יש לנו חבילה שם שאנחנו צריכים לאסוף,והגדילו לעשות עם חבילה נוספת שנמצאת ברמת גן מרכז מסירה רחוב האצל..
מאד מאד יעזור לי. אבל אני צריכה להעביר לכם ת.ז וייפוי כח, לא? מאיזה אזור אתם? ממש יעזור לייש לנו חבילה שם שאנחנו צריכים לאסוף,
אם יעזור לך נוכל לאסוף גם לך.
בשמחה.מאד מאד יעזור לי. אבל אני צריכה להעביר לכם ת.ז וייפוי כח, לא? מאיזה אזור אתם? ממש יעזור לי
מתי אספת משם?חבילה מאוחדת עם 3 פריטים קטנטנים הגיעה לדואר ישראל סניף קניון אילון (ויצאתי משם עם קניות בסכום..)
לפני שבועיים בשעות הצהרים. באמת מעצבנים.מתי אספת משם?
אני נסעתי במיוחד שבועיים אחרי לידה בשעות הבוקר, כי היה כתוב שהם פתוחים מ-11 עד 15
היה סגור, ופתק שהם פתוחים מ-16:00
כל הזמן הגיעו לשם אנשים שהופתעו שסגור
אני לא יכולתי להשאר עד אחה"צ ולא הצלחתי להגיע שוב (גם לא ידעתי מתי כדאי לבוא) והחזירו לי את החבילה לשולח.
יאוש.
גם ככה אנחנו מזמינים מעט. זה גרם לנו להפסיק לגמרי. (אבל אוף על החבילה ההיא כי אני צריכה את זה ואין לי להשיג בארץ)
שום דבר,מאד מאד יעזור לי. אבל אני צריכה להעביר לכם ת.ז וייפוי כח, לא? מאיזה אזור אתם? ממש יעזור לי
קבלתי חבילה נוספת לשם עכשיואפשר גם???!
איך יוצרים קשר?
יש 3 תחפושות שהזמנתי לגיסתי עם תאריך אספקה 19.3 ושלשתם תקועים במרכז מיון
אחת ללא עידכון כבר מה29.2 כלומר עשרה ימים
יש איך לבדוק שהחבילה לא נאבדה? היא לחוצה שיגיע בזמן. האם עוזר לפנות למוכר?
ואגב כתוב משלוח רשום ולא קיבלתי שום מייל לניווט... (ההזמנה מהחשבון שלי לכתובת שלה)
צפה בקובץ המצורף 1596929
צפה בקובץ המצורף 1596930
צפה בקובץ המצורף 1596931
באיזה אזור אתם גרים ?קבלתי חבילה נוספת לשם עכשיו
הבנתי שצריך רק מס' מדף
תוכלי להתקשר אלי?קבלתי חבילה נוספת לשם עכשיו
הבנתי שצריך רק מס' מדף
באיזה אזור אתם גרים ?
אשמח גם אם זה לא קשה
רוצות לשלוח לי מייל mc7161686תוכלי להתקשר אלי?
אני אתן לך מספר מדף..
לפחות החזירו לך כסף מעלי אקספרס?? זאת שמלת כלה אבל יותר יפה ממה שהיא ראתה בארץ.. ויותר זולה כמובן.היי ,
צרי קשר עם דואר ישראל שיפתחו פניה לברור מעקב הזמנה לפריט זה.
לחברה שלי חזרו עכשיו עם תשובה שלא נמצאו עקבות החבילה
נעלם במרכז המיון
בדקי את זה בזמן כדי שתוכלי למצא תחליף.
בהצלחה!
ומה בנוגע לזה? יש לדואר ישראל תשובה?תקועות במודיעין כבר חודש☠.
אם תוכלי לאסוף גם לי, אודה לך מאדיש לנו חבילה שם שאנחנו צריכים לאסוף,
אם יעזור לך נוכל לאסוף גם לך.
היא מגיעה מהמם, ואין להשיג בארץ במחירים האלו בסטייל כזהלפחות החזירו לך כסף מעלי אקספרס?? זאת שמלת כלה אבל יותר יפה ממה שהיא ראתה בארץ.. ויותר זולה כמובן.
אז אני באמת צריכה לעדכן אותה שתקנה בארץ.
כמו כן איך היא יצרה קשר עם דואר ישראל?
זאת השמלה:
צפה בקובץ המצורף 1597330
מישהי ראתה בסגנון הזה בארץ באזור ה-80-90? נראה לי שווה להתחיל לחפש לא להתקע ברגע האחרון בלי תחפושת
קישור, אסקיוז מיכמו 40 חב' מדבקות לילדה ב8 שח
רק אם מתחשק לך להתרוצץ לדואר בשביל זה...קישור, אסקיוז מי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: