עזרה דחוף- חלק חילוף למעבד מזון בראון

גלי גל

משתמש רשום
אשמח מאד גם לקערה
האם ניתן לתקן/להחליף את חלק הפרפר שבתחתית הקערה?

דבי ו

משתמש מקצוען
למי שמעוניין, לא מזמן התקלקל לי מעבד מזון בראון ויש לי את כל החלקים למסירה. ייתכן וגם ניתן לתקן את המנוע, אבל לא ניסינו. השתמשתי רק לפרווה. נמצא בירושלים.

~רחלי~

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
@דבי ו אשמח לקבל את הקערה לאמא שלי, מהיכן את בירושלים?

DL

משתמש רשום
למי שמעוניין, לא מזמן התקלקל לי מעבד מזון בראון ויש לי את כל החלקים למסירה. ייתכן וגם ניתן לתקן את המנוע, אבל לא ניסינו. השתמשתי רק לפרווה. נמצא בירושלים.
@דבי ו אשמח לקבל את החלקים, איפה אתם בירושלים?

עפולאיי

משתמש צעיר
אני צריך את הגומי שיושב בתחתית של הבלנדר של הקנווד (החדשים).
יש שם גומי שבסוף ההברגה (שעליה מתברג הכוס זכוכית),
נתפס לי ונקרע בהפעלה,
אשמח לדעת איך ניתן להשיג

Ok - מירי טריטל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אם עדיין רלוונטי - אשמח לפרטי התקשרות

יצחק פנחס

משתמש פעיל
עריכה תורנית
ניתן להשיג מנוע של מעבד מזון בראון 3205 ועוד חלקי חילוף של מעבד מזון בראון.
בטלפון 02-5681713

leha19

משתמש רשום
אם רלוונטי עדיין
איזה דגם
הלך לי כרטיס אלקטרוני

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה