בדקתי את העניין...הוא ידע איפה כדור הטונגו, התליון לא מוזכר
עמוד 551:
קייזר אומר: "ד"ר קאלי הפקיד אותו למשמרת בכספת השמורה בעולם, בין תכשיטי הצאר הרוסי"
בדקתי את העניין...הוא ידע איפה כדור הטונגו, התליון לא מוזכר
שאלו איפשהו...מישהו יכול להסביר את המקרה בו דני שכב בבית החולים בפיוצ'ר וראה את הדופליקט שלו?
לאחר גמר הקריאה הסצנה נותרה לא ברורה...
אם אני לא טועה זה כןכי סקנדר לא מגיע כשסקנדר בסכנה
לא יודע.היורש לא אמור לדעת איפה התליון?
זה נכון לגבי כל דופליקט שידעלא יודע.
אבל במידה ואכן כך, זה לתת לחתול לשמור על החלב.
לו יקום יורש שיחליט לשלוט בעולם, שום דבר לא ימנע ממנו, במיוחד מחמת העובדה שהוא גם השולט היחיד בכדור הטונגו.
מה שכתוב זה שהסקנדר הארצי שהגיע כשדני ננשך על ידי הזאב, הצליח להביא את הסקנדר שבבועת האוצרים.אם אני לא טועה זה כן
אני כמעט בטוחה שזה היה כתוב איפשהו
או שזה בגלל המקרה המיוחד, אישרו לסקנדר בועת האוצרים לבדוק מה עם הסקנדר הארצי
נראה שד"ר קאלי מינה יורש, ככל הנראה היורש הוא שממנה את היורש.אגב, כתוב בספר איך נבחר היורש?
זה סוג של ועדה שמחליטה או שהיורש נולד עם איזה משהו מיוחד?
לא הפוך? שהסקנדר בבועת האוצרים הביא את הסקנדר הארצי שלא ידע כלום על הדופליקטים כי כל עוד הבייס לא יודע אז גם הסקנדר הארצי לא יודע, והסקנדר מהבועה הגיע כי דני היה בסכנת חיים.מה שכתוב זה שהסקנדר הארצי שהגיע כשדני ננשך על ידי הזאב, הצליח להביא את הסקנדר שבבועת האוצרים.
נכון. טעות שלי.לא הפוך? שהסקנדר בבועת האוצרים הביא את הסקנדר הארצי שלא ידע כלום על הדופליקטים כי כל עוד הבייס לא יודע אז גם הסקנדר הארצי לא יודע, והסקנדר מהבועה הגיע כי דני היה בסכנת חיים.
כי אם הסקנדר הארצי יודע שהוא סקנדר אז דני(שהיה בעצם סקנדר) אמור לדעת שהוא סקנדר, ובתכלס הוא לא ידע
פרדייס זה גן עדןהצלחתי לתרגם לי את כל השמות, חוץ מפרדייס. מה זה אומר למען ה'?
לא.זה נכון לגבי כל דופליקט שידע
היורש שולט ממילא על המסדר, הוא לכאורה בעל האינטרס הגדול ביותר לשמור על התליון
איפה זה כתוב?רציתי לשאול שאלה, אם זירו הוא דופליקט?בהתחלה היה כתוב שזירו היה דופליקט והיה לו כוח ראייה על חושית.
לא.ולדעתי יכול להיות שזירו היה פעם דופליקט ואז שללו ממנו את כוח הדופליקטיות? יש סיכוי..
ליורש יש עיניים סגולות לגמרי אם אני לא טועהאגב, כתוב בספר איך נבחר היורש?
זה סוג של ועדה שמחליטה או שהיורש נולד עם איזה משהו מיוחד?
וואי גם לי לא היה ברור בכלל, יש שם כמה דברים לו ברורים. אבל בסוף הספר היא כותבת שזה היה ההתגלות הדופליקטית הראשונה של זירו. אבל במהלך הספר היה נראה כמה פעמים שיש לו כח על.רציתי לשאול שאלה, אם זירו הוא דופליקט?בהתחלה היה כתוב שזירו היה דופליקט והיה לו כוח ראייה על חושית. אבל בסוף יונה כתבה במודגש שזירו לא היה דופליקט
היה כתוב גם שזירו אימן את עצמו להיות אדם חזק במיוחד. ולדעתי יכול להיות שזירו היה פעם דופליקט ואז שללו ממנו את כוח הדופליקטיות? יש סיכוי..
לא יודעת.
הייתי בטוחה שבנקסום דני התחבר פשוט לבייס שלו בבית החולים- שאז התחיל תהליך ההתעוררות שלו.שאלו איפשהו...
הציק גם לי
לא הגיוני שזה כי הוא היה בסכנה, כי סקנדר לא מגיע כשסקנדר בסכנה (זה היה כבר הסקנדר הארצי של דני)
אבל הקטע עם הבית חולים שהוא ראה את עצמו דרך החלון היה הרבה לפניהייתי בטוחה שבנקסום דני התחבר פשוט לבייס שלו בבית החולים- שאז התחיל תהליך ההתעוררות שלו.
נכוןליורש יש עיניים סגולות לגמרי אם אני לא טועה
איך יכול להיות? הרי היה כתוב שרק כשהסקנדר מתמוסס הבייס מתעורר מעוצמת הייסוריםהייתי בטוחה שבנקסום דני התחבר פשוט לבייס שלו בבית החולים- שאז התחיל תהליך ההתעוררות שלו.
לדעתי הוא לא נולד ככה.ליורש יש עיניים סגולות לגמרי אם אני לא טועה
מאות רבות של יהודים הרוגיםלדעתי הוא לא נולד ככה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: