לא עבד לי מעולם!!!אכן זה מעצבן אבל,
כאשר החבילה בדרך לארץ אלינו דואר ישראל שולח מייל ונותן אפשרות להסיט את החבילה לכל נקודת מסירה שבוחרים
הם מדגישים שלאחר הגעת החבילה לארץ לא ניתן להסיט אותה
מנסיון זה עובד יעיל
לא עבד לי מעולם!!!אכן זה מעצבן אבל,
כאשר החבילה בדרך לארץ אלינו דואר ישראל שולח מייל ונותן אפשרות להסיט את החבילה לכל נקודת מסירה שבוחרים
מנסיון זה עובד יעיל
גם קיבלתי שם, מישהו יודע אם אפשר להשתמש בשירות שלחו עד אלי לכמה חבילות ביחד? באותו מחיר?למרות שבחרתי מרכז חלוקה בבני ברק, קבלתי הפניה למרכז מיון ברח' האצל ברמת גן, הם פתוחים עד 16:00, הגעתי ב15:00, היה שם תור ארוך מחוץ למבנה (וגם בתוך המבנה) של אנשים בעלי חזות בני ברקית, שאלתי את אחד הממתינים אם כך זה כל יום, והוא ענה לי שבטלו את מרכזי החלוקה בבני ברק. פניתי לאחורי והלכתי, בדרך אספתי טראמפיסט והוא סיפר לי שהמתין בתור למעלה משעה. איך אומר שר התקשורת, לשופט עמית הפתרונים.
הייתי שם היוםלמרות שבחרתי מרכז חלוקה בבני ברק, קבלתי הפניה למרכז מיון ברח' האצל ברמת גן, הם פתוחים עד 16:00, הגעתי ב15:00, היה שם תור ארוך מחוץ למבנה (וגם בתוך המבנה) של אנשים בעלי חזות בני ברקית, שאלתי את אחד הממתינים אם כך זה כל יום, והוא ענה לי שבטלו את מרכזי החלוקה בבני ברק. פניתי לאחורי והלכתי, בדרך אספתי טראמפיסט והוא סיפר לי שהמתין בתור למעלה משעה. איך אומר שר התקשורת, לשופט עמית הפתרונים.
בלת"קיש 3 תחפושות שהזמנתי לגיסתי עם תאריך אספקה 19.3 ושלשתם תקועים במרכז מיון
אחת ללא עידכון כבר מה29.2 כלומר עשרה ימים
יש איך לבדוק שהחבילה לא נאבדה? היא לחוצה שיגיע בזמן. האם עוזר לפנות למוכר?
ואגב כתוב משלוח רשום ולא קיבלתי שום מייל לניווט... (ההזמנה מהחשבון שלי לכתובת שלה)
צפה בקובץ המצורף 1596929
צפה בקובץ המצורף 1596930
צפה בקובץ המצורף 1596931
יש לך אפשרות לצילום מסך איפה בדיוק אני יכולה לשנות נקודת מסירה?אכן זה מעצבן אבל,
מנסיון זה עובד יעיל
בצ'יטה צריך לקבוע תור?וואו ממש מצב נורא!!
הגיעה לי חבילה לדואר ברבי עקיבא ובמשך כשבועיים כל יום מנסה להשיג תור שלא בשעות הבוקר (שגם בבוקר לא כ"כ קל למצוא), עד שנמצא התור המיוחל, ביום המיועד ג"כ צריך לחכות בתורות ארוכים למרות התור המוזמן.
והשיא- שמודיעים באדישות שהחבילה חזרה ליעדה !!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: