מה זה מעניין אתכם?
משתמש פעיל
תודהה
הספר אצל אמא שלי^_^
תודהה
חח בפעם השלישית היום.הספר אצל אמא שלי^_^
הוא כן הדף את דני! הוא לא היה יכול להכנס לאיזור של התליון אלא רק להסתכל.די דילגי פה על איזה 30 עמודים... אבל יש לי שאלות שכמה שדפדפתי אף אחד לא ענה לי על זה:
איך התליון לא הדף את דני אם דני היה סקנדר? עוד לפני שדני ידע בכלל שהוא היה כל הזמן סקנדר!
נו ו?הרי זירו תפס אותו כשהוא ודיויד הלכו להביא אוכל ודני היה אז סקנדר ללא ידיעתו!
הם לא יודעים מי הבוגד במסדר!!!ואם זירו הוא רבלר, איך הדוקילרים לא הרגו אותו? ואיך לא הרגו את בנדו? הוא חשף המון דברים!
אני מדברתעוד על ההתחלה!הוא כן הדף את דני! הוא לא היה יכול להכנס לאיזור של התליון אלא רק להסתכל.
אבל הם יודעים על כל רבלר! איך הדוקילרים שהם רואים ואינם נראים לא הרגו אותו כבר בהתחלה!?הם לא יודעים מי הבוגד במסדר!!!
ומי שגילה לזירו על הדופליקטים, לא דיווח למסדר!!!
מה הקשר?אבל הם יודעים על כל רבלר! איך הדוקילרים שהם רואים ואינם נראים לא הרגו אותו כבר בהתחלה!?
אה חח התליון עובד רק כשזירו רוצה..אני מדברתעוד על ההתחלה!
אחרי שדני הקפיא את הזאב במערה, זירו תפס אותו וחיבר לו מדבקה ליד וכל זה, ודני היה אז סקנדר אחרי מה שקרה לו בגיל 15! ולזירו כבר היה את התליון! איך הסקנדר של דני לא הועף משם? הוא לא היה הבייס!
אהההה! אוקי עכשיו הבנתימה הקשר?
אם לא הודיעו להם על רבלרים הם פשוט לא יודעים!
רגע, זירו לא רשום ברשימת הרבלרים, אבל הם יודעים עליו! הםיודעים שיש זירו שרוצח דופליקטים באכזריות! למה לא הרגו אותו כשידעו את זה?מה הקשר?
אם לא הודיעו להם על רבלרים הם פשוט לא יודעים!
הם לא יודעים איך הוא נראה ומה השם האמיתי שלורגע, זירו לא רשום ברשימת הרבלרים, אבל הם יודעים עליו! הםיודעים שיש זירו שרוצח דופליקטים באכזריות! למה לא הרגו אותו כשידעו את זה?
הם לא יכולים לאתר את דני וכך לאתר א זירו?הם לא יודעים איך הוא נראה ומה השם האמיתי שלו
תקשיבי, אין לי כוח פשוט לפרט לך ...הם לא יכולים לאתר את דני וכך לאתר א זירו?
אם אני לא טועה כתבו את זה כבר איפה שהוא בעמודים האחרונים, שהתליון פועל לפי רצון מי שעונד אותו. כלומר: רק כשזירו מחליט "להפעיל" את התליון, הוא אכן פועל. וזירו לא רצה להפעיל אותו מפני שבנדו היה לידו וזירו היה זקוק ליכולותיו הדופליקטיות.אני מדברתעוד על ההתחלה!
אחרי שדני הקפיא את הזאב במערה, זירו תפס אותו וחיבר לו מדבקה ליד וכל זה, ודני היה אז סקנדר אחרי מה שקרה לו בגיל 15! ולזירו כבר היה את התליון! איך הסקנדר של דני לא הועף משם? הוא לא היה הבייס!
הם ניסו ולא יכלו מפני שדני היה סקנדר ולא היה ניתן לראות דרך קריאת מחשבותיו את דמותו של זירו.הם לא יכולים לאתר את דני וכך לאתר א זירו?
אז פה הוא לא ידע שדני סקנדר ולכן מנע את הפעולה רק בגלל בנדו!?אם אני לא טועה כתבו את זה כבר איפה שהוא בעמודים האחרונים, שהתליון פועל לפי רצון מי שעונד אותו. כלומר: רק כשזירו מחליט "להפעיל" את התליון, הוא אכן פועל. וזירו לא רצה להפעיל אותו מפני שבנדו היה לידו וזירו היה זקוק ליכולותיו הדופליקטיות.
או-קי... נכון...הם ניסו ולא יכלו מפני שדני היה סקנדר ולא היה ניתן לראות דרך קריאת מחשבותיו את דמותו של זירו.
הווו תודההאם אני לא טועה כתבו את זה כבר איפה שהוא בעמודים האחרונים, שהתליון פועל לפי רצון מי שעונד אותו. כלומר: רק כשזירו מחליט "להפעיל" את התליון, הוא אכן פועל. וזירו לא רצה להפעיל אותו מפני שבנדו היה לידו וזירו היה זקוק ליכולותיו הדופליקטיות.
הם ניסו ולא יכלו מפני שדני היה סקנדר ולא היה ניתן לראות דרך קריאת מחשבותיו את דמותו של זירו.
אני מבינה שממש הקשיתי על הנשימה שלךהווו תודהה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: