גאוני.אדום- אינדיאני
שחור- כושי
לבן- רגיל
צהוב- סיני
גאוני.אדום- אינדיאני
שחור- כושי
לבן- רגיל
צהוב- סיני
מצטטת מהספר:תיאוריה שלי:
בגלל שלבנדו יש ראיה על חושית,
הסקנדר הצליח לראות על אף שהיה רחוק.
בדיוק זה מה שאמרתימצטטת מהספר:
"בכוחו של התליון לבלום כל כוח דופליקטי שהוא"
וכן אם יש אפשרות לסקנדר לעזור לבייס מרחוק אז גם הסקנדרים של טהולא אולי יכלו לעזור לו...
חחח איזה המצאותזה לקוח מאיזה סרט כל הספר הזה
כמו אייל גלבוע שהוא בכלל דמות של סדרה אמריקאית מפורסמת
מוזר זה אחד לאחד אותו דבר אולי הם דופליקטיםחחח איזה המצאות
הגיוני להפליא.כמו אייל גלבוע שהוא בכלל דמות של סדרה אמריקאית מפורסמת
אפילו לא מצחיקמוזר זה אחד לאחד אותו דבר אולי הם דופליקטים
בול.הגיוני להפליא.
מה משותף לאייל ולאותה דמות, אם אפשר לשאול? שיער שחור, עיניים ירוקות ועור שחום?
כי באופן מוזר, יש די הרבה בני אדם עם מאפיינים כאלה...
הכל הגיוניזה לקוח מאיזה סרט כל הספר הזה
כמו אייל גלבוע שהוא בכלל דמות של סדרה אמריקאית מפורסמת
נראה לי עדיין לא נולד ספר חרדי מוצלח שלא האשימו אותו בזה שהוא בסך הכל גיור של עלילה מסרט אמריקאי כלשהו.אפילו לא מצחיק
אנשים פה צריכים להבין את המושג ז'אנר...
בול.
נכון.. וגם השם - THE) SAME) באנגלית "אותו דבר"...אגב, אח שלי טוען ש ארבעת האנשים שיש על הדגל של סיים זה מראה את השוויון
אדום- אינדיאני
שחור- כושי
לבן- רגיל
צהוב- סיני
הצלחתי לתרגם לי את כל השמות, חוץ מפרדייס. מה זה אומר למען ה'?נכון.. וגם השם - THE) SAME) באנגלית "אותו דבר"...
וכך גם שאר השמות של הארצות...
נראלי גן עדן (paradise)הצלחתי לתרגם לי את כל השמות, חוץ מפרדייס. מה זה אומר למען ה'?
טוב, אז אנחנו לא מסכימות זו עם זו@brachy 100 לדעתי "לבלום כל כוח שהוא"
זה גם לבלום כל כוח ראייה לתוך תחום ההשפעה של התליון,
אני היחידה שחושבת כך?
אם יש כל מיני סוגי אנשים, האדם הלבן הוא לא רגיל,אגב, אח שלי טוען ש ארבעת האנשים שיש על הדגל של סיים זה מראה את השוויון
אדום- אינדיאני
שחור- כושי
לבן- רגיל
צהוב- סיני
התליון בכוחו לבטל את הכוח הדופליקטי לחלוטין, לא לשתק אותו למי שבסביבתו, והיות וזירו רצה את הכדור הוא לא יכל לשתק את הכוח הדופליקטי לחלוטין.ועוד משהו מפליא, אם יש לזירו את התליון, אז למה הוא טורח לקשור לדופליקטים את הידיים? הרי התליון מונע זאת מהם?
מצטערת, לא התכוונתי להישמע גזעניתאם יש כל מיני סוגי אנשים, האדם הלבן הוא לא רגיל,
הוא עוד צבע.
זה ממש גזענות להגדיר צבע אחד כ'רגיל'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: