Sara Rivka
משתמש מקצוען
מלבדן יש גם את דינה בן חמו, אשתו של הרב יוסף בניס.דינה ליברמן זאת לא דינה אחות של לייבי?
או שיש לה שם משפחה אחר?
המשפחה של דינה אחות של לייבי היא מילר
מלבדן יש גם את דינה בן חמו, אשתו של הרב יוסף בניס.דינה ליברמן זאת לא דינה אחות של לייבי?
או שיש לה שם משפחה אחר?
המשפחה של דינה אחות של לייבי היא מילר
עוד חזרתיות....מלבדן יש גם את דינה בן חמו, אשתו של הרב יוסף בניס.
כן אבל זה נראה לי כבר קצת מוגזם, סה"כ זו סדרה של 11 ספרים ונראה לי הגיוני שיהיו שמות שיחזרו על עצמם. לא מדברת על דמויות משמעותיות שכן, בהחלט ישנה חזרה אבל בדמויות כמו אלה זה ממש לא קריטי ונראה לי לא יפה להוציא את ליבי קליין סנילית שלא זוכרת את שמות הדמויות שלה...מלבדן יש גם את דינה בן חמו, אשתו של הרב יוסף בניס.
שמתי לייק כי אני מסכימה חלקיתכן אבל זה נראה לי כבר קצת מוגזם, סה"כ זו סדרה של 11 ספרים ונראה לי הגיוני שיהיו שמות שיחזרו על עצמם. לא מדברת על דמויות משמעותיות שכן, בהחלט ישנה חזרה אבל בדמויות כמו אלה זה ממש לא קריטי ונראה לי לא יפה להוציא את ליבי קליין סנילית שלא זוכרת את שמות הדמויות שלה...
זו דעתי, תלייקו אם אתם מסכימים.
זה לא צריך להגיע מסניליות.כן אבל זה נראה לי כבר קצת מוגזם, סה"כ זו סדרה של 11 ספרים ונראה לי הגיוני שיהיו שמות שיחזרו על עצמם. לא מדברת על דמויות משמעותיות שכן, בהחלט ישנה חזרה אבל בדמויות כמו אלה זה ממש לא קריטי ונראה לי לא יפה להוציא את ליבי קליין סנילית שלא זוכרת את שמות הדמויות שלה...
זו דעתי, תלייקו אם אתם מסכימים.
אם זה שנית מה היה הראשית?מעתיקה לכן את התשובה של ליבי
שנית, ראיתי שתייגו אותי כמה וכמה וכמה פעמים,
אני באמת בדרך לשאול...אם זה שנית מה היה הראשית?
היה דחוף לכן?אם זה שנית מה היה הראשית?
קודם כל, אלופה ששלחת לה הודעה.היה דחוף לכן?
קודם כל תודה רבה מאוד על המילים הטובות! מעריכה ממש.
בשמחה , אם יש שאלה למה לא לשאול?קודם כל, אלופה ששלחת לה הודעה.
חוץ מזה, ממש סקרנת אותי.
מילא היית משמיטה את השנית...
לקחת לי את המילים מהפה זה בדיוק מה שהתכוונתי לכתוב.קודם כל, אלופה ששלחת לה הודעה.
חוץ מזה, ממש סקרנת אותי.
מילא היית משמיטה את השנית...
את מפחדת שהיא תכתוב עלייך בספר הבא??בשמחה , אם יש שאלה למה לא לשאול?
אני לא סתם יעלה מחמאות עלי
בקשתן - קיבלתן
רק עכשיו ליבי יודעת מי אני באמת
אמממהי @צלמת סופר מקצועית
את הולכת לסקרן אותנו?
זה מה שכתבה לי...קודם כל תודה רבה מאוד על המילים הטובות! מעריכה ממש.
זה דווקא לא אכפת ליאת מפחדת שהיא תכתוב עלייך בספר הבא??
אה זה הכל?היה דחוף לכן?
קודם כל תודה רבה מאוד על המילים הטובות! מעריכה ממש.
נראה לי שבתודות היא צריכה להזכיר את כל הניקיות שפעילות כאןאת מפחדת שהיא תכתוב עלייך בספר הבא??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: