כשהינדי באה עם אנשיל אחרי הפציעה לשיר הם נכנסים בטעות לא לאולם הנכון ואז כתוב שם משהו שהיא מסתכלת בשלט וכתוב משפחות(לא זוכרת את השם) אבל זה לאהלה או חיילי הילדים של בנימין.בטוח??
למה לא זכור לי כזה דבר?
כשהינדי באה עם אנשיל אחרי הפציעה לשיר הם נכנסים בטעות לא לאולם הנכון ואז כתוב שם משהו שהיא מסתכלת בשלט וכתוב משפחות(לא זוכרת את השם) אבל זה לאהלה או חיילי הילדים של בנימין.בטוח??
למה לא זכור לי כזה דבר?
כתוב שם פוגל - לוין.כשהינדי באה עם אנשיל אחרי הפציעה לשיר הם נכנסים בטעות לא לאולם הנכון ואז כתוב שם משהו שהיא מסתכלת בשלט וכתוב משפחות(לא זוכרת את השם) אבל זה לאהלה או חיילי הילדים של בנימין.
קראתי את זה לפני שנים אז אולי אני טועה, אבל זכור לי שהיא הייתה מאורסת לאיזה בן יחיד (מוטי?), ואז כשהיא חזרה מחו"ל הוא בא ואמר לה שהוא עדיין רוצה אותה, כי גם רות המואביה הייתה גיורת.
משהו כזה.
פוגל זה לא מיכאל החבר של בנימין?כתוב שם פוגל - לוין.
זה של לאהלה.
חילי כבר משודך עם דיתי שינפלד
לא נראלי.פוגל זה לא מיכאל החבר של בנימין?
כן, אליו התכוונתי.לא נראלי.
מיכאל זה הרב בארה"ב אם אני זוכרת נכון
טויבי...עם בסי עוד יקרו דברים, היא לא תשאר לנצח באשפוז פסיכיאטרי...
לטעמי בלת"ק היא כתבה מדי הרבה על אנשיל הבנו את הקטע מיד בהתחלה אין שם התפתחויות מדי מעניינותלדעתי היא לא תיארה מספיק מה אנשיל חושב בתוך הבלבול הזה שנחת עליו.
מיכאל פוגל הוא מי שבלונדון היה לצידו של בנימין כשהוא חזר בתשובה.כן, אליו התכוונתי.
שלום נעמה, את תוכלי להשאיל לי את שמים וארץ?
למה מהיר?אהבתי ממש את אבריימי, למרות שזה היה קצת מהיר, איך שהוא חזר לאבא שלו בקלות ובלי יותר מידי לבטים...
זה מה שלדעתי היה חסר בקטעים של אנשיל.לדעתי היא לא תיארה מספיק מה אנשיל חושב בתוך הבלבול הזה שנחת עליו.
בסי מהממת ואבא שלה גם.
רק לא הבנתי איך יש ביניהם כזה קשר טוב אם היה להם נתק של 5 שנים.
גם אני לא כ''כ רחמתי עליו מהסיבה הפשוטה שהיא לא נתנה לנו כמעט להזדהות איתו אלא בעיקר עם הינדי.רק אני לא כ"כ ריחמתי על אנשיל?
ספר מהמם כמו תמיד...!
לדעתי הסדרה של לייבי ואסתי כתובה בצורה הכי טראגית ועצובה. אבל יש הבדל עצום אם קוראים ספר ומחכים שנה עד שיצא הספר הבא (ואז מגלים אם לייבי מת או לא), בין אם קוראים את הכל ברצף.איזה מהספרים האחרונים הוא לא טראגי? מאז הסיפור של לייבי ואסתי אני לא יכולה לקרוא את הספרים שלה. עושה לי רע...
הבאים אחרי הסדרה של לייביאסתי הם אחרים, או גם שם כזה עצוב ומכניס לחרדות? (אותי בכל אופן...)
קודם כל, זה רק ספר ראשו בסדרה.1. ישראל היה מדהים רק לא מובן איך הוא לא חושב שכמה שהוא לא רוצה לנהל מלחמות - יש לו ילדים שבינתיים נהרסים וסובלים
זה היה מטורף מה שהיא עשתה אז, והפרולוג....אבל יש הבדל עצום קוראים ספר ומחכים שנה עד שיצא הספר הבא (ואז מגלים אם לייבי מת או לא)
כל מילה!זה היה מטורף מה שהיא עשתה אז, והפרולוג....
סחטה אותנו עד הסוף...
אני חושבת שבאף ספר שלה לא בכיתי כמו ב"לולא האמנתי"
מה שהיה הזוי שכאילו ב"אל תסתר" הוא בעצם כל הזמן רק התכונן לפטירה.
אני לא חושבת שהיא הייתה יכולה ככה לעשות שוב, זה משהו הזוי.
כמה אנשים יכולים.
לדעתי, הסיבה שנמשכים לספרים שלה זה שהם כתובים בצורה כל כך אמיתית
שאפשר ממש לדמיין שהדמויות חיות וקיימות. ניסיתי להסביר לבעלי את כל המשפחולוגיה שהולך שם, מי התחתן עם מי ומי חבר של מי ומי חברותא של מי, מערכת הקשרים הענפה הזאת הזויה וכמה שננסה לזכור את כל הדמויות בסדרה זה מטורף כי כל רגע נזכרתי בעוד מישהו ועוד אחד עד שלא הצלחתי כבר לעקוב מאיפה התחלתי ואיך אני ממשיכה הלאה כי התחלתי עם גיטי אדלר והמשכתי הלאה והלאה עד לראות בטוב ואז כבר איבדתי קצב, ערבבתי כמובן גם הלאה את מיכלי והערשי לדוגמא ועוד שזה כבר מהספרים האחרונים, בקיצור, האנשים שם פשוט חיים וקיימים.
וזה שהוא כל הזמן אומר לה שתתחתן אח"כ...כל מילה!
ועוד לחשוב שלכתחילה היא תכננה באמת להרוג אותו ולהשאיר את אסתי להתמודד...
אחד המשפטים שגמרו אותי זה שלייבי אומר לאסתי שיהיה לה מספיק זמן לבכות אחר כך...
אל תסתר!!!תכלס קראתי רק את דומי נפשי ואין לי כוח לקרא את כל הספרים של ליבי קליין (אבל אני כן רוצה לקרוא ספר אחד או שתיים לא איכפת לי גם סדרה אחת)
תמליצו לי בבקשה מאיפה להתחיל
אם סדרה- אז את הסדרה השניה.תכלס קראתי רק את דומי נפשי ואין לי כוח לקרא את כל הספרים של ליבי קליין (אבל אני כן רוצה לקרוא ספר אחד או שתיים לא איכפת לי גם סדרה אחת)
תמליצו לי בבקשה מאיפה להתחיל
מהתחלה והראשון- גם כי אלךתמליצו לי בבקשה מאיפה להתחיל
בד''כ שמתחילים ומתחברים- לא מפסיקים...ואין לי כוח לקרא את כל הספרים של ליבי קליין
נכון,מהתחלה והראשון- גם כי אלך
בד''כ שמתחילים ומתחברים- לא מפסיקים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: