נמסר הכל,יש לי למסירה מחזיק דסקיות,
וגם את הדיסקיות עצמן, למי שצריכה
דוחף
ואת המכשיר עצמו (הגוף, המנוע)
אפשר לקבלו באחיסמך/מודיעין עילית/ בני ברק
אין לי אפשרות לשלוח הודעה פרטית, המייל שלי a0548999888 שטרודל גימייליש את החלקים האלו בראון הדגם הכפול הישן.
פרטים באישי.מפרט טכני מעבד מזון Braun K700 בראון מוצר ארכיון - זאפ השוואת מחירים
לפניכם מפרט טכני של מעבד מזון Braun K700 בראון. כל הנתונים שחייבים לדעת כדי לבחור נכון! זאפ השוואת מחירים מציגים לכם את כל המידע שעוזר לכם להשוות.www.zap.co.il
- בסיס מנוע הכפול
- סכין של הגדול
- מחזיק דיסקיות
- חלק של מסחטת מיצים קשים
- הדיסקיות עצמם
- חלק של ציפס'
- מכסה
- דוחסן
- מקציף ולישה
- הכלי הגדול -הציר שמחבר בין הכלי למנוע נשבר הקטן לא קיים.
עדיין רלוונטי?יש את החלקים האלו בראון הדגם הכפול הישן.
פרטים באישי.מפרט טכני מעבד מזון Braun K700 בראון מוצר ארכיון - זאפ השוואת מחירים
לפניכם מפרט טכני של מעבד מזון Braun K700 בראון. כל הנתונים שחייבים לדעת כדי לבחור נכון! זאפ השוואת מחירים מציגים לכם את כל המידע שעוזר לכם להשוות.www.zap.co.il
- בסיס מנוע הכפול
- סכין של הגדול
- מחזיק דיסקיות
- חלק של מסחטת מיצים קשים
- הדיסקיות עצמם
- חלק של ציפס'
- מכסה
- דוחסן
- מקציף ולישה
- הכלי הגדול -הציר שמחבר בין הכלי למנוע נשבר הקטן לא קיים.
אפשר קישור?
אני רוצה! רלוונטי?הזמנתי מאמזון מחזיק דסקיות ב19$ אתמול. עכשיו שכנה אמרה לי שיש לה את החלק למסור לי.
אם א"א לבטל את ההזמנה, מישהי מעוניינת לקנות ממני את המחזיק דסקיות?
אפשר קישור?
כמה זמן לוקח להגיע?
ההזמנה בוטלה.אני רוצה! רלוונטי?
כמה זמן עד שמגיע?
נתקעתי עם אותה בעיהגם לי נשבר חלק שנמצא בבסיס המכונה בראון, עליו מעמידים את המכיל, אם יש למשהו את הבסיס , אולי התקלקל המנוע, אשמח לשמוע..
נמסר הכל,
נשארו לי רק הסכינים (של המחזיק דיסקיות)
נשמח מאוד לקבל!יש את החלקים האלו בראון הדגם הכפול הישן.
- הדיסקיות עצמם
תרשום טלפון או מייל או באישינשמח מאוד לקבל!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: