בטוח? זה לא זכור לי.והיא הייתה מאורסת, זה עוד יותר הזכיר...
כנ"ל...אני אישית כן אוהבת לקרוא את כל הטרגדיות הרפואיות כי כל הנושאים הרפואיים האלה ממש מעניינים אותי ומוסיפים לי ידע, אבל שוב - עניין של טעם אישי.
בטוח? זה לא זכור לי.והיא הייתה מאורסת, זה עוד יותר הזכיר...
כנ"ל...אני אישית כן אוהבת לקרוא את כל הטרגדיות הרפואיות כי כל הנושאים הרפואיים האלה ממש מעניינים אותי ומוסיפים לי ידע, אבל שוב - עניין של טעם אישי.
קראתי את זה לפני שנים אז אולי אני טועה, אבל זכור לי שהיא הייתה מאורסת לאיזה בן יחיד (מוטי?), ואז כשהיא חזרה מחו"ל הוא בא ואמר לה שהוא עדיין רוצה אותה, כי גם רות המואביה הייתה גיורת.בטוח? זה לא זכור לי.
נכון צודקת!קראתי את זה לפני שנים אז אולי אני טועה, אבל זכור לי שהיא הייתה מאורסת לאיזה בן יחיד (מוטי?), ואז כשהיא חזרה מחו"ל הוא בא ואמר לה שהוא עדיין רוצה אותה, כי גם רות המואביה הייתה גיורת.
משהו כזה.
למה לא הפוך כדי לעורר על הסכנה של זהועוד משהו, ממש ממש ממש לא אהבתי את הקטע של ההוא שהתנגש בו עם האופניים חשמליים, היה אפשר למצוא משהו יותר נורמלי, לדעתי. ממש הפריע לי תוך כדי הקריאה.
הוא חזר לאבא שלו אחרי שהוא קלט שאמא שלו שיקרה עליו כל החיים ואבא שלו כן רוצה אותואהבתי ממש את אבריימי, למרות שזה היה קצת מהיר, איך שהוא חזר לאבא שלו בקלות ובלי יותר מידי לבטים...
ושייני זה מי שהייתה בהודו? וחזרה בשובה? איפה מסופר שהיא חזרה בתשובה? בשמים וארץ? כי באשא עיני היא עדיין התנדנדה...הם היו אמורים להיפגש שוב לפני החתונה, ובדרך לפגישה אלימלך נפגע בתאונת דרכים.
הוא היה בתרדמת בערך 8 שנים, ובשמיים וארץ הוא מתעורר ומשתקם.
מאשי התחתנה עם יהושע שיפמן. האלמן של רבקי שיפמן, אחות של שייני.
מה פתאום גיסיםאז כאילו עכשיו אלימלך ומאשי גיסים??? יאו איזה קטע למה היא לא כתבה על זה?
נראה לי שכתוב בספר "מאין יבוא"ושייני זה מי שהייתה בהודו? וחזרה בשובה? איפה מסופר שהיא חזרה בתשובה? בשמים וארץ? כי באשא עיני היא עדיין התנדנדה...
כן כתובאף אחד לא אמר רק אמרו שהוא הולך לסגור אבל זה לא בטוח שהוא סגר בסוף
בטוח??כן כתוב
מתואר בסוף היום של האירוסין של לאלה וכתוב שם שלפני חודש ארסו את חילי
כן.בטוח??
למה לא זכור לי כזה דבר?
אני גם דמעתי.אני באמצע לקרא את הספר
ואני רק בוכההההההה
בדרך כלל אני לא בוכה בספרים
אבל מה שבנימין עובר ואיך שליבי מתארת את זה קורעעעעעעעעעעע
היא בטח עוד תגיע להודו (או לפראג)אני לא אתן לליבי רעיונות..
אבל מלי עכשיו בחו"ל
ואף אחד לא שומר עליה..
והיא במצב נפשי מתנדנד...
היא יכולה עוד להגיע רחוק...
יש עוד 2 ספרים שאמורים לצאת בסדרה, הם יכולים להתחתן בסוווף
סתם
אחרי כל הדיבורים פה שכולם חושבים כך
ליבי תהיה חייבת להפתיע!!!
ממש לא!!!!את אמא של הינדי לא אהבתי ,לא סומכת ולא נותנת עצמאות לבת שלה .
אבל זה נראה לי כל האמות הצ’אלמריות?
שלא נדע,משהו שלא היה לי הגיוני בספר:
איך יכול להיות שטויבי במצב של חוסר איזון נפשי ושיכרות יודעת לעקוב אחרי ישראל, להמתין שיצא מאולם השמחות ולדרוס דווקא אותו, ועוד לזהות אותו בחושך?!
נשמע לי מופרך.
מה פתאוםםםםאגב יש לי הרגשה שטובי עוד תתחתן שוב עם ישראל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: