יש באשדוד חנות שמוכרת , היום קניתי לעצמי כזה.שלום
מחפשים בדחיפות קערה
באזור בי"ש
י-ם או ב"ב
אם מענין אותכם - נביא פרטים
יש באשדוד חנות שמוכרת , היום קניתי לעצמי כזה.שלום
מחפשים בדחיפות קערה
באזור בי"ש
י-ם או ב"ב
אני ישמח מאוד כי הבנתי שיש מחסוריש באשדוד חנות שמוכרת , היום קניתי לעצמי כזה.
אם מענין אותכם - נביא פרטים
רוזנברג חשמל ,רובע ח, 0504111213אני ישמח מאוד כי הבנתי שיש מחסור
אם עדיין רלוונטי אשמחיש לי בסיס של מיקסר בוש, ללא חלקים למסירה
מבית שמש
מעדיפה למסור את כל החלקים יחד.@דבי ו אשמח לקבל את הקערה לאמא שלי, מהיכן את בירושלים?
@דבי ו אשמח לקבל את החלקים, איפה אתם בירושלים?למי שמעוניין, לא מזמן התקלקל לי מעבד מזון בראון ויש לי את כל החלקים למסירה. ייתכן וגם ניתן לתקן את המנוע, אבל לא ניסינו. השתמשתי רק לפרווה. נמצא בירושלים.
אני נמצאת בכמה אזורים במשך השבוע. באיזה איזור אתם?@דבי ו אשמח לקבל את החלקים, איפה אתם בירושלים?
באזור בר אילן -עזרת תורהאני נמצאת בכמה אזורים במשך השבוע. באיזה איזור אתם?
מחר ברמת אשכול זה טוב?באזור בר אילן -עזרת תורה
כן, את יכולה ליצור קשר עם 0548464789?מחר ברמת אשכול זה טוב?
אם עדיין רלוונטי - אשמח לפרטי התקשרותלמי שמעוניין, לא מזמן התקלקל לי מעבד מזון בראון ויש לי את כל החלקים למסירה. ייתכן וגם ניתן לתקן את המנוע, אבל לא ניסינו. השתמשתי רק לפרווה. נמצא בירושלים.
אם רלוונטי עדייןלמי שמעוניין, לא מזמן התקלקל לי מעבד מזון בראון ויש לי את כל החלקים למסירה. ייתכן וגם ניתן לתקן את המנוע, אבל לא ניסינו. השתמשתי רק לפרווה. נמצא בירושלים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: