להכניס למקפיא לכמה שעות והמסטיק מתקלף בלי להשאיר זכר.מה עם מסתיק? (גומי לעיסה) גם עובד?
להכניס למקפיא לכמה שעות והמסטיק מתקלף בלי להשאיר זכר.מה עם מסתיק? (גומי לעיסה) גם עובד?
אולי לאכול עם עוד תינוקות? במעון אוכלת? יש ילדים שמתחילים לאכול כשהחברים אוכלים.אגב מה מומלץ לסרבנית אכילה בת שנה?
לא מוכנה להתקרב לבקבוק, ומהמוצקים רק דברים משופעים בסוכר כמו ביסקוויטים ובאדים.
תנסו להוציא לבד זה כ"כ מורכבהשבת נשבר לנו מפתח רב בריח בעומק המנעול.
עד שאנחנו מנסים למצוא דרך להוציא אותו, גילינו שבעצם אפשר לפתוח את הדלת עם חצי המפתח שנשאר לנו ביד.
פשוט החצי השבור שבפנים משלים לו את ההתאמה הנדרשת למנעול.
ואגב, מה אתם אומרים: יש טעם להזמין מנעולן שינסה לשלוף את השבר, או שרק המחיר של ביקור יעלה לנו כבר כמו כמה צילינדרים חדשים (להרכיב צילינדר אני יכול לבד).
אפשר גם להכניס אל תוך כלי סגור מתכת או זכוכיתאיך לקלף שיני שום בשנייה:
לקחת ראש שום שלם, לחתום לכולם את הקצה ביחד
לשים במיקרוגל ל 20-30 שניות
כשמוציאים הקליפות נשלפות בשנייה, ממש כיף!!
להקפיאמה עם מסתיק? (גומי לעיסה) גם עובד?
לקחת נר של דבק חם.עבור @מרובע
ראיתי פטנט להוצאת חלק ממפתח שתקוע בפנים-
לקחת מגנט עוצמתי, להצמיד לחלק שבפנים ולמשוך בתנופה
יש לי הרגשה שעם כל הניסיונות האלו הוא עוד יתקע בבית ויהיה חייב להזמין פורץלקחת נר של דבק חם.
לחמם קצת, להצמיד לדלת, לחכות כמה שניות שיתקרר ולשלוף
אפשרי גם על מקש f3 (ללא צורך בקונטרול)לחיפוש בעמוד במחשב לוחצים קונטרול F ובחלונית שנפתחת כותבים מילת מפתח לחיפוש.
(מעניין אם עוד מישהו לא ידע את זה חוץ ממני)
כשזה קרה לנו בעלי הוציא את החלק עם חולץ מפתחות שיש למתנדבי ידידיםהשבת נשבר לנו מפתח רב בריח בעומק המנעול.
עד שאנחנו מנסים למצוא דרך להוציא אותו, גילינו שבעצם אפשר לפתוח את הדלת עם חצי המפתח שנשאר לנו ביד.
פשוט החצי השבור שבפנים משלים לו את ההתאמה הנדרשת למנעול.
ואגב, מה אתם אומרים: יש טעם להזמין מנעולן שינסה לשלוף את השבר, או שרק המחיר של ביקור יעלה לנו כבר כמו כמה צילינדרים חדשים (להרכיב צילינדר אני יכול לבד).
רגע, אז מאיפה אתה מביא את כל הפטנטים אם לא מהאינטרנט ?!?!בס"ד
מאחר ומערכת 'המודיע' שנחשפה לפנייתי כאן, הביעה את התנגדותה לשיתוף פעולה מכל סוג שהוא עם האתר, אני נאלץ לבטל את יוזמתי לשיתופי פעולה עם הכותבים כאן. תודה לכם על ההענות והבעת הרצון.
@מרובעלקחת נר של דבק חם.
לחמם קצת, להצמיד לדלת, לחכות כמה שניות שיתקרר ולשלוף
אני הכרתי את זה עם F3לחיפוש בעמוד במחשב לוחצים קונטרול F ובחלונית שנפתחת כותבים מילת מפתח לחיפוש.
F3 לא תמיד עובד...אפשרי גם על מקש f3 (ללא צורך בקונטרול)
וקונטרול+ f עובד גם כש f3 לא עובד?F3 לא תמיד עובד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: