קליק ימני על ההתחל
ניהול דיסקים
ותעלי משמה צילום מסך (כשרואים את כל החלון הוה אומר שהוא פתוח על כל המסך)
ניהול דיסקים
ותעלי משמה צילום מסך (כשרואים את כל החלון הוה אומר שהוא פתוח על כל המסך)
לא עבד לי עם התוכנה הזאת יש דרך אחרת לנסות או שזה אבוד לגמרי?בקשה | תוכנת disk drill גירסה 4.4.603 פרוצה
@חכם-וזקן בבקשה, גירסא אחרונה בהתקנה שקטה + סרטון הסבר שחזור קבצים: Disk Drill Pro 4.4.603.0 סרטון הסבר: Recover Deleted Files on Windows 10 in 5 Simple St...mitmachim.top
קובץ rar צריך לחלץ קודם.איך אני פותחת את הקובץ?
מישהו יכול לעזור לי?
תודה
יהיה קצת קשה כשנראה שאין לך ככ ידעיש מישהו שיכול לעזור לי מצילומי מסך או דרך הטלפון?
אני לא יודעת מה זה התוכנה הזאת
ואני לא רוצה שיכנסו לי למחשב
תודה
אם אינכם יודעים לפתוח קובץ RAR...יש לי קצת ידע
אם מדובר בחומר חשוב לא הייתי מתפשר על פחות ממשחזר מידע מקצועייש חנות שיכולה לעשות לי את זה
לא חסר חובבנים שמתיימרים לעשות זאתיש חנות שעושה את זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: