קורונה דוח הלמס על הנפטרים ב-2020... מיצג אמיתי?

אמא ועוד..

משתמש מקצוען
האם את יודעת על כך בוודאות? אני מכירה באופן אישי חולות קורונה לשעבר שממתינות ולמרות כל ההפחדות הכל בסדר איתן ב"ה.
יש הוכחות רבות למקרים אחרים?
חברה שלי עברה עכשיו קורונה בהריון, תודה לה' נראה שהכל בסדר, ורב אמר לה לברך הגומל במנין!
כנראה שיש לו "קצת" מידע על תוצאות אחרות....

אני וביתי

משתמש מקצוען
ראיתי שהזכירו את יורם לס אני לא שמעתי ממנו כבר תקופה וגם הוא אפילו כבר חזר בו מחלק מהדברים שאמר בפרט מהמשפט שהקורונה היא שפעת עם יחסי ציבור. הוא כבר לא רלוונטי היום יש כמה שעדיין מצטטים דברים מפעם בשביל להתנגח בנתניהו או אחר או שמביאים נתונים חלקים כגון תמותת חודש יונאר שהנתונים עדיין לא סופיים האם הם יתנו דין וחשבון למישהו?
מה שבטוח שהתקשורת מצאה כבר הרבה מחליפים והיום עסוקים בהכחשת חיסונים כל אחד שרק מדבר נגד החיסונים ישר מקבל במה בתקשורת.

chanab

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
חברה שלי עברה עכשיו קורונה בהריון, תודה לה' נראה שהכל בסדר, ורב אמר לה לברך הגומל במנין!
כנראה שיש לו "קצת" מידע על תוצאות אחרות....
אני מתכוונת לקורונה לפני הריון, לא במהלכו.
יש מידע גם לגבי זה? זה גם נחשב למסוכן?

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
אתם סבורים שאם בשנה מסוימת השפעת החורפית פורצת רק באזור פסח, אז יש עודף תמותה משמעותי, כי בהשוואה לשנה קודם לכן באותו חודש התמותה גדלה לאין שיעור.
מתחילה.
אנחנו לא יכולים לקבוע לפי ססטיסטיקה של מספר המתים הכללי בארץ האם מתו בזמן מסויים מקורונה.
כי גם אם יש עליה:
אולי נהר הגעתון עלה על גדותיו והטביע אלפי תושבי נהריה, (חס ושלום),
אול מתו אלפים על ידי מניונים שירדו לכאן ולא הסתדרו עם האכלוסיה המקומית, מה שהוביל לקרב רצחני (חס ושלום)
אולי סתם מתו פתאום אלפים מסרטן הלימפה (חס ושלום).

העולם הרפואי אמר בפברואר מרץ 20' שירדה לעולם מגפה.
הגיע יורם לס וצעק, "אין מגפה". אחד הטיעונים שלו הסתמך על זה שכביכול אין תמותה העודפת.

היום אנחנו יודעים, שחור על גבי לבן. יורם לס לא אמר אמת, ותמותה עודפת - בתקופה שנטען שיש בה מגיפה - כן ישנה. בצורה בולטת מאוד.

האם זה בגלל כל אחת הסיבות האופציונליות הנ"ל? או בגלל שפעת מאוחרת (תופעה נדירה וחריגה שלא קרתה, כאמור, בעשרים השנים האחרונות!!! וכנראה גם לא בעשרות שקדמו להם) שהגיעה בפסח וחזרה באוק' דצמ'(?!?!))?

זה כבר צריך לבדוק בדרכים אחרות: פשוט להוציא את האף מהחלון ולבדוק את המציאות.

נערך לאחרונה ב:

דורש ומבקש

משתמש מקצוען
מתחילה.
אנחנו לא יכולים לקבוע לפי ססטיסטיקה של מספר המתים הכללי בארץ האם מתו בזמן מסויים מקורונה.
כי גם אם יש עליה:
אולי נהר הגעתון עלה על גדותיו והטביע אלפי תושבי נהריה, (חס ושלום),
אול מתו אלפים על ידי מניונים שירדו לכאן ולא הסתדרו עם האכלוסיה המקומית, מה שהוביל לקרב רצחני (חס ושלום)
אולי סתם מתו פתאום אלפים מסרטן הלימפה (חס ושלום).

העולם הרפואי אמר בפברואר מרץ 20' שירדה לעולם מגפה.
הגיע יורם לס וצעק, "אין מגפה". אחד הטיעונים שלו הסתמך על זה שכביכול אין תמותה העודפת.

היום אנחנו יודעים, שחור על גבי לבן. יורם לס לא אמר אמת, ותמותה עודפת - בתקופה שנטען שיש בה מגיפה - כן ישנה. בצורה בולטת מאוד.

האם זה בגלל כל אחת הסיבות האופציונליות הנ"ל? או בגלל שפעת מאוחרת (תופעה נדירה וחריגה שלא קרתה, כאמור, בעשרים השנים האחרונות!!! וכנראה גם לא בעשרות שקדמו להם) שהגיעה בפסח וחזרה באוק' דצמ'(?!?!))?

זה כבר צריך לבדוק בדרכים אחרות: פשוט להוציא את האף מהחלון ולבדוק את המציאות.
ממש, אבל ממש לא הבנתם אותי !
אני ממליץ בחום, בדעה אחת עם שאר העמיתים, לעבור לאשכול יעילות החיסונים שהוא אשכול עם שביבים של תקווה
כך כולנו מקווים לפחות

עוקר הרים

משתמש מקצוען
לא מביע עמדה - רק מאמר שפרסם דן מרגלית בהקשר של הנתונים

דן מרגלית כותב:

אתמול הופץ שקר חדש כאילו בחודש "ינואר השחור" נפטרו 1500 איש מהקורונה. הבוקר קיבלתי מלס את עדכוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה מהיום. נחשף כי יש לנו ממשלת מרמה והפרת אמונים. הנה הנתונים שלה עצמה:
עד 25.1 נפטרו בישראל מכל הסיבות והמחלות 3583 בני אדם.
לפני שנה בתקופה המקבילה, כשלא היה נגיף קורונה, נפטרו 3603.
אל תפסחו. חיזרו וקראו, אלה נתונים של המדינה:
בינואר השנה 3583 ואילו אשתקד 3603.
אנא שובו ועיינו במספרים:
ינואר 2021 - 3583 לעומת ינואר 2020 - 3603.
ממשלה של גניבת דעת.

מקור:https://www.news1.co.il/Archive/0026-D-146271-00.html
עבר שבוע אחד בלבד והלמ”ס עדכן את מספר הנפטרים ב-24 הימים הראשונים של ינואר בעוד כמעט 400 נפטרים.
בשבועות הקרובים צפויים עדכונים נוספים (בדרך כלל פעם בשבוע יש עדכון).

אני משער שאכן בסופו של דבר כמות הנפטרים העודפת בינואר השנה תהיה קטנה אולי בכמה מאות מהמתים שדווחו מקורונה, והסיבה לכך היא תמותה של כמה מאות אנשים שנמנעה ממחלות זיהומיות אחרות כתוצאה מהסגר וההרחקות.

נערך לאחרונה ב:

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
אני משער שאכן בסופו של דבר כמות הנפטרים העודפת בינואר השנה תהיה קטנה אולי בכמה מאות מהמתים שדווחו מקורונה, והסיבה לכך היא תמותה של כמה מאות אנשים שנמנעה ממחלות זיהומיות אחרות כתוצאה מהסגר וההרחקות.

פרופ' ליטל קינן בוקר, מנהלת המרכז הלאומי לבקרת מחלות במשרד הבריאות, אמרה אתמול ל12 שככה"נ בינואר לא הייתה תמותה עודפת, שכן בניגוד לכל שנה, לא ראינו בינואר כמעט את מחלת השפעת, כנראה בגלל שהסגר וההגבלות החברתיות, ובעיקר סגירת בתי הספר, מנעו את הפצת השפעת.

תכל'ס, הגיוני

נערך לאחרונה ב:

עוקר הרים

משתמש מקצוען
פרופ' ליטל קינן בוקר, מנהלת המרכז הלאומי לבקרת מחלות במשרד הבריאות, אמרה אתמול ל12 שככה"נ בינואר לא הייתה תמותה עודפת, שכן בניגוד לכל שנה, לא ראינו בינואר כמעט את מחלת השפעת, כנראה בגלל שהסגר וההגבלות החברתיות, ובעיקר סגירת בתי הספר, מנעו את הפצת השפעת.

תכל'ס, הגיוני
בינתיים זה נראה שיש תמותה עודפת משמעותית
רק שכנראה התמותה העודפת תהיה פחותה ממה שדווח מקורונה מהטעם הנ”ל

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
מתי אמורים להתקבל הנתונים עבור ינואר 2021?

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
הם מגיעים בשלבים. הגיעו כבר רוב הנתונים, ובשבועות הקרובים יגיעו נתונים כמעט מלאים
פשוט יש כבר אנשים שמפיצים שמאז שהתחילו לתת חיסונים יש אלפי נפטרים בארץ כתופעת לוואי מהחיסון.
זה כזה פייק, שפשוט מעצבן לשמוע את זה.
אז אתם אומרים שללמ''ס עצמו אין עדיין נתוני תמותה? מעניין שלהם יש...

אני וביתי

משתמש מקצוען
פשוט יש כבר אנשים שמפיצים שמאז שהתחילו לתת חיסונים יש אלפי נפטרים בארץ כתופעת לוואי מהחיסון.
זה כזה פייק, שפשוט מעצבן לשמוע את זה.
אז אתם אומרים שללמ''ס עצמו אין עדיין נתוני תמותה? מעניין שלהם יש...
זה תלוי אם אומרים שנפטרו תוך חודש 1500 מקורונה הם מביאים לראייה את הנתונים החלקיים של ינואר שהתמותה לא עלתה אבל מצד שני הם טוענים שאלפים מתו מהחיסונים ואותם בני אדם יגידו כך רגע ככה ורגע ככה.

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
זה תלוי אם אומרים שנפטרו תוך חודש 1500 מקורונה הם מביאים לראייה את הנתונים החלקיים של ינואר שהתמותה לא עלתה אבל מצד שני הם טוענים שאלפים מתו מהחיסונים ואותם בני אדם יגידו כך רגע ככה ורגע ככה.
הם דיברו על כמה אלפי נפטרים.
אבל הגיוני שהמספר יהפך ברגע ל1500 אם כך זה יסתדר עם הנתונים.
מצד שני הם תמיד יכולים לטעון שיש הרבה שנפטרו ולא מדווחים, כי המדינה מעלימה את זה.

מישהי שהתקשרה לשכנע אותי מאמינה באמת ובתמים שהרבנים שממליצים להתחסן אלו רבנים שאיימו עליהם ברצח אם הם לא ימליצו על החיסון. אז אין להם ברירה.. המסכנים.

וכמובן שלבתי החולים יש עניין לרשום נפטרים מקורונה, כי הם מקבלים על זה 220,000 ש''ח.
אני לא מבינה איך המספר הזה לא השתנה עם ירידות הדולר האחרונות.

נערך לאחרונה ב:

אני וביתי

משתמש מקצוען
אתמול עדכן הלמ”ס את נתוני התמותה בינואר - 5233 נפטרים
הנתונים לא מלאים, אבל כבר עכשיו ניתן לומר שזה כנראה החודש עם התמותה הגבוהה ביותר בתולדות מדינת ישראל.
הכל בגלל החיסונים.

עוקר הרים

משתמש מקצוען
לאחר עדכון הלמ”ס של היום ושל שבוע שעבר, מספר הנפטרים בינואר השנה עלה ל-5,413 נפטרים.
מעניין אם בעקבות כך דן מרגלית כבר התנצל על הדיווח שלו:
דן מרגלית כותב:

אתמול הופץ שקר חדש כאילו בחודש "ינואר השחור" נפטרו 1500 איש מהקורונה. הבוקר קיבלתי מלס את עדכוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה מהיום. נחשף כי יש לנו ממשלת מרמה והפרת אמונים. הנה הנתונים שלה עצמה:
עד 25.1 נפטרו בישראל מכל הסיבות והמחלות 3583 בני אדם.
לפני שנה בתקופה המקבילה, כשלא היה נגיף קורונה, נפטרו 3603.
אל תפסחו. חיזרו וקראו, אלה נתונים של המדינה:
בינואר השנה 3583 ואילו אשתקד 3603.
אנא שובו ועיינו במספרים:
ינואר 2021 - 3583 לעומת ינואר 2020 - 3603.
ממשלה של גניבת דעת.
מדענים ורופאים שטעו ותמכו בממשלה הפיצו את הזיותיה כתורה למשה מסיני.
כלי תקשורת הלכו שולל אחרי ממשלה המפירה אמונים.

מקור:https://www.news1.co.il/Archive/0026-D-146271-00.html

ר.ב.ב.ש

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
מעניין אם בעקבות כך דן מרגלית כבר התנצל על הדיווח שלו:
להתנצל - אין צורך. הוא כתב לפי הנתונים שהיו אז,
האם כתב שכרגע המצב שונה - כן.
רק לא ראיתי במהדורה דיגטלית, לכן לא יכול להביא כאן.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה