המון תודהכמה דקות הקובץ עולה לדרייב ואשלח לך.
בהצלחה רבה!
אם אפשר לשאול איפה מבצעים את צילום כף היד?
בקופת חולים או בבית חולים? אנחנו עדיין בתחילת הברור...
מבצעים בקופת חולים
המון תודהכמה דקות הקובץ עולה לדרייב ואשלח לך.
בהצלחה רבה!
אם אפשר לשאול איפה מבצעים את צילום כף היד?
בקופת חולים או בבית חולים? אנחנו עדיין בתחילת הברור...
מבינה אותך, אבל פרופ צדיק הוא מומחה בתחום, כעקרון ממה שהבנתי ממנו גם מעל אחוזון 3 לא מביאים הורמון גדילה כי זה פשוט עבירה על החוק, ואם כרגע בגובה ממוצע אז כנראנ שלא חסר הורמון,אבל לאלו שמעל עם האצת גדילה עושים צילום כף יד לחשש שהעצמות יסגרו מוקדם לאורך תקופה,לראות אם יתכן חיזוי של גובה מתחת ל1.60 בבנים, בדיקת הורמון גדילה רובם לא מביאים אותה בלי הוכחה של אחד משתי הגורמים האלו(או מתחת לאחוזון 3, או צפי לקומה נמוכה מאוד מכל מיני סיבות אבל אחרי מעקב )אני מחפשת בנרותתתתת אדוקרינולוג ילדים
בדגש על - אנושיות. מישהו שמוכן להקשיב ולשמוע. סבלני.
וגם - מישהו שמגדיל ראש. לא לוקח אחריות בלי לבדוק. מוציא הפניות לבדיקות (חסר בהורמון גדילה וטסטים אחרים) בקלות.
אם אתם יודעים על רופא שמוציא הפניות לבדיקות בקלות ולא נחשב מאוד מקצועי - זה גם בסדר. אני יכולה ללכת אחר כך עם תוצאות הבדיקות לרופא גדול. לא מדברת על בדיקות דם פשוטות שגם רופא משפחה יכול להוציא אלא על בדיקות מעמיקות שמחייבות הפניה מאנדוקרינולוג ילדים כמו ACTH (סינקאטן), בדיקת חסר להורמון גדילה גם אם הילד מעל אחוזון 3 וכדומה.
כבר הייתי אצל פרופסור צנגן דרך מאוחדת ואצל פרופסור צבי צדיק באופן פרטי- זה לא הסגנון. יהירים מדי ואין להם הרבה סבלנות.
יש כאן מישהו שמכיר מקרוב את ההתנהלות של פרופסור ישעיה וקסלר?
ובלי מילה אחת על רינה פליישמן בבקשה. שמענו והבנו. אני מחפשת מענה רפואי. בלבד.
מיליון תודות למי שיענה לי מניסיון אישי
שלחתי תאשרי שקיבלת ותמחקי את המייל שלךהמון תודה
מבצעים בקופת חולים
אכפת לו מאד!הכסף - כפרת עוונות
אני צריכה רופא שלוקח אותי ברצינות
מוכן לבדוק הכל הכל בשביל להיות בטוחים שלא פספסנו כלום ועשינו כל מה שאפשר
שלא מתייחס בשויון נפש לאפשרות שילד יהיה על גבול הנורמה אם אפשר אולי לעזור לו להגיע ליותר
רופא אכפתי עם ראש פתוח
זה הסגנון או שהוא אחד שלא אכפת לו?
לא הגיע לישלחתי תאשרי שקיבלת ותמחקי את המייל שלך
לגבי המומחיות את צודקתמבינה אותך, אבל פרופ צדיק הוא מומחה בתחום, כעקרון ממה שהבנתי ממנו גם מעל אחוזון 3 לא מביאים הורמון גדילה כי זה פשוט עבירה על החוק, ואם כרגע בגובה ממוצע אז כנראנ שלא חסר הורמון,אבל לאלו שמעל עם האצת גדילה עושים צילום כף יד לחשש שהעצמות יסגרו מוקדם לאורך תקופה,לראות אם יתכן חיזוי של גובה מתחת ל1.60 בבנים, בדיקת הורמון גדילה רובם לא מביאים אותה בלי הוכחה של אחד משתי הגורמים האלו(או מתחת לאחוזון 3, או צפי לקומה נמוכה מאוד מכל מיני סיבות אבל אחרי מעקב )
באופן כללי?כדאי שתדעי שאם הטיפול לא כולל בדיקה פיזית,
את יכולה לעשות אותה בטלפון.
את מכירה את פיליפ ברמה האישית? בקטע של האנושיות. נכונות לבדוק הכל. אחד שלא מקמץ על כל הפניה ומוכן לבדוק את כל המכלול?פרופסור משה פיליפ,אחד המומחים בארץ
ואם אתם בלאומית ד"ר יוסף ערד
כן אבל הבעיה שחיזוי זה רק חיזוי לכן הם עושים מעקב די ארוך כדי להוכיח שיש סיכוי גבוה לזה..לגבי המומחיות את צודקת
הטיפוס לא התאים לי
אם חיזוי הגובה לבת הוא פחות מ - 1.50 הוא כן נותן הורמון גדילה גם ללא חסר (גובה ממוצע כרגע)?
יש את פרופסור דוד גיליס עין כרם,
פרופסור דוד גיליס בעין כרם.
ממליצה גם....תודה!!
יצא לך לשים לב שהוא מקשיב? מוכן לשמוע?
מוכן לבדוק מעבר?
אכפת לו שילד ימצה את מלוא הפוטניצאל שלו?
ואם אני באה אליו עם תיעוד של כמה שנים?כן אבל הבעיה שחיזוי זה רק חיזוי לכן הם עושים מעקב די ארוך כדי להוכיח שיש סיכוי גבוה לזה..
שני ילדים היו אצלו.מישהו התנסה עם פרופסור משה פיליפ? הבנתי שהוא אחד הוותיקים והגדולים אבל אני רוצה לדעת מה הסגנון שלו
למה בשביל הורמון גדילה צריך את צדיק???שני ילדים היו אצלו.
נתן עיצות מחכימות מעבר להורמון גדילה (בשביל הורמון גדילה את צריכה את צדיק..)
מקסים, קשוב וחביב.
רק שרוצה מעקב ארוך, קחי בחשבון כמה שנים.
פליישמן לא עזרה לנו לצערי. התעכבנו שנתיים על "אלטרנטיביים" וחבל.
באופן כללי.באופן כללי?
או מישהו ספציפי מומלץ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: