי שהחבילה הגיעה ליעד.http://tracking.directlink.com/multipletrack-client2.php
זה האתר. מכניסים את המספר מעקב בשורה השנייה, התחתונה
אני בדקתי באתר הזה על חבילה וכתוב שהיא הגיעה לארץ,http://global.cainiao.com
אבל זה האתר הכי טוב בעולם לבדיקת מספרי מעקב!!!!
לא לחכות להודעה מהדואר...
פשוט לעקוב דרך האתר הזה.
למרות שבמקרה שלך גם כאן לא מובא שם בית העסק...
למה את לא פותחת סכסוך??אני בדקתי באתר הזה על חבילה וכתוב שהיא הגיעה לארץ,
הלכתי לדואר ישראל והם אומרים שיש טעות במס' מעקב זה מתחיל ב-LP+15 מספרים ובדואר אמרו לי שזה מס' מידי ארוך, מה עושים זה הזמנה מלפני 5 חודשים והמוכר כל הזמן כותב להתאזר בסבלנות ובנתיים הוא לא מוכן לעשות החזר כספי?
הכנסתי מס' חבילה שמתחילה -LP עם הרבה מספרים, שבדואר ישראל אין עליה נתונים, ובאליאקספרס כתוב לי שהחבילה הגיעה ליעד.
אבל באתר הזה שהבאת כתוב לי שהמספר לא קיים,
ובאתר השני לא נותן לי מס' מעקב תקין.
איך הצלחת למצוא מידע על החבילה של מנוחהלה?
מה המספר מעקבאני בדקתי באתר הזה על חבילה וכתוב שהיא הגיעה לארץ,
הלכתי לדואר ישראל והם אומרים שיש טעות במס' מעקב זה מתחיל ב-LP+15 מספרים ובדואר אמרו לי שזה מס' מידי ארוך, מה עושים זה הזמנה מלפני 5 חודשים והמוכר כל הזמן כותב להתאזר בסבלנות ובנתיים הוא לא מוכן לעשות החזר כספי?
ומה קורה אם עבר הזמן לפתוח סכסוך?
יש לי איך לקבל את הכסף שלי חזרה??
פתחתי, אבל הוא כל הזמן כותב שזה בדרך, היה מוכר אחד שגם כתב אבל לבסוף אחרי כמה חודשים החזיר.למה את לא פותחת סכסוך??
אני לא בודקת ולא מחכה, מיד כשעובר הזמן אני מבקשת את הכסף והם מחזירים!!
אחכ לא יהיה לך עם מי לדבר!!
מספר מעקב RG689612952CNמה המספר מעקב
מספר מעקב RG689612952CN
תוכל לבדוק בשבילי?!
צירפתי לך תמונה מתוך אתר המעקב, שהפריט נמצא בארץ היעד, כלומר זה כאן בארץ. צריך שמישהו יתעורר שם במודיעין ויריץ לך את זה. אם זה היה עם מספר מעקב נורמלי ותקין היה בידי לעורר , אך לצערי...
טוב, את זה כבר ראיתי לבד.צירפתי לך תמונה מתוך אתר המעקב, שהפריט נמצא בארץ היעד, כלומר זה כאן בארץ. צריך שמישהו יתעורר שם במודיעין ויריץ לך את זה. אם זה היה עם מספר מעקב נורמלי ותקין היה בידי לעורר , אך לצערי...
אבל בכל אופן אבדוק עם הגורמים הרלוונטיים מחר אם כן אפשרי בכל זאת.
להבא אם מזמינים מאליאקספרס תמיד אפשר לבחור בשיטת משלוח אחרת ממה שהמוכר מציע, ואז מקבלים מספר מעקב נורמלי ותקין, זה אמנם עולה דולר אחד או שניים אבל זה שווה כדי לחסוך עוגמת נפש מיותרת.
טוב, את זה כבר ראיתי לבד.
אבל קודם למנוחלה הבאת מס' מעקב תקין לפי המס' הזה.
למוצר שעולה דולר או שניים לא שווה לי לשלם על משלוח...
תודה בכל אופן.
הזמנתי לפני המון זמן ושתי השמלות האחרות כבר הגיעו לפני חודש וזו לא ,על פי אתרי מעקב זה נשלח מסין לעבר ישראל, יותר מזה אין מידע.
מתי הזמנת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: