תודה רבה! אני מחפשת את זה המון זמן ובארץ זה לא קיים.הזמנתי לאחרונה מאלי-אקספרס ב-83 (אחרי קופונים). הגיע בדיוק כמו המקורי. תוך חודש.
צפה בקובץ המצורף 1572158
113.92₪ |לבראון/Borang בישול מכונה אביזרי K600 FP3010 3205 מובנה מגש סכין מחזיק אבזרים| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אשמח מאד מאד לקבל את המעמד לדיסקיות והמכסה העליוןיש לי מעבד מזון בראון הדגם עם ה2 חלקים הישן נראה לי 3002
יש לי את כל החלקים למסירה חוץ מהקערות בסיס.
באמזון אפשר לבטל כל עוד שזה לא נשלח.הזמנתי מאמזון מחזיק דסקיות ב19$ אתמול. עכשיו שכנה אמרה לי שיש לה את החלק למסור לי.
אם א"א לבטל את ההזמנה, מישהי מעוניינת לקנות ממני את המחזיק דסקיות?
אני רוצה מכסהיש גם קערה?
מחפשים שותפים לקנות מכשיר חדש ולהתחלק בחלקי חילוף שלו... פשוט לא משתלם לקנות חלקי חילוף בארץ
יש לי מחזיק דסקיות (בירושלים) וגם אני מחפשת מכסה...אשמח מאד מאד לקבל את המעמד לדיסקיות והמכסה העליון
מהיכן את?
לי יש למסירה דיסקיות חדשות מהאריזה 3 הסוגים (לא ציפס)
יש לך למסירה?יש לי מחזיק דסקיות (בירושלים) וגם אני מחפשת מכסה...
תוך כמה זמן מגיע?הזמנתי מאמזון מחזיק דסקיות ב19$ אתמול. עכשיו שכנה אמרה לי שיש לה את החלק למסור לי.
אם א"א לבטל את ההזמנה, מישהי מעוניינת לקנות ממני את המחזיק דסקיות?
אני רוצה!! איפה בירושלים? יש אפשרות להעביר לבני ברק?יש לי מחזיק דסקיות (בירושלים) וגם אני מחפשת מכסה...
אשמח לקבללי יש למסירה דיסקיות חדשות מהאריזה 3 הסוגים (לא ציפס)
ניסיתי לעשות את זה בעבר, ובסוף ירדתי מהרעיון.קערה עולה בארץ 220 שח יותר חצי מחיר של חדש. (האמת עכשיו בדקתי המחירים האמירו ביותר מכשיר חדש לפני שנתיים זה עלה באזור 380 עכשיו באזור 500)
השאלה אם יש כמה שצריכות חלקי חילוף ונקנה חדש וכל אחת תקנה את החלק היחסי שהיא צריכה למשל מנוע 150 קערה 110 מכסה 60 דוחף 40 כל סכין 30 מתקן לסכינים 60 סכין חיתוך מסתובבת 50 אם יש מסחטה אז עוד 80 מערבל לישה 30 סתם זרקתי מחירים
אבל הרעיון שמכשיר אחד חלק לכמה יוצא יותר שווה. בהערכה שחלקי הפלסטיק אמורים לעלות יותר מהחזקים יותר.
השאלה כמה מוכנים להצטרף ואם לא יהיה הרבה אז המחיר יעלה לכל חלק או שיצטרכו לקנות עוד חלקים להגיע לסך השלם.
מובן הרעיון?
ירושליםאשמח לקבל
מאיפה את?
shironet.prog בגימיילירושלים
תרשמי מייל אם מתאים לך אשלח פרטים ליצירת קשר
רמות/הר חוצביםתוך כמה זמן מגיע?
אני רוצה!! איפה בירושלים?
קורה הזדמנויות אבל לא משהו ידוע כרגעיש אפשרות להעביר לבני ברק?
אכןיש לך למסירה?
אשמח מאד מאדכ
אכן
כתבי לי למייל yael0987 בגי'מיילאשמח מאד מאד
אפשר פרטים לתאם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: