האמת שבספר האחרון אמרתי אולינראה לי בתודות היא צריכה להזכיר את כל הניקיות שפעילות כאן
אבל זה היה רק לרגע
מייד הבנתי שפחות...
האמת שבספר האחרון אמרתי אולינראה לי בתודות היא צריכה להזכיר את כל הניקיות שפעילות כאן
ואני באמת לא קלטתי למי כתבת תודה על המילים הטובות....עוד לפני שהחמאתי לך על משהואמממ
העלתי מה שכתבה
זה מה שכתבה לי...
היי!ואני באמת לא קלטתי למי כתבת תודה על המילים הטובות....עוד לפני שהחמאתי לך על משהו
רק הניק שלך מפרגן לעצמו - סופר מקצועיתהיי!
אל תדאגי
אני לא מחמיאה לעצמי סתם בפורום כזה של אנשים
על המקצוע שלי אני כןרק הניק שלך מפרגן לעצמו - סופר מקצועית
אבל מי המיותרכלומר, לא במספר הילדים, אלא בשמות שלהם, ואז כאילו יוצא שיש 11 ולא 10.
זהו , אז שלחתי לה מייל חזרה@צלמת סופר מקצועית כל הכבוד
אבל מי המיותר
היא לא כתבה?
כלומר יש להם מוישי או יוסי
לי יותר נראה יוסי כי זה שם שחזר על עצמו כמה פעמים במשפחה
מה ההבדל?על המקצוע שלי אני כן
לא על מעלות וכו'...
לא , זה ברורמה ההבדל?
למיטב הבנתי אי אפשר להיות סופר במקצוע בלי המעלות המתאימות...
מה שתגידי.לא , זה ברור
שניה אני אסביר את עצמי
אני לא אבוא ואגיד בפורום כזה מחמאות שקבלתי/שאני חושבת
כשצריך לשווק ת'צמך זה אחרת
ותכלס, כתבתי את זה לפני שנתיים אז... עכשיו אני הרבה יותר מסופר מקצועית
אממממה שתגידי.
אם את פוגשת מדי פעם איזו דמות אהובה ברחוב, אל תשכחי לתעד לנו את המפגש המרגש.
@צלמת סופר מקצועית לא מסתובבת עם המצלמה באורח קבע?אמממ
לא הבנתי...
אני רואה שגם את מומחית לצילום....@צלמת סופר מקצועית לא מסתובבת עם המצלמה באורח קבע?
אם את רואה פתאום איזו דמות מהספרים, פשוט תתעדי אותה.
זה כל בקשתי, מקווה שלא הפרזתי מדי.
בטח ,@צלמת סופר מקצועית לא מסתובבת עם המצלמה באורח קבע?
אבל אני לא אומרת את זה בקול...אני רואה שגם את מומחית לצילום....
זה מזכיר לי שחברה אמרה לי שהיא ראתה את אסתי ויינפלד, בהתחלה הייתי בטוחה שקרה לה משהו... ואז היא הסבירה שראתה אישה שנראית בדיוק כמו שהיא דמיינה את אסתי.@צלמת סופר מקצועית לא מסתובבת עם המצלמה באורח קבע?
גיסתי אמרה לי שכל פעם שהיא ברב שפע היא מחפשת מישהו בכסא גלגלים כי אז זה ודאי לייביזה מזכיר לי שחברה אמרה לי שהיא ראתה את אסתי ויינפלד, בהתחלה הייתי בטוחה שקרה לה משהו... ואז היא הסבירה שראתה אישה שנראית בדיוק כמו שהיא דמיינה את אסתי.
כמוניגיסתי אמרה לי שכל פעם שהיא ברב שפע היא מחפשת מישהו בכסא גלגלים כי אז זה ודאי לייבי
בהתחלה זה גם היה קורה לי, עד שהתרגלתי להסתובב באיזור ולא לראות זנב כסא גלגלים...גיסתי אמרה לי שכל פעם שהיא ברב שפע היא מחפשת מישהו בכסא גלגלים כי אז זה ודאי לייבי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: