כבר אין לי אפשרות לערוך את הכותרת...דחוףףףףףףףףףףף !!!!!
אחרי בקשת המחילה והסליחה מכל השואלים והנעזרים כאן בפורום נא להמנע , מסגנון הכתיבה הנל (דחוףףףףף וכדו ) , הוא לא מתאים כאן. ואתם עדי , שהעוזרים היקרים כאן בפורום ואני בכללם , משקיעים זמן יקר (תרתי משמע) כדי לנסות לעזור גם ללא ה"דירבונים". בתקווה שאובן כהלכה ושוב , בקשת המחילה אלף פעמים.www.prog.co.il
* עכשיו כבר הכרטיס יצא מהמחשב וזה כותב במצלמה "לא ניתן לגשת לכרטיס"* מה רואים בניהול דיסקים ?
* הסרטות של איזה מצלמה ?
אם הכרטיס לא מזוהה בניהול דיסקים ו/או לא מזוהה במלוא גודלו בניהול דיסקיםעכשיו כבר הכרטיס יצא מהמחשב
קודם הוא כן היה מזוהה, עכשיו הוא יצא מהמחשב, להכניס שוב ולבדוק אם מזוהה?אם הכרטיס לא מזוהה בניהול דיסקים ו/או לא מזוהה במלוא גודלו בניהול דיסקים
אין מה לעשות ברמה הביתית
ומכיוון שזה נצרך לדקות הקרובות אינני רואה מצב שזה יקרה
ולכן הפח הקרוב יהי המקום הטוב ביותר בעבורו
אז תנסה עם קורא אחראני פשוט חושש מהקורא כרטיסים שיש לי, אולי הוא הבעייתי
אם אין לי כרגע קורא אחר:אז תנסה עם קורא אחר
הבעיה היא שכתבת שגם המצלמה לא מזהה אותו
תודה, אמתין להשגת לקורא אחר.* אם אתה חושד שהקורא הורס את הכרטיסים אז למה לנסות שוב עם אותו קורא (מי שאכל שום...)
As a matter of fact
אני כלל לא מבין למה אתה משתמש איתו בכלל, בפרט כשאתה מדבר על חומר חשוב
* דרך חיבור למצלמה... איך זה יעזור אם המצלמה לא מזהה את הכרטיס?
עדיין רלוונטי?תודה, אמתין להשגת לקורא אחר.
כן!עדיין רלוונטי?
אם אתם רוצים שאבדוק בליטה מרחוק תכתבו מייל כאן
ולהכניס את הכרטיס בקורא ההוא שהרס כבר שני כרטיסים?אם אתם רוצים שאבדוק בליטה מרחוק תכתבו מייל כאן
תודה!קצת קשה לנהל כאן שו"ת, לכן ביקשתי מייל
בדרך כלל אפשר לשחזר.מה עושים?
יש הרבה תמונות והסרטות חשובות!!!
צפה בקובץ המצורף 1098196
@משחזר מידע @מחשבים זה אני @משהקפלן
תודה מראש לעוזרים!
תודה!אשמח לעזור תתקינו שליטה מרחוק ותתקשרו
0559745344
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: